Wok med cashew og kokos

IMG_3449

Wok er altså så utrolig godt, og en helt ypperlig måte å få i seg all slags sunne godsaker på én gang.

Dette brukte jeg denne gangen;
IMG_3436

Og det havnet i wokpanna i følgende rekkefølge;
Svin
Kylling
Hvitløk
Curry, cummin, salt og pepper

Syltet ingefær
Brokkoli
Gulrot
Chili
Asparges
Purreløk
Søtpaprika
Aubergine
Squash
Kokosmelk
Cashewnøtter
Kokosflak (like før servering)

IMG_3438

Så utrolig godt!

IMG_3446

En stoor porsjon..

IMG_3451

..og kokosflak på toppen

IMG_3455

Ellers husker dere sikkert fra boka at jeg har en forkjærlighet for banan i wok også – nam!

Deretter har jeg en nydelig og frisk dessert til dere, noen av dere kjenner den kanskje igjen – jeg lagde den nemlig til 17.mai i fjor.

Tenkte at den passet nå som bringebærene er på sitt beste – og for så vidt blåbær, som også kan brukes på samme måte.

Vaniljefromasje med bringebær

Visp ca 40 g vaniljeprotein med en skvett iskaldt vann/melk (la det gjerne stå noen minutter i fryseren), litt av gangen til du får en tykk og kremet konsistens. Får du det ikke helt til kan du gjerne tilsette litt kesam/gresk yoghurt i tillegg.

Ser dere de sorte prikkene? Jeg har brukt ekte vanilje fra iherb i tillegg.


Smelt 4 gelatinplater i litt vann (ca 1 ss per gelatinplate) og tilsett i kremen, deretter kan du lage verdens enkleste syltetøy:
Bringebær + sukrin + en gaffel.

Hell krem og rørte bringebær om hverandre i et glass, pynt med friske bringebær og sett kaldt i en halvtimes tid.


Jeg fikk for øvrig tre slike glass.

Supergodt!

Dagens trening:
Foroverbøyd sidehev (aka faceplant row)
Rumenske mark
Omvendt pecs
Beinpress
Nedtrekk smalt grep
Glute ham raise

+ syklet til og fra, kun 8,5 km til sammen – men det er deilig å la bilen stå!

7 tanker om “Wok med cashew og kokos

  1. avatarElisabeth Vega

    ÅÅ wok’en så fantastisk ut!! 😯 men hvordan får du plass til alt det i wokpanna?? Er veeldig liten plass i min 😐 desserten så sykt frisk ut! Bringebær er NAM 😀 håper du har hatt en fiin dag!!

  2. avatarSolvor

    Dette ser utrolig herlig ut! Og ja! Sykkel er et fantastisk fremkomstmiddel, jeg bruker bare «Sigvart» ettersom jeg er så heldig og ikke ha lappen enda… Jeg vet jo ikke bedre, så for meg er det ihvertfall ikke tiltak å sykler hvor enn jeg skal!:)

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lovelyliller.com: Spesielt middagen, gudbedre så godt 😀

    @Maja Nordic: Friskt og deilig nå i varmen! Åh – kos deg masse i London! 😀

    @Elisabeth Vega: Jeg bruker to panner 😎 Håper du får en fin dag, og helg!

    @Solvor: Jeg må jo gi sykkelen min et navn! Copper skal den hete! 😀
    Det er kjempefint at du sykler, flere skulle ha gjort det lapp eller ei.

  4. avatarTrine

    Wok er desidert min favorittmiddag både fordi jeg elsker grønnsaker og fordi det går så kjapt! 🙂
    Har aldri prøvd med sylta ingefær før, men bruker stort sett alltid ingefærpulver/krydder eller en snabb fersk rot – må teste!
    Ellers er en favoritt i min wok kikerter, blir usannsynlig gode med currysaus og oppvarmet <3
    Har du noen gang hatt noe i woken som ikke falt i smak? 😛
    ..liker forresten at du er så flink å svare på kommentarer! 🙂

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Trine: Kikerter – takk for tips! 😀
    Nei, jeg kan ikke huske at noe ikke har falt i smak.. selv epler og druer er knallgodt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *