Bak sunt!

Kanskje noen av dere har lyst til å lage noe ekstra godt i dag?

Dette er noe av det jeg har i skapene mine, og de har vært mine kjøkkenpartnere i mange år – sukrin og jeg har faktisk vært bestevenner siden det først kom ut på markedet i 2007 (!).

IMG_3548

Siden den gang har det kommet mange spennende nyheter og varianter, og ikke minst mange flere bakeinteresserte – selv de som ikke visste at de likte det, og det er jo ekstra stas.

Her er et utvalg av produkter:

Mandelmel – passer godt til det meste, både muffins, konfekt og vafler

Kokosmel – gir en litt søt smak og kremet konsistens til baksten

blogg2

Cocosa – sunn olje som gir saftighet, samt får ting til å stivne – lag din egen sjokolade med denne

Kakemix – til de gangene du ikke orker å måle opp noe selv

blogg3

Proteinpulver – øker proteininnholdet i bakst, og gir deg blant annet nydelige proteinbarer

Min favoritt med vanilje:

Og denne i sjokolade:


IMG_3348

Sukrin – passer like godt over bær og grøt som i bakst

Sukrin gold – gir en ekstra deilig karamellsmak

blogg5

Pannekakemiks – latmannspannekakene på 1-2-3, veldig gode

Sesam-mel – passer godt til usøtet bakst som for eksempel brød, wraps og rundstykker

blogg4

Så mye godt man kan lage selv!

Tenkte jeg kunne dele litt inspirasjon, her er et utvalg av bilder som dere har tagget meg (#kriweb) i de siste dagene:

[instapress tag=»kriweb» piccount=»84″ size=»90″ effect=»0″]

.

Det meste er laget fra boka mi, og det er ekstra søtt når jeg ser at dere danderer det mest mulig likt som bildene.

Kjenner du igjen din rett?

9 tanker om “Bak sunt!

  1. avatarElisabeth Vega

    Elsker alle disse produktene! Helt fantastisk geniale 😀 håper du har hatt en fin helg så langt, og fortsatt god søndag!

  2. avatarSilje

    Hei Kristine:) Elsker alle disse produktene. Spesielt sukrin:). Men jeg lurte på noe, kunne jeg fått den oppskriften på de cokkisene som er mørkeog lyse:)?Ha en strålende dag videre:)

  3. avatarLeena

    Det här matt ser jätte gott ut! Klart måste jag lära mig lite norska!

    Med vänlig hälsingar Leena från Finland

  4. avatarKristin

    Hei! De lyse jordbærmuffinsene, har du oppskriften på de?! Er de laget slik som noen av muffinsene i boka di?! (har den!) – og kan man bruke frosne jordbær eller ferske?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *