Kjærleiken

Noe av det beste jeg vet i helgene er å starte dagen med en god kopp med kaffe.

IMG_9052

En nespressokapsel med vaniljearoma, litt yaconsirup og et dryss sukrin gold.

IMG_9053

Nå skal det sies at det blir mye godt å spise til frokost for min del, kan jo ikke bo på hotell en hel helg uten å spise hotellfrokost!

I dag skal vi i bryllup her i Kristiansand, og med tanke på at jeg fikk de nydelige bildene fra vårt eget av fotograf Pernille Skaar her om dagen, så er jeg i skikkelig kjærleiksmodus igjen. Jeg storkoste meg virkelig på bryllupsdagen vår, det var en så fantastisk fin dag.

Bildene fra selve vielsen og middagen forblir privat, det er jo også mest interessant for oss som var der – men jeg tenkte jeg kunne dele noen bilder fra fotograferingen;

Farger_Fotografering69

brud

brud5

brud2

brud6

For bestandig ♥

brud4

brud3

Fortsatt god helg dere!

28 kommentarer til “Kjærleiken

 1. Ingrid

  Wow.. Nydelige bilder av et pent par! 🙂 Kjolen var dessuten en drøm!
  Ønsker deg en fin helg! 🙂

 2. Hildegunn

  Dere var utrolig fine, nydelig par! 😀 vakker bukett og en drøm av en kjole..men hvor var Todd? Hihi 😉

 3. Elisabeth Vega

  ÅÅÅ jeg elsker bryllup! Var i ett selv for 3-4 uker siden, i Sarpsborg! Var så koslig og vakkert! 😀 Jeg storkoste meg! Og for noen utrolig vakre brudebilder <3 Dere ser begge lykkelige ut! Og du var en utrolig, utrooolig vakker og nydelig brud <3 Håper du har en fin lørdag!

 4. Cathrine

  mykje kjærleik <3 både kaffi, og sånn annan kjærleik 🙂

  Nesten ein skam at ein berre skal gifta seg ein gong, så vakker brud du er 😀

  Ha ei fin helg 🙂

 5. Annbjørg

  Nydelige bilder. Dere er så flotte, begge to. 🙂

  Jeg liker at du bevisst holder en del av deg privat, om du skjønner. Du er et flott forbilde, Kristine! 😉

 6. Lise

  Hei!

  Er det lov til å spørre om hva du spiser når du skal ned i vekt før en fotoshoot e.l ?
  Jeg drar nemlig til sydligere strøk snart men føler meg ikke helt vel. Noen råd å gi ?

 7. Hanne

  Kaffe og bryllup ♥
  Dere er så fantastisk vakre, og jeg blir så glad av å se hvor nydelige bildene ble til tross for været! Eller, kanskje man må si på grunn av? Tåka gav i hvertfall en flott stemning på bildene! Kjolen din er en drøm, rett og slett. Sååå fin 😀

 8. Kristine

  @Hildegunn: Noen måtte passe på huset! 😆

  @Cathrine: Jeg hadde gjeerne giftet meg flere ganger – med samme mann selvfølgelig 😀
  Takk ♥ Klem

  @Lise: Det pleier å gå over en del uker, og da spiser jeg vanlig (som nå), men mindre enn jeg forbruker. Dagen før unngår jeg å spise ting som jeg vet vil gi meg oppblåst mage eller «vannete» uttrykk, som f.eks raske karbohydrater og saltholdig mat. Det finnes ingen snarveier dessverre.. god, proteinrik mat er mitt beste tips 🙂

  @Hanne: Tusen takk, begynner du å glede deg? 😀
  Det ble en trolsk, magisk stemning.. og det deilige med dagen var at jeg ikke brydde meg om været i det hele tatt, valset glisende rundt i kjolen som ble ganske så våt og møkkete nede ved kanten til slutt :mrgreen:

 9. Lise

  Takk og tus for svar 😉 men du, ville du skrevet opp et eks på en dag til meg ? Hvordan du ville spist? 😉
  Noen styrkeøvelser jeg kan gjøre hjemme? 😉

 10. Lise

  Da vil jeg spørre.
  Hva ville du tatt for et lite opplegg med trening og kost til meg, med mål vektnedgang ? Er det noe du kunne tenkt deg å gjort ? 😉 jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ellers.

 11. Hanne

  @Kristine:
  Bedre med sent svar enn aldri 🙄
  Herregud, ja, jeg gleder meg. Får sommerfugler i magen bare av tanken, og blir rørt og på gråten av ingenting 😆 ..Litt sprøtt å tenke på at det er over 300 dager til, skal jeg virkelig ha det sånn i nesten et år?!? 😯

Det er stengt for kommentarer.