Vegetargrateng og Todds ripsbusker

Whoa, si dét tre ganger etter hverandre liksom..

Vegetargrateng
IMG_3209

Laget med quornboller fra Sverige, men det går også fint med andre quornprodukter som finnes her hjemme (farse, biter, fileter), eventuelt falaffel, tofu e.l.

IMG_3206

1. Stek quorn med krydder og hakkede tomater
2. Kok poteter og mos sammen med litt melk og kesam/philadelphiaost, salt og pepper til slutt
3. Riv gulost (og parmesan) på toppen og inn i ovnen på 220 grader i 25-30 min

IMG_3208

Jeg hadde en stor spinatsalat til, og fersk gressløk på toppen.

IMG_3215

Det ble en rask økt etter jobb i dag, var ganske «sur» i muskulaturen og mistet fort styrke.. slitsomt når kroppen protesterer, men det går seg alltid til!

Øvelsene;
Nedtrekk smalt grep
Militærpress
Tricepspress over hodet
Omvendt pecs
Flyes
Stående sidehev
Brystpress

Jeg fant rips da jeg gikk til butikken her om dagen, og mens jeg lagde mat var det en som passet godt på de;
IMG_3302

Jeg fikk omsider nappet de til meg, og slik ble den syrlige, søte sommerdesserten;
IMG_3309

Jordbær, kiwi, banan og rips med sukrin og yoghurt

IMG_3311

Friskt og godt!

P.S Boka klamrer og klorer seg fast til bestselgerlisten fortsatt (!) og ligger nå på 11.plass.
En stor og takknemlig klem til dere alle som har kjøpt den!

9 tanker om “Vegetargrateng og Todds ripsbusker

  1. avatarH

    Gleder meg til jeg kommer til ny tom leilighet og kan kjøpe boken din! Etter husbrann har formen forfalt (mat og trening er glemt), og kan kose meg på ferie en uke til før det endelig blir sunn kost igjen, og hva er vel bedre enn å starte på blanke ark med en sunn kokebok 😀 Må uansett kjøpe inn alt av tørrmat igjen, da kan jeg jo likesågodt bare kjøpe sunn og god tørrvare 🙂

  2. avatarAlexandra

    Ååhh, får Todd gå ute nå når han bor i hus? Så han hadde halsbånd på seg 🙂

  3. avatarElisabeth Vega

    Naaam så utrolig godt og ferskt ut, spesielt på slike varme sommerdager! Både middagen og frukten 😀 yum! Er ikke rart boka di fortsatt er på bestselger listen, den er jo fantastisk! Det er du også! :mrgreen:

  4. avatarLissi

    Spiser du skallet på kiwien? Har hørt at noen gjør det men skjønner ike helt hvorfor?!

    Nam! Frukt med yoghurt/kesam er sååå godt 🙂

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @H: Huff, husbrann 🙁 Ja, da tror jeg du vil like boka – ikke bare sunne oppskrifter, men flere artikler med råd og tips på veien ♥

    @Lovelyliller.com: Det er helt fantastisk både å se og spise 😀

    @Alexandra: Ja, Todd går ute i bånd 😀

    @Linnea: Tusen takk!
    Tror det er i underkant av 8000 eks. Hva med deg?

    @Elisabeth Vega: Koselig å høre at jeg kan friste. Du er så snill ♥
    Ha en strålende dag!

    @Lissi: Ja, jeg begynte med det etter at jeg så mannen min spise kiwi som et eple 😯 Bare vask skallet godt, da slipper man å skrelle og dessuten er det egentlig ganske godt 😀

  6. avatarLinnea

    Det er jo helt fantastisk, så gøy! Jeg aner ikke hva jeg ligger på, forlaget holder meg utenfor, men til nyttår var det rett ved 20.

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Linnea: Holdt utenfor 🙁 Uansett, du er helt rå og salget er velfortjent. Din bok har tross alt noe mer tyngde enn min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *