Kanelkylling med bringebær og rødløver

Det er så gøy å prøve nye smaker sammen!
IMG_3042

Og nå har jeg fått en favoritt som jeg anbefaler på det varmeste: sleng noen bringebær sammen med magert kjøtt på tallerken neste middag!

IMG_3040

1. Stek kylling med paprikapulver, spisskummen og kanel

2. Knekk bunnen av asparges og stek med litt salt og pepper

3. Ha bringebær og rødkløver over en håndfull frisk spinat

IMG_3036

Spiste dere også rødkløver da dere var barn?
rødkløver
De er nemlig søte i «roten» – det var godis for desperate 80-talls barn.

Ellers har kvelden gått med til uformelt selskap – jeg digger familien min. Det er ikke uten grunn at jeg valgte mine søstre som forlovere, og når den eldste hadde bursdag da vi var bortreist ble det feiring i dag.
IMG_3043
Jordbær, bringebær, muffins og cookies. Marsipankake og iskrem kom også på bordet litt senere.
Ingenting ble laget av meg, jeg rakk det rett og slett ikke. Men, jeg rakk å tenke en del på det så nå har jeg hodet fullt av ideér.

Nå som endelig alt av spisestuemøbler er på plass og vi fikk så mye fint av serviset og bestikket vi ønsket oss må dette brukes. Candlelight coffee parties here we come.
IMG_3050
IMG_3048
Er jeg litt kjerring nå?

Helt til slutt – dagens styrkeøkt;

Arnoldpress
Sidehev
Strakmark
Glute bridge
Pull-ups i slynge
Planken
Liggende lårcurl
Beinpress
Leg ext./beinspark

Fortsatt god kveld dere!

14 tanker om “Kanelkylling med bringebær og rødløver

  1. avatarJulie @ WolfItDown

    Rødkløver! Haha, husker når en kompis fortalte meg om det, var skikkelig overrasket! 😛 Haha men det er veldig godt såvidt jeg husker. Bringebær til kjøtt høres faktisk ikke så dumt ut, godt, søtt og syrlig 😀 Flink du er, også så nydelig det ser ut i leiligheten!

    Snart kan du kose deg med helg og nye fine ting 😀 Bring on kaffe besøk 😉 x J

  2. avatarCatrine C

    Husker da jeg startet å følge bloggen din for noen år siden….. Da husker jeg ekstra godt hvor imponert jeg ble over interiøret ditt og hvor fine kombinasjoner du hadde! Elsker å se bilder fra huset ditt, det gir meg masse ideer til min nye bolig! 😀 Jeg synes du har utrolig masse flott inspirasjon nemlig, ikke bare er du fitnesspoet, men også en stor motivasjon når det gjelder å stelle i stand hyggelige middager og dekorativ er du og. Liker å gi deg komplimenter Kristine, det synes jeg nemlig du fortjener! Ser meg selv veldig i deg og gleder meg over dine nye innlegg her på bloggen, instagram og Facebook!

    God sommer videre. Håper jeg en gang støter på deg tilfeldig 😉 Klem fra Hellas!

  3. avatarStine

    Hei! Hvordan trener du nå om sommeren, er det rett etter jobb når det er sol ute eller i kveldingen? Finner liksom ikke lysten til å dra å trene når jeg kan sole meg på terrassen:):)

  4. avatarElisabeth Vega

    Kanel på kylling?? Må prøves ut! Det ser så koselig ut i huset ditt! :mrgreen: fantastisk kul stil! Så kjempe koselig ut med bursdagsfeiring 😀 håper dere koste dere masse!

  5. avatarKristine

    @Lovelyliller.com: Godt å høre at vi er flere! 😀 God helg!

    @Julie @ WolfItDown: Vi spiste så mye forskjellig fra naturen da vi var barn, men så ble det folk av oss også 😆
    Bringebær var overraskende godt til!

    @Catrine C: Og jeg får min daglige dose Catrine via instagram ♥
    Jeg er veldig hjemmekjær, så koselig at du synes det ser hyggelig ut.
    Håper våre veier møtes en gang!
    Inntil da, ha en fantastisk sommer – nyt de siste dagene i Hellas!

    @Stine: Jeg trener rett etter jobb, øktene varer stort sett bare 30-45 min så jeg nyter resten av ettermiddagen og kvelden etter det 🙂

    @Elisabeth Vega: Litt kanel gir litt kebabsmak, spennende krydder å ha i middagen så det må du teste ut – trenger ikke å være så mye heller.
    Tusen takk, håper du får en fin helg!

  6. avatarNina Ruth

    Hei 🙂
    Hvor er benken fra? Hvor lang er den? Veldig fin 🙂 Lett etter en sånn en stund!

  7. avatarCamilla

    Jeg får alltid så god samvittighet når jeg lager maten din og enda bedre, jeg blir så vanvittig inspirert!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *