Dagens!

Dagens frukt;
Eple, vannmelon og cantaloupe
IMG_3236

Tips: Tannpirkere gjør det litt morsommere og lettere å spise

Dagens kalde;
Proteinis
IMG_0386
Gammel slager, funker i år som i fjor.
Melk og sjokoladeprotein. Visp sammen, sett i fryser og rør rundt med jevne mellomrom.

Dagens lille duathlon;
20 min jogging
40 min sykling
IMG_3284
Tights T-skjorteSko (sponset av x-life)

Hurra for at jeg endelig fikk fikset sykkeldekket mitt i dag, samt overtalt mannen til å kjøpe sykkel. Skoene var for øvrig helt fantastiske å sykle med – luft på tærne!

Dagens innkjøp;
God mat på salg
IMG_3274

Sjekk ut Ica – de pleier å ha mange nedsatte varer nå som sommeren!

Nyt varmen videre! :cool:

17 tanker om “Dagens!

  1. avatarLine

    Vannmelon er så godt nå på sommeren, du bør teste å skvise saften av en lime over vannmelona før du spiser den! Kjempe godt! 😀 Ha en fin dag videre Kristine 🙂

  2. avatarLene

    Her var det jo et par gode tips!
    Tror jeg skal overraske folka på jobben med et sånt fruktfat. Utrolig deilig i varmen!
    Var på ica i dag, men gikk rett til isen så jeg så ikke de tilbudene. Skal se etter dem neste gang 🙂

  3. avatarMadeleine Norrman

    Hei 🙂
    Jeg vare lurte på en ting. Bor dere i Haugesund? Jeg bor selv i Stavanger og føler at dere har så «mange» turer til Sverige. Hvis dere bor i Haugesund, blir ikke det en fryktelig lang tur? 😐
    Bodde i Asker utenfor Oslo før og da var det mye lettere å kjøre over grensa, men nå føler jeg vi er så himla langt unna grensa at man nesten trenger en weekendtur for å greie seg fram og tilbake.

    Hvor lang tid bruker dere til Sverige og hvor drar dere hen? 🙂

  4. avatarSofie

    Hei! Ville bare si at du gjør en kjempejobb! En FANTASTISK inspirerende blogg/bok! Gleder meg til neste utgivelse:)

    Har du noen gode tips til «kino-snop»?

    Gratulerer så mye med bryllupet forresten:)

    Vennlig hilsen fra Sofie:)

  5. avatarRegine

    hvor mye ca protein bruker du i forhold til melk? 🙂 og ca hvilken konsisten får det av vispingen? så kjempegodt ut 😀 men mener jeg prøvde å fjor etter å ha sett det her, men ikke fikk det til 😛

  6. avatarKristine

    @Line: Jeg glemmer alltid å kjøpe sitron og/eller lime når jeg handler – men takker for tips! Nå husker jeg det kanskje 😀

    @Lene: Det er hyggelig av deg, hvem setter ikke pris på et fruktfat med deilige «canapéer» 🙂
    Forstår isen, du får se etter tilbudene neste gang 😉

    @Madeleine Norrman: Heisann! Nei, vi bor ikke i Haugesund (mannen er derfra) – det hadde blitt veldig vanskelig med turer over grensa da ja 🙂

    @Odenator: Godt å se at dere koser dere ♥
    Takk, birken neste (not)

    @Sofie: Hei! Tusen takk! 😀
    Vel, jeg spiser vanlig godis på kino. Jeg synes det blir så mye styr å ta med seg sunne matpakker overalt 😆 Men , kanskje dette frister:
    http://www.kriweb.no/2013/05/28/proteinbar-med-forskjellige-smaker/
    Ellers er jo skyr, nøtter, frukt og bær sunt og lettvint.

    @Regine: Jeg måler ikke opp dessverre.. Pisker til jeg får en kremet, halvtykk sjokolademelk liksom. Viktig å røre ofte, ellers blir det bare krystaller.

  7. avatarElisabeth Vega

    ÅÅH ISEN!! Den så himmelsk ut 😯 er det no spesielt proteinpulver du bruker?? Varmen har endelig kommt til haugalandet også! Herlig 😀 kos deg masse i varmen og nyt den! :mrgreen:

  8. avatarLene Tuntland

    Bare lurte på om di vafflene i bokå og di snickers muffinsene om di ska ver tørre,eller om eg har gjort någe feil,i så fall ka tror du eg har gjort feil? har brukt alle ingridiensen så står .. åsså vil eg bare få skrøyta av dg,kjempe fine bok og blogg du har 😉 og du va jo bare såå fine brud 😉

  9. avatarKristine

    @Elisabeth Vega: Bruker proteinpulver fra x-life (som vanlig) 🙂
    Åh så deilig da, nyt godværet!

    @Lene Tuntland: De blir naturlig nok ikke like saftige og fettete som vanlige da de er magre, men de skal ikke bli vond-tørre 🙂 Jeg vet ikke hva slags proteinpulver du har brukt men.. Har du brukt det lyse mandelmelet? Det mørke gir veldig tørr bakst har jeg hørt.
    Takk for det! ♥

    @Siri: Takk for tips 🙂

  10. avatarLene Tuntland

    eg bruke ett protein pulver fra iherb,d hette whey..eg bruke d lysa mandelmelet..mn om bakepro gjør baksten litt tørrere?føle d blir så tørt når eg bruke d.. ka bake pro du bruke? eg kjypte d på helsekosten og d står at d e swedish quality på d, og d står dalblads på d,e d kansje ik så godt d då?siden d gjør sånn at d blir vont tørt..

  11. avatarYvonne

    Naaammm.. Asparges suppe, dette må jeg lage en dag til uken! Takk for oppskrift 🙂
    Håper du sjekker dato på tilbudsproduktene – det er ofte kort dato på varer med 50%.

    Håper du nyter sommeren!!

  12. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lene Tuntland: Bakepro kan gjøre bakst litt tørrere, det er derfor jeg liker best å bruke det i brød/rundstykker/pizzabunn osv. Når man baker noe som er proteinrikt og magert så er det viktig å huske på at det ikke vil smake som «vanlig» – det krever ofte toppinger som f.eks kesam og syltetøy. Om man ønsker saftigere bakst må man tilsette fett som for eksempel smør, fløte m.m.

    @Yvonne:
    Ja, det er derfor det er 50% på produktene 😀 Jeg synes ikke det gjør noe, mat varer alltid mye lengre enn best-før-datoene og jeg spiser det med glede.
    Takk – i like måte!

  13. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Kamilla K: Det er du og! 🙂 Håper du hadde en fantastisk bursdag, og nyter sommeren videre!
    Enig – frukt til folket!

  14. avatarLene Tuntland

    oki,tusen takk for svar 😉 blei litt klokere nå,hehe 😉 åsså vil eg bare sei at Todd virke så ein herlige katt,du har nok vert heldig me han 😛 kjempe søte e han 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *