Jordbær- og sjokoladebar

Hei dere!

Jeg leste et sted for lenge siden at tirsdag er den dagen folk hater aller mest – så hva er vel bedre enn å oppmuntre med litt proteingodt!

Jordbær- og sjokoladebar
IMG_3373

Jeg viste dere jo en liten sniktitt her om dagen, og her ser dere hva som gjør den spesiell.

IMG_3377

Hey – en dobbel proteinbar!

IMG_3380

 

Jordbær- og sjokoladebar
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 30 g proteinpulver
  2. 15 g kokosmel
  3. 3-4 dråper stevia sjokolade
  4. en liten skvett melk/vann
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Dere begynner kanskje å kjenne til oppskriften på proteinbarene mine, men her er en reprise;

Og denne oppskriften lager du da altså for jordbær også, da bytter du bare ut sjokoladeprotein med jordbærprotein – og eventuelt stevia bær.

IMG_3388

Når du har begge versjonene klare så lager du to smale barer tett inntil hverandre, pakker inn i plasfolie/alu.folie og legger i fryseren en liten halvtimes tid – da blir de nemlig enklere å dyppe i sjokoladetrekket.

IMG_3399

Smelt mørk, sukkerfri sjokolade og ha over barene.

Her kan du altså slippe fantasien løs med alle slags mulige smaker på proteinpulver, gi meg gjerne tilbakemelding på andre artige kombinasjoner!

IMG_3406

Ellers ble det en styrkeøkt etter jobb i dag;

Skulderpress
Liggende sidehev
Nedtrekk
Kabelro
Tricepspress over hodet
Arnoldpress
Omvendt pecs
En-arms roing
+ 30 min rask gange

Det var på tide med litt pumping igjen, jeg tar meg selv i å ville trene ute hele tiden – og da gjør jeg heller det. Nå som det var litt dårligere vær passet det bra med styrke, ellers er det dette jeg har foretrukket de siste dagene;
bilde (23)

ShortsT-skjorteSko  – fra x-life

Fikk også med meg min bedre halvdel på en runde på 3,3 mil i helgen.
Og jeg har begynt å sykle med hjelm – viktig!

.
P.S Takk til Lillian som gjorde meg oppmerksom på denne i siste utgave av Iform-bladet;
970140_10153022343805618_617433188_n

Artig!

17 tanker om “Jordbær- og sjokoladebar

  1. avatarElisabeth Vega

    ÅÅ det så jo ut som søte små sjokoladekakestykker! NAM! Sykt at de er så sunne, og proteinrike 😀 Fantastisk! Ja snakk om dårlig vær, her var det et forferdelig torden vær.. Katten tissa tilogmed på seg av redsel :/ Så ut som en god økt! Håper du får en fin dag videre! 😀

  2. avatarAnne Lise

    Nam nam! Såg kjempe godt ut! Må snart prøve å lage disse barene dine. Tar du litt vann i en panne når du smelter sjokoladen?

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Elisabeth Vega: Staakkars katten 😐 Vi har fått lyn- og tordenværet hit i dag..
    Ja, fantastisk gode og sunne!

    @Lovelyliller.com: Det var det og! Måtte være barnslig i dag og, hihi (sjoko og vanilje) 😀

    @Anne Lise: Nei, jeg smelter sjokoladen i et vannbad – ikke vann i selve sjokoladen, da blir den ødelagt 🙂

    @Siri: Hvorfor vente så lenge 😆 Kos deg!

  4. avatarCathrine

    Sykle med hjelm jenten <3 det kan være så utrolig kjipt med hodeskader…..

    Jeg har forresten begynt å hamstre noen av disse rare ingrediensene, og til min kjæres store glede begynt å forsøke (!!!) å bake. Evaluering kommer.

    Håper alt er bra med deg <3

  5. avatarJeanette

    Hei Kristine 🙂

    Jeg har den flotte kokeboken din, og jeg vurderer å bake karamellkaken.
    Det eneste er at jeg mangler en ingrediens som skal være i kaken, det er yaconsirup.
    Er denne ingrediensen vesentlig, eller kan den erstattes med noe annet?:)

  6. avatarAi.

    Oioioi 🙂
    Mulig det går ann å lage en karamellversjon? Ser for meg vaniljeprotein, yaconsirup, stevia english toffee, litt walden farms caramel dip..

  7. Tilbaketråkk: Wrap og rull | Mat til muskler

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Cathrine: Ja, jeg vet.. jeg skammes litt over at jeg ikke startet tidligere 😳
    Oi, nå skjer det ting! Gleder meg til å høre din (og hans) dom over sær baking 😆

    @bakekona: Heelt enig :mrgreen:

    @TheRunt: De ble skikkelig gode, til og med mannen satt og gomlet i seg 🙂

    @Jeanette: Hei! Tja, ja litt.. det er sirupen som gir karamellsmak og seighet. Agave, til og med honning, kan også brukes. Du må gjerne prøve uten, men da ville jeg ha erstattet med noe som gir litt ekstra smak/saftighet som f.eks kokosolje.

    @Ai.: Der kan du se, lenge leve kreativiteten 😀
    Jeg prøvde en sjokolade- og vaniljeversjon i går som nesten ble enda bedre.

  9. avatarTomine

    Ja, mandelmel funka dårlig. Må få kjøpt meg kokosmel:)
    Btw marsipan oppskriften fra boka er helt fantastisk:) kan nesten ikke fatte at den er så kcal fattig med så masse proteiner 🙂
    God tur til Kristiansand i helga:)

  10. avatarMia

    Lagde disse med et proteinpulver jeg kjøpte i Canada som faktisk har chocholate chip i seg (veldig upraktisk å drikke, derfor jeg smuglet det med til Norge slik at jeg kan bake med det). De ble hvert fall knallgode! Nomnom:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *