Kriwebland cookies

IMG_9107

Si hei til mine søte chocolate chip cookies.

IMG_9100

Jeg blar ofte opp på en tilfeldig side i boka (fortsatt på bestselgerlista – woop woop!), og lager det første jeg kommer til.
IMG_0454
Kanelkjeks med et par endringer ble til dette;

Kriwebland cookies
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 80 g smør (romtemperert)
  2. 80 g sukrin gold
  3. 6-7 dråper stevia vanilje
  4. 1 egg
  5. 60 g havremel (knust havregryn)
  6. 25 g vaniljeprotein
  7. 1 ts bakepulver
  8. 40 g melkesjokolade (hakket)
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Visp alt sammen og form runde klatter på et bakepapir. Press litt ned i midten med en skje. Jeg fikk 8 stk. Bak i ovnen på 180 grader i 12-15 min.

IMG_9111

I underkant av 100 sunne og proteinrike kalorier per stk.

IMG_9104

De ble veldig søte, og litt crunchy – så jeg valgte å kalle dem noe så fiffig som Maryland aka Kriwebland cookies.

IMG_9110

Ellers vil jeg gjerne tipse dere om 3 ting etter å ha mottatt en del mail med like spørsmål.

Hantler

Hva er smart å ha for styrkeøkter hjemme?

IMG_3363

Man får faktisk trent hele kroppen med et sett hantler, men aller mest armer, skuldre, bryst og rygg. Jeg er fan av hantler og kettlebells hjemme, det er vanskelig å få til gode økter uten motstand. Kommer med et innlegg om det snart.

Hantler får du her – de har mange alternativer, og mange farger!

Fotoshoot i vakre omgivelser

Noen som vil være modell for en dag?

Fotograf Robert Lundell lurte på om jeg kjente til noen som skal konkurrere til høsten og som ønsker å ta bilder på vakre Ingierstrand, så kanskje noen av dere leser her.

avsats

NOB_7988-horz
Vi hadde en shoot før NM i fjor. Se flere bilder her.

Ta gjerne kontakt med han om det er av interesse, han er jordnær, profesjonell  – og ikke minst veldig dyktig.

BCAA

Jeg ønsker ikke å bruke proteinpulver på grunn av allergier, har du noen andre tips?

For de dagene du er matlei, kjøkkenlei eller proteinpulverlei – så er bcaa et veldig godt alternativ for å få i seg proteiner.

Jeg bruker denne, smaker surt og godt. Den er for øvrig på salg nå.

Jeg setter stor pris på mailer, spørsmål og rosende ord – for det er neimen ikke mye negativt å spore fra dere – og jeg svarer på absolutt alt selv om det tar litt tid innimellom.

Takk for at dere gjør denne bloggen så hyggelig å drive!

28 tanker om “Kriwebland cookies

  1. avatarElisabeth Vega

    Genialt navn! De så litt ut som Maryland kjeksene også! 😀 Haha! De så fantastisk gode ut 🙂 Elsker de bildene av deg! Åå, de er så vakre :D! Håper du har hatt en fiin tirsdag så langt!!

  2. avatarLovelyliller.com

    Er så artig å være modell,men jeg skal ikke stille og har ikke noen «kroppsbygger» fysikk, så tror jeg holder meg til å være mote modell. 🙂 Artig at det fortsatt går bra med boka. Har den hjemme,men ikke sett i den enda 🙂 Får ta det når jeg får tid. Jeg trener ikke hjemme,men typen har akkurat kjøpt seg hantler til hjemmebruk 🙂

  3. avatarLene

    For en lekkersmekker hottie! Kunne godt tenkt meg å vært modell for en dag hvis jeg hadde hatt den kroppen, men foreløpig holder jeg meg til åndssvake grimaser og poseringer foran venner og familie 😉

    Takk til deg for en fantastisk blogg! Den eneste bloggen jeg MÅ innom hver dag (føler meg nesten som en snok innimellom) 🙂
    Elsker bildene, mattipsene, treningstipsene og alle andre tips du kommer med (senest i dag kom en pakke med proteinbarer du anbefalte for en stund siden. Ble IKKE skuffa for å si det sånn).
    Jeg liker virkelig måten du skriver på. Du virker så lite selvhøytidelig i forhold til mange andre, og du fyller et vidt spekter av interessante emner. Det virker som om du sitter inne med mye kunnskap om det du skriver om, og sånt liker vi!
    Også liker jeg Todd 😉

  4. avatarIselin

    ååå, disse skal definitivt lages når boka kommer her i hus, endelig fått bestilt den(wuhuu!)
    Men jeg har et spm ang. baking, ser at du så og si alltid bruker surkin gold, mange andre som gjør dette også. Er sukrin gold det samme som vanlig sukker eller er det sunnere alternativ?
    Stå på videre! 😀

  5. avatarSolvor

    Heia Heia Fru Weber! Inspirasjonskilder fortjener skryt! Vakker som alltid, fristende søte oppskrifter…som alltid! Du skuffer ikke!:)

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Elisabeth Vega: Derav navnet ja, de ble så like 😀 Tusen takk søtnos!

    @Lovelyliller.com: Godt vi har modeller i alle slags form og farge 😀
    Ja, det er kjempegøy! Det er jo godt over et halvår siden den kom ut.

    @Lene: Jeg er helt for åndssvake grimaser altså :mrgreen: Så hadde jeg vært fotografen hadde du fått jobben.
    Så koselig, takk! Oh – hviken smak?
    Todd ♥ Han har bursdag om en uke, så da kommer det bilder.

    @Yasmin: Haha, takk! I like måte 😀

    @Iselin: Nei, sukrin gold er absolutt ikke som sukker. Det er den brune versjonen av sukrin, litt mer karamellaktig smak 😀

    @Solvor: Heia oss! Tusen takk! 😀

    @Birgitte: Takk for det! 😀

  7. avatarLinn

    Nam, dette så heelt herlig ut! Men, to spørsmål: vil de flyte utover når man steker de? Og hvordan får du knust havregrynene? 🙂

  8. avatarCharlotte

    Nå vet jo ikke jeg hva personsen som stilte spørsmålet ang. alternativer til proteinpulver er allergisk mot. Men selv tåler jeg ikke sukralose, og ser at det er sukralose i BCAA også :/

    Vet du om det er noen av disse kosttilskuddene, proteinbarer og proteinpulverene som ikke inneholder sukralose?
    (Musclebrownie fra lenny&larry som selges på iherb inneholder ikke sukralose, men utover det har jeg ikke funnet mange proteinbarer uten 🙁 )

  9. avatarKristine

    @Charlotte: Det var snakk om laktose, allergi mot sukralose har jeg aldri hørt om.. så kjedelig da 😐
    Kanskje disse er uten:
    http://www.x-life.no/products/multipower-double-bar-60g

    http://www.x-life.no/products/nanox-aminomax-pro

    http://www.x-life.no/products/power-pack-35g

    http://www.x-life.no/products/fast1-pure-whey-protein-1kg

    http://www.iherb.com/Quest-Nutrition-Natural-Protein-Bar-Cinnamon-Roll-12-Bars-2-12-oz-60-g-Each/40776

    @Kristinevinje.blogg.no: Se der ja, de så veldig gode ut! 😀

  10. avatarDen lille Østlendingen

    Hei Kristine! I dag skal jeg i bursdag til ei venninne. Gjett hva hun ønsker seg? BOKEN DIN! Og det skal hun sannelig få.

    Har du mulighet til å sende henne en liten hilsen i kommentarfeltet som jeg kan kopiere og lime inn i boken? Hun heter Marit – og vil bli sunn og sterk med proteiner!

    Puss och kram

  11. avatarOda

    Hei hei!:)
    Utrolig fine bilder! Jeg skal konkurrere til høsten, hadde vært utrolig gøy å være modell for en dag!:))

  12. avatarLene

    @Kristine: FortiFX i alle variantene. Tok chocolate deluxe på vei hjem. Sto i eviglang kø med litt lavt blodsukker etter trening, så jeg rev opp kartongen som et dyr. Jeg skulle bare ta en liten jafs, men steike meg så god den var, så hele greia var fortært innen jeg kom til rundkjøringa 😳
    Peanøttkaramellen har gått litt etter litt utover dagen, og i morgen står peanutbuttercup for tur 🙂 Foreløpig er deluxen favoritten. O’so yummy!

  13. avatarDen lille Østlendingen

    Takk snille! Bursdagsbarnet (Chassis svigerinne!) ble veldig glad for både boken og hilsen fra deg. 🙂 Nå håper jeg hun baker og braser til hele familien!

    Puss och kram

  14. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Oda: Bare å ta kontakt med Robert 😀 Lykke til med konkurranse!

    @Robert Lundell: Bare hyggelig Robert! Håper dere får en flott shoot 🙂

    @Lene: De er helt sinnsyke ja, godt at innholdet ikke er så altfor ille 😀 That reminds me, må bestille flere barer selv.

    @Den lille Østlendingen: Så hyggelig å høre!
    Håper dere hadde en fin feiring og at dere spiste litt ordentlig kake før det b(r)aker løs 😀

  15. avatarCharlotte

    Tusen takk for svar Kristine 🙂

    Har funnet mange amrikanske sider hvor flere opplever mange «bivirkninger» av sukralose – men det tok litt tid før jeg fant ut at det måtte være sukralose jeg reagerte på selv siden det er mange andre ting man det like gjerne kunne vært..

  16. avatarHILDE LANGVANNSKÅS

    Hei på deg 🙂
    Jeg har den superfine boken din. Men har lyst til å ha den på kjøkkenbenken. Har lett etter sånn fin bokholder du har som heter Cuisine, men kan ikke finne noe sånnt. Noen tips??
    Hilde

  17. avatarMari

    Hei!

    Jeg prøvde meg på disse kjeksene i går, men mine fløyt utover og ble ikke sånne fine, tykke cookies som dine :/ Brukte akkurat de samme ingrediensene som står oppført her. Noen tips? 🙂
    (de smakte veldig godt uansett, altså..) 😉

  18. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Mari: Kan det være at smøret/røra di ble litt for rennende/løs? Prøv å ha den i kjøleskapet og la den «sette» seg litt neste gang, deigen skal være såpass fast at du kan rulle rundinger som du klemmer litt ned på bakepapiret 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *