Heisevarmt!

Sydentemperaturene fortsetter!

IMG_01072Dagens økt måtte gå fort for seg, altfor varmt til å holde på lenge.

Disse øvelsene uten pause x 3;
Kettlebellswings
Sidehev m/hantler
Push-ups
Rygghev

+ Intervaller;
13 km/t
20 sek løp + 10 sek hvile x12

Trening unnagjort på 20 minutter!

Og som vanlig grilling ute;

IMG_3270

En stor salat, svinebiff, poteter og cottage cheese

IMG_3271

IMG_3268

Jeg kokte opp ekstra mange poteter og lagde en potetsalat til senere;
4 poteter i terninger
4 ss mager kesam
2 ss majones
2 ss revet parmesan
6 sylteagurker
1 ts sennep

Salt, pepper

IMG_3267

Kos dere videre i varmen!
img_0055

9 tanker om “Heisevarmt!

  1. avatarElisabeth Vega

    Uff det er egentlig ganske fælt å trene når det blir så varmt! Er ikke lett å ha hodet på rett plass da 😐 Ååå grillmat <3 Det er så goooodt 😀 Ser ut som en fin lørdag! Har faktisk vært utrolig fint vær her på haugalandet også! 😀 Men nå kom tåka tilbake da.. Ha en fortsatt fin kveld!

  2. avatarMaren

    Hvor har du fått tak i de du lager is i? 🙂 har sett etter det en stund, men ikke funnet noe!

  3. avatarcharlotte

    Hei! Kjøpte boken din for en stund siden, og digger den! En av favorittene mine er kokosboller, men jeg lurer på hvordan du får de så fine som på bildet? Bruker du en form av noe slag? 😉
    å de første jeg lager blir fine, men jo lengre ned i røra jeg kommer blir de mer og mer «klumpette», hva er galt da, har kansje noe me gelatinen å gjøre…?

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Elisabeth Vega: Så lenge dere har litt sol innimellom! Håper du får en fin uke 😀

    @Catrine C: ♥ 😀

    @Maren:
    @Amalie:
    De fant jeg på e-bay for en stund siden 😀

    @Maire: Deilig – håper grillmaten smakte 😀

    @charlotte: Hei, takk for det! Bruker en sprøytepose 😀
    Mulig at gelatinen ikke er helt smeltet? Eller at eggehvittene er for kalde slik at den stivner litt for fort, eggene skal helst være romtempererte.

  5. avatarBeathe

    Hei 😀 har fått kjøpt boken din, å digger den 🙂 men lurer på om Xanthan gum er en nødvendig ingrediens? Klem

  6. avatarKristine

    @Beathe: Hei! Xanthan gum eller fiberhusk er nødvendig for at baksten ikke skal smule så veldig – det er et naturlig bindemiddel, og tykningsmiddel. Om du ikke ønsker å bruke det så må du nok tilsette litt mer tørrvare, og det kan bli litt tørrere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *