Med en italiensk vri

Er ikke dette perfekt lørdagsmat så vet ikke jeg!

Norsk moussaka med pepperoni
IMG_3457

♦ Skjær poteter i skiver og legg på bakepapir, krydre med havsalt, dill og pepper. Spray litt olje over og inn i ovnen på 220 grader i 15 min

IMG_3459

♦ Stek karbonadedeig med løk, hvitløk, hakkede tomater, tacokrydder og oregano

♦ Legg kjøttsaus i en ildfast form, deretter potetskivene, revet ost, og pepperoni som kronen på verket til slutt. Inn i ovnen på 220 grader i 20 min

IMG_3456

Buon appetito!

Og en fortsatt god lørdag til dere alle sammen!

bilde (15)
.

P.S Jeg skrøt og takket på fb, så jeg får nesten gjøre det her og.
Boka ligger nemlig fortsatt på bestselgerlistene – over et halvt år etter at den ble utgitt.
Boka mi
Tusen takk til dere som har den ♥ Jeg er så takknemlig.

8 tanker om “Med en italiensk vri

  1. avatarbakekona

    Jeg fortsetter med kommentaren min fra forrige innlegget! 🙂
    Når du fortsatt, over et halvt år senere (!), ligger på bestselgerenlistene burde jo det være et klart signal til både deg og forlaget om at dere burde satse mer på den fronten 😉
    En riktig god helg til deg også 🙂

  2. avatarRookie

    Har nettopp kjøpt boken og har forsøkt ut flere av dine retter 🙂 På menyen her i huset i dag, stod også den norske moussakaen-Utrolig god! Veldig fornøyd med boken, så det er meget velfortjent at den troner øverst 🙂 God lørdag!

  3. avatarElisabeth Vega

    Det så fantastisk godt ut! Pepperoni er utrolig godt 😀 og jeg forstår godt at boka fortsatt ligger på bestselger lista! Den er jo så bra :mrgreen: ha en fin søndag!

  4. avatarKristine

    @Yasmin: Tusen takk ♥ Og ja, anbefaler å hive pepperoni i gratengen neste gang!

    @Lovelyliller.com: Det var det og, pepperoni gjør nesten mer ut av seg enn bacon i en rett 🙂

    @bakekona: 😉
    Takk for det! Håper du får en strålende uke 😀

    @Rookie: Åh dette var hyggelig, tusen takk!! 😀

    @TheRunt: Takk! Ja, bildet er fra forrige uke i Kristiansand – flott sted 🙂

    @Elisabeth Vega: Pepperoni er nydelig! Takk for det ♥

    @Karoline: Ja, kjempegodt! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *