Wrap og rull

Stikker bare innom med en deilig lunsj til dere;

IMG_3317

Wrap laget av egg og sesam-mel, smurt med sennep, guacamole og philadelphiaost, og tynne lag av røkt ørret (eller laks).

IMG_3323
Ørretrullene er fylt med blomkålmos blandet med philadelphiaost, små perfekt munnfuller.

Dere husker jordbær- og sjokoladebarene fra i går? Jeg har allerede rukket å lage en versjon til som jeg tenkte å vise dere senere i dag.

Og helt til slutt, til dere som vil ha en fresh og behagelig treningstopp;
blå-tile
Disse toppene koster nå 225 kr, men salget varer kun ut dagen.
Husk at de bør vaskes med lignende farger de første gangene, selv om det kanskje betyr et par plagg.

Vi sees senere, med flere proteinbarer og en gresk middag!

8 tanker om “Wrap og rull

  1. avatarCatrine C

    Såååå godt! Flinka! Hektet på lefser selv, dog jeg kjøper speltlomper! Ikke like flink som deg på kjøkkenet (enda

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Catrine C: Speltlomper går det en del av her og faktisk men det klarer dere fint å kjøpe selv så det er derfor de ikke ser dagens lys så ofte her :mrgreen:
    Håper du får en fin dag!

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @karoline: Jeg synes det er kjempegodt, spesielt i «middagsbakst». Jeg har laget vafler, pannekaker/wraps, brød, rundstykker og pizzabunn med det 🙂

  4. avatarGrete

    Hei Kristine =) Barene dine er veldig gode å steke! brukte oppskriften du har til snickersbarene, men stekte sjokoproteinbaren i ovenen på 175 grader i ca 8 min. Så knuste jeg peanutter i blenderen til oljen begybne å sive ut (peanuttsmør) tilsatte litt peanuttmel + litt melk, kjøre det sammen og la den massen oppå de stekte bunnene + peanutter og sjokolade. Veldig godt!

  5. avatarCatrine_C

    @Kristine: Ser at kommentaren min ble kuttet! :/ Fikk jo ikke avsluttet med et smil engang 😉 Speltlomper er supergodt til mye! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *