Sommergave til dere

God mandag!

Flere som koser seg på jobb i dag, eller har dere tatt ferie?

Jeg har et eksemplar av Sunn&sterk – boka liggende foran meg her, og jeg vil gi den til en av dere – med en personlig sommerhilsen!

bilde
(Beklager rosabloggermobilbilder, men det var litt spontant)

Boka er delt opp i 4 årstider, og vaniljebollene er selvfølgelig under sommer.
bilde2

Hva du må gjøre;

Lik (trykk på fb-tommelen under) innlegget, og fortell meg hva du skal i sommer!
Jeg har ikke ferie før i sep/okt igjen, så jeg får leve litt gjennom dere.

Jeg trekker én vinner i morgen ettermiddag – lykke til!

P.S Ønsker du å bla litt i boka, trykk her.

176 kommentarer til “Sommergave til dere

 1. Bete

  Hei : ) Jeg har nettopp kommet hjem fra en fin tur i Alanya. Resten av sommeren skal jeg jobbe, trene og forberede meg til praksis til høsten som politi. Det blir spennende : ) Ellers så skal jeg få vært mest mulig sammen med venner og familie før jeg flytter. Ha en fin dag, og takk for en inspirerende blogg!

 2. Ida

  I år bli det en tur til Kroatsia i August. Takk for din supre inspirasjon og kreativitet, du er virkelig en stor motivator!

 3. Stine Therese

  Hei Kristine

  Jeg skal på ferie i Hellas med min Supermann om tre uker, og nå jobber vi med «siste finpuss» på sommerformen 😉

  Ha en fortsatt god sommer og nyt tiden som nygift <3

 4. Rikke

  Hei Kriweb!
  Det hadde vært utrolig moro å vunnet boken nå som jeg skal flytte inn i leilighet med kjæresten min, i Oslo. Da trenger vi å bli sunne og sterke sammen:) Good sommer på kontoret!

  Hilsen Rikke 🙂

 5. Linda jensås

  Først må jeg takke for masse fin inspirasjon! Har hatt så lyst på boka di siden den kom ut. Og nå etter snart fire uker i USA, har jeg enda mer lyst på den! Alt for lite trening og alt for mye mat gjør at det igrunnen blir godt å komme hjem også! Gleder meg til å komme hjem til et skikkelig treningssenter igjen, ikke bare et dårlig utvalgt treningsrom! Og ikke minst, til å lage sunn mat hjemme! Ikke bare spise god mat ute! Ha en flott dag! Hilsen fra herlige Florida! 😀

 6. hege Reiertsen

  Hei! Vi skal bade og kose oss en uke på pers hotell. Resten av ferien blir tilbrakt på hytten:)

 7. Karoline

  Jeg skal på Vinjerock til helgen. Der skal jeg gå masse fjellturer, høre bra musikk og ha det hyggelig med gamle og nye venner. I tillegg jobber jeg med Bacheloroppgaven som må bli ferdig. Derfor blir det Oslo i steden for Sørlandet og familiehytte. Men klager ikke, liker å være i Oslo på sommeren, har marka nesten for meg selv og fjorden rett ved så det kan ikke bli bedre avbrekk etter skrivingen:) Ha en fin sommer 😀

 8. Marthe

  Åå jeg vil så gjerne at lillesøstra mi skal få boka di med en personlig hilsen! 😛
  Hun har lært seg å spise sunt (med god hjelp av boka di-lånt av meg) og trening, slik at hun har gått ned over 15 kg, blomstrer og har fått en sunn og sterk kropp og livsstil! Vi er mektig imponert! 😛
  Hun er sykepleierstudent og jobber i heeele sommer, men like blid og i farta!
  God sommer til deg og dine 😛

 9. Vibeke

  Jeg skal jobbe i to uker til – kose meg med hyggelige kunder, grille når jeg får tid i finværet og gå masse turer i skogen. Også reiser jeg til Alicante i to uker med kjæresten, for så å dra noen dager til Kroatia for å besøke bestevenninna mi. Gleder meg veldig mye!

 10. Lena Strømmen

  Har nettopp tilbrakt ei uke på den franske rivieraen, nærare bestemt Cannes og Nice! Ufattelig fint og ikkje minst herleg temperatur! Før dette var eg nokre dager i London og Sør-Tyskland! Så no blir det fire veker med trening, avslapping, fruktspising og kjærestekos før nok eit knallhardt skuleår venter!

  Du virker forresten som eit heilt herlig menneske, inspirerande og god tvers igjennom! Ha en finfin dag videre!

 11. Sara-marie

  Denne sommeren har vært fylt med jobbing. Trenger så sårt pengene til studiene til høsten! Men, skal kose meg med jordbær etter jobb og til helgen står en festival for tur.

  God sommer! 🙂

 12. Eireen RiRRi

  Hei!!
  Det er enda et par uker til min sommerferie begynner, men da er jeg til gjengjeld så heldig at jeg skal en hel måned til Fuengirola, Spania! Da jeg booket reisen i januar var det opprinnelig kun meg og datteren min som skulle reise. I februar la jeg cola, sukker og ferdigmat på hylla og la om kostholdet samtidig som jeg begynte å trene aktivt. Før har det holdt i max to- tre uker, men denne gangen er alt annerledes. Jeg har gått ned 9 kilo(nede på 57 nå), og begynner å bli fornøyd med meg selv for første gang på mange, mange år. Nå handler alt om kosthold, og en dag uten noen form for trening føles på en måte litt meningsløs.
  Så etterhvert begynte jeg å bli litt redd for den 4 ukers turen til Spania… som med en fireåring betyr så å si Null trening i og med at hun hadde hengt på meg som en klegg hele tiden, og jeg ikke hadde hatt muligheten til å gjøre noe annet enn styrke i stua etter at hun hadde sovnet. MEN! Så kom min kjære mor da! Hun spurte om ikke hun skulle bli med ned til Spania de to første ukene «sånn at jeg fikk muligheten til å trene»! YES!! REDDET av mamma – nok en gang! Og som om ikke det var nok, så har ei venninne slengt seg med hele ferien sammen med sin jentunge, så da får vi selskap hele reisen, og massevis av muligheter til å trene:) Har sjekket opp med flere helstestudioer der nede, og mange av de tilbyr klippekort/drop in – og med en flott promenade OG egen hage til å trene i, så ligger alt til rette for at dette skal bli en ferie hvor jeg IKKE går opp 5-6 kilo!

  Jeg møter nok en del prøvelser underveis – for Spania for meg har alltid vært å spise 10 toast om dagen, noen liter cola og massevis av bounty… Og når de andre kommer til å spise masse godis, så kommer jeg nok til å kjenne suget. Så om jeg er så heldig og vinner boka di, vet jeg i hvertfall at jeg kan lage mine egne små fristelser som jeg kan kose meg med(og kanskje smitter det over på de andre også?:) For jeg SKAL kose meg på ferie! Får jeg inn en treningsøkt om dagen, så skal jeg unnem eg både en Pepsi Max, en saft is og en god middag. MEN… forskjellen nå er at jeg kommer til å være mye mer bevisst enn før. Og det er også takket være blogger som din som gir meg masse inspirasjon til å fortsette å stå på! Takk!
  (jeeez – dette ble det lengste innlegget jeg noen gang ar skrevet – skulle trodd det var Min blogg haha)

  Men ja, ja…det er fortsatt to uker med jobb igjen før avvreise og i kveld er det min premiere på en «Boxing» time på Elixia. Og det gleder jeg meg til!

  Ha en riktig god sommer når din tur kommer!

 13. Lena

  Hei. I sommer skal jeg til Bulgaria sammen med ei venninne. Ellers er det bare avslapping, deilig det også 🙂

 14. Yasmin

  Planen var i utgangspunktet Oslo hele sommeren, men så bestemte vi oss plutselig for en ferie til Tyrkia <3 Jeg gleder meg masse, og om jeg blir trukket ut blir boka med meg slik at jeg kan velge sunne alternativer selv på ferie 😀

  Ha en skjønn dag 😛

 15. Eirin

  Jeg håper at jeg skal bli en bedre versjon av meg selv, på flere måter:)

  Jeg har tatt meg sommerjobb på et sykehjem, da jeg tenkte det er god erfaring å ta med meg videre i utdanningen min. Har blitt utrolig positivt overrasket over hvor gøy det er å jobbe med gamle. Skulle gjort det for lenge siden:)

  Også håper jeg å bli enda flinkere til å presse meg på trening, og i tillegg spise sunnere, slik at jeg kan prestere enda bedre i idretten min i VM til høsten… Hvis jeg blir trukket ut kommer boken godt med på veien.

 16. eirin havstein

  Denne sommeren skal jeg jobbe hver dag slik at jeg får penger nok til å flytte inn i drømmeleiligheten min. Men har satt av litt feriepenger slik at det hele skal toppes med en ukes avslapping på Naxos for studentlivet starte for fult igjen

  God Sommer! 😎

 17. Anne-Beathe Båtnes :)

  Har hatt lyst på boken din lenge nå ! Gleder meg til skolestart igjen, sånn jeg kommer inn igjen i den skikkelige treningsmodusen ! Men først skal jeg snart en uke til Oslo/Skien for å besøke romkameraten min, samt dra på Rihanna konsert med jentene, for så å dra to uker til Tyrkia ! Lade opp til det nye skoleåret 🙂

 18. Elaine

  Det blir ingen ferie på meg i år, faktisk. Bare jobb frem til midten av august da jeg reiser til USA for å gå på college 😀 .. Så jeg har vel egentlig ikke noe ordentlig fri før thanksgiving, haha!

 19. Christine

  Jeg har allerede gjort det jeg skal i sommer, vært en uke i Egypt med bestevenninna og var med henne en uke på Hovefestivalen også 😀 resten av sommeren skal jeg jobbe som vikar på et sykehjem, ha hyggelige stunder med venninner før tiden går med å flytte til Kristiansand og studere folkehelse!

 20. Helene Cabrera

  Tusen takk for fantastisk inspirasjon og hyggelig lesning 🙂 Har hatt to ukers ferie hos faren min på Gran Canaria, kost meg med god mat, sol og trening UTE 🙂 Resten av sommeren skal jeg jobbe, lese bloggen din og nyte dagene før jeg begynner på ernæring til høsten (som jeg gleder meg veldig til). Jeg er utdannet kokk og synest boka di ser helt topp ut, elsker at ikke alt behøver å inneholde mengder med smør og fløte for at det skal smake godt! Keep up the good work 😀 (håper jeg får lese boka di i sommer ;))

 21. frk k

  Kom hjem i dag fra 3 uker i USA 😛 😛 så så jeg denne hilsen fra deg 🙂 Det hadde vært en stor ære å få en bok med hilsen 🙂 Du er fantastisk insperasjon 🙂

  MANGE hilsner fra Kristina 😛 🙄 😆

 22. Thina

  jeg har lenge ønsket meg denne boken! 😀
  jeg skal først til Trondheim og Oslo så skal vi gå på galdhøpiggen med familien.
  så til høsten skal jeg til Tyrkia med besteforeldrene mine 😀

 23. M

  Skal tre uker til Israel for å trene meg opp til danseturne til høsten. Takk for inspirerende blogg. Har testet ut flere av oppskriftene dine allerede 🙂

 24. Camilla

  Åå, så kos det hadde vært å vinne boken din. Kom nettopp hjem fra en ferie i Kroatia, og resten av sommeren skal jeg bruke på å jobbe, trene og spise ordentlig. Sånn at sommerformen blir bedre i 2014 🙂

 25. Malin

  Til helga skal jeg på hytta i Sverige (Åre) med kjæresten, hvor vi skal kjøre zipline over elver og raviner! Dette gleder jeg meg utrolig til!

 26. Lone

  Hei!
  Har bare en dag igjen på jobb nå, så kan sommeren starte for meg også. Begynner med å reise på festival nå til helgen, før jeg en uke senere reiser til Hellas for å tilbringe to uker i varmen! Gleder meg som en unge til å ha litt jobb-fri og bare nyyyte livet! 🙂

 27. Karoline

  Vil gjerne vinne boken din, så kan gi den til min søster. (Jeg har den allerede 😉 ) I sommerferien tilbringes tiden i Norges beste by, som du vet, Haugesund 😛

 28. Trude

  Ble sååå glad da jeg fikk se at du skal dele ut et eksemplar av boken din 😀

  Jeg jobber ut første uken på august(+ noen helger etter det). Så andre uken i august reiser jeg og kjæresten på ferietur- bilferie til Sverige 🙂 Vært kjæresten i over 4 år, og det er vår første ferietur faktisk! Så gleder meg utrolig mye 🙂
  Håper du får en fin ferie når den tid kommer – og at du koser deg maks nå også 🙂

 29. Tilbaketråkk: Potet og kjærleik | Mat til muskler

 30. Elise Marie Jensen

  Hei! Jeg tilbringer mesteparten av sommeren min på ny sommerjobb som pleiemedarbeider. Men heldigvis har jeg fått en uke fri, og den skal tilbringes i Kroatia med svigerfamilien!

  Vil også siat du er en enorm motivasjon!

  Ha en god sommer!

 31. Heidi

  Her blir det Spania tur sent i august, men før den tid må jeg få sommerkroppen 😉 Så da hadde det vært perfekt med spennende oppskrifter 🙂

 32. Aina

  Skal tilbringe noen uker til i sommerjobb, før jeg skal ha 3 uker fri!
  Så blir det å starte i fast jobb for første gang i mitt liv. Det blir en spennende tid fremover 😀

 33. Ida

  Denne sommeren skal jeg virkelig nyte til det fulle! For første gang på noen år har jeg egentlig en del planer i tillegg til litt jobbing da 🙂 Jeg har allerede hatt litt ferie i sommer; var en uke på surfecamp i Portugal i juni. Det var kjempegøy og kan virkelig anbefales! 🙂 Ellers skal jeg på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, og jeg skal på bilferie i Danmark en ukes tid med et par venninner. I tillegg er jeg så heldig at jeg skal studere i USA til høsten, og derfor reiser jeg til NY i midten av august og blir der noen dager før turen går videre til Colorado og et spennende høstsemester 🙂 Men har hørt skumle historier om kantinematen i USA, så boken din kunne kommet godt med da, hehe 😉

  God jobbsommer til deg! Og håper du får en fin ferie til høsten 😀

 34. Ann Kathrin

  Jeg studerer i utlandet, men er hjemme i sommer hos familie og venner. Det er fint 🙂 Så jobber jeg også, og tjener litt penger. Men har tid til og kose meg/ nyte sommerferie også. Håper dog på bedre vær.. Takk for fin blogg. Du og den er inspirerende. Du får fylle den med hva du vil for meg 🙂

 35. ingvill

  Denne sommeren for meg blir en norges ferie. Har en liten ferie på to og en halv uke. Akkurat nå er jeg i ålesund og skal nedover til volda litt senere i dag. På fredag drar jeg tilbake på hytten og da skal jeg lage en del mat fra hjemmesiden din 🙂 ellers skal jeg ordne på hytten vår med nye møbler og beise og male. Så trenger god og proteinrik mat for å ha nok energi.

 36. Martine

  Jeg har allerede vært på roadtrip i Sverige med en venninne, og nå på onsdag tar jeg med min kjære til toten. Der skal vi låne sommerhuset til bestemor og besøke min spreke oldemor på over 90 år. Etterpå blir det noen dager på hotell i Oslo, med masse avslapping, god mat og konsert 🙂

 37. Linda

  Har hatt litt ferie, var bl.a i Finland og besøkte slekt 🙂 Nå skal jeg jobbe i 3 uker, så mer ferie! Den står åpen, men må få fikset litt div med bilen og håper på en kort Danmarks-tur. God sommer til deg!

 38. kirsti

  Åå 🙂

  Jeg skal faktisk bruke juli/august til å trene å komme i form til jeg og samboeren skal på ferie i september på kreta 🙂

 39. Iselin Skjørestad

  Så stilig! Du er kreativ 😀
  I sommer skal jeg jobbe myyye, trene myye, og nyte tiden med familie og venner før jeg flytter til Lyngdal for å gå på skole i august! Skal også passe på hunden til vennina mi, den skal få være med på joggetur, så blir jeg ikke så alene , hihi 🙂

 40. Therese

  Jeg skal til hjembyen min, for deretter å reise til Tanzania og prøve å bestige Kilimajaro 🙂 Begynner å få utrolig reisefeber nå 🙂

 41. Ingrid

  Heihei!
  I sommer skal jeg bare jobbe. Har jobb på et bakeri, så står rundt mange usunne fristelser 9-10 timer om dagen! Da kunne det vært greit med enkle og sunne matretter jeg kan lage etter en hard dag med jobb 😀 Ellers så har jeg vært hjemme i 3 uker nå, etter og ha vært utvekslingsstudent i USA i 10 måneder, så nå jobbes det hver eneste dag i uka sånn at jeg kan spare opp penger til å overraske kjæresten min i Oktober på bursdagen hans! Gleder meg såååå masse til å dra tilbake til Santa Maria, California og se min kjære, som jeg nå har vært borte fra i hele 22 dager! Bare 80 dager igjen!!!! 😀
  Håper du har en super ferie med mannen, og katten selvfølgelig!
  God klem 😎

 42. Merete

  Jeg hjelper min gamle mor å male i huset hun skal flytte inn i, takk Elixia! for sterke armer. Og takk til deg Kristine for en spennende blogg. Etterhvert blir det en uke i Santorini.

 43. Vanessa Frydeborg

  I sommer, eller det som er igjen av min sommerferie, skal jeg jobbe, trene, være med venner og kose meg! Har ingen store planer bortsett fra at jeg skal på Slottsfjellfestivalen nå til helga, noe jeg gleder meg maaasse til! 😀 Ellers blir det kanskje en spontan tur til varmere land og en storbyferie. En trenger jo ikke reise hele sommeren for å kunne nyte den, den norske sommeren er jo så fin om det først er fint vær! 😀

 44. Malene Nicolaysen

  I sommer skal jeg bare nyte det faktum at jeg er ferdig med min bachelor etter tre år i Australia. Utrulig rart å være tilbake i hjemlandet, men også veldig deilig. Så skal jeg skrive flere jobbsøknader, men innimellom skal jeg ha tid til å fiske, være med gode venner, dra på konsert og ikke minst trene. Ha en fin sommer du og! 🙂

 45. Kathrine Louise

  Ååå, jeg har så lyst på boka di, og en liten sommerhilsen fra deg(!) hadde jo bare vært toppers 😀
  Jeg for min del jobber så og si hele sommeren i år siden jeg er student og må skaffe meg litt arbeidserfaring (+ penger) før siste året på radiografstudiet. Så ferien min er foreløbig arbeid på sørlandet, men så tar nok jeg og samboeren min en liten ferietur i august rundt da skolen starter igjen og da snur vi nesa mot Thailand! 😀 Det skal bli herlig!

 46. Camilla

  God sommer 😀
  Sommeren går i år med til å pusse opp den nye leiligheten vår.! Jeg å kjæresten har endelig kjøpt oss ett krypinn sammen <3
  Håper på sol, sommer og lange lyse og varme kvelder 🙂

 47. Amanda

  Jeg har fått min dose ferie i år, så i sommer skal jeg jobbe 😯 😐 Håper jeg har flaks nok til en oppmuntrende og motiverende bok :mrgreen:

 48. Madelen Skare Olsen

  Jeg har allerede hatt en ukes ferie hos besteforeldrene mine. Nå har jeg ordentlig sommerferie og snart reiser jeg til utlandet med familien, der vi kjører nedover og ender opp i Rostock i Tyskland. Den perfekte avslutning er Kiel-ferja hjem igjen 🙂 I sommer skal jeg slappe av, kose meg og nyte dagene. Kanskje shoppe noe, bade litt og spise is antar jeg….

 49. Marie

  Hei!
  Har bladd litt i boka di og synes den virker utrolig kjekk! Liker at du har satt sammen treningsprogram i tillegg til oppskriftene!:)
  De siste 3 månedene har jeg gått ned 8,5 kilo, og har 1,5 igjen til jeg er der! Så resten av sommeren min skal bestå av en siste innspurt, noe jeg skal klare før skolestart igjen!:) Jeg har fått masse motivasjon fra bloggen din, Kristine 🙂 Tusen takk! Jeg skal også til Nord norge med kjæreste og hund for å besøke familie 🙂 Gleder meg til dette!
  Sommerklem fra meg 🙂

 50. Hilde

  Frem til nå har jeg bare jobbet og fokusert på trening, men om to uker går turen til Hellas i 14 dager med min beste venninne. Der skal vi bare nyte livet med god samvittighet!
  Det jeg likevel ser mest frem til med denne sommeren er skolestart i midten av august- dagen etter kommer kjæresten min på et etterlengtet besøk etter hele 10 uker(heeele sommeren) fra hverandre. Han er fra USA, og vi møttes på en restaurant da han var på kurs med jobben i Norge på nyåret. Lykke, og en ekte kjærlighetshistorie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *