Paradis

Et lite vink fra meg!

Fra Nairobi gikk flyturen videre til Seychellene, Mahe – som er hovedøya – og deretter i et lite knøttfly igjen til Praslin.

image

image

Det er jo egentlig ikke noe annet å si enn at vi er i paradis, og vi bor kvalmende posh på Raffles.
image

image

image

image

Det skulle jo bare mangle at mannen min får det beste på denne reisen (morgengaven hans), han får til og med gleden og æren over dette;
image
(hrmpf!)

Her tar vi livet med ro, og oppdager stadig private perler langs stranda.
imageimageimageimage
Det er jo nesten ikke folk her!
image

Været er litt ustabilt, men vekselvis sol og yr gjør det bare ekstra herlig.
Det er uansett rundt 25 grader i skyggen, døgnet rundt.
image

Jeg er ikke av den dedikerte typen som trener og spiser proteinrik mat når jeg er på ferie, så det er langt, langt borte akkurat nå. Jeg overlater det til dere, og nyter de siste dagene av bryllupsreisen med å være lat og usunn.
image

image

image

image

image

Når det er sagt har de fantastisk god fisk og sjømat her, så det blir mye god lokalmat og.

Vi har faktisk gjort noe annet enn å ligge horisontalt på hvite sanddyner og.

Syklet til den fineste stranda her, Anse Lazio.
image
image
image

Snorklet!
image

Tatt båten over til Curieuse Island og hilst på skilpaddene;
image

image

image

image

image

Vi begynner den lange hjemreisen på søndag, så på mandag er jeg tilbake med forhåpentligvis lekre, sunne retter – kanskje med litt inspirasjon fra denne turen?

image

Inntil da – ha en riktig god helg!

24 kommentarer til “Paradis

 1. Cecilie

  Så koselig. Nyt resten av turen deres. Forresten en veldig bra blogg du har, og du er nok det sunneste forbilde av alle bloggerne!

 2. Anja

  Så godt å se at du/dere koser dere. Nyt det!! Det er ingen tvil om at jeg må ta meg en tur dit. Ser jo ut som paradis. Var i Thailand i fjor og fikk gode minner når jeg så bildene dine. Gleder meg til flerer blogginnlegg når du kommer hjem 🙂

 3. Irene

  Det ser HELT fantastisk ut !! Håper dere storkoser dere og nyter bryllupsreise..du ser lykkelig ut ❤

 4. Fantasia

  Herlig innlegg og like flotte bilder som forrige innlegg 🙂
  Ønsker dere noen supre siste-dager! <3

 5. Marte

  Gratulerer som nygift, ønsker dere masse lykke videre. Jeg har kjøpt boka di, kjempefornøyd så langt, gleder meg til å lage mat 🙂 Koz dere på bryllupsferie. Vil bare si at jeg digger bloggen din, du er en inspirasjonskilde for meg 🙂

  Marte.

 6. Julie @ WolfItDown

  Denne turen ser helt fantastisk ut Kristine, så bra at du og Stian koser dere maks! Men det skulle jo baaaare mangle! Gleder meg til og se nye inspirerende retter fra deg. Nyt de siste dagene, og ha en god tur hjem når den tid kommer 😀

  Tøffe skilpaddene!

  xox J

 7. Kristin

  Åh jeg drømmer meg vekk fra regnfulle Bergen når jeg ser disse fantastiske bildene!

  Herlig å se at du har et avslappet forhold til mat og trening i ferien. Jeg er overbevist om at det å være «lat og usunn» som du kaller det, gjør godt for den mental helsen for mange 🙂

  Nyt de siste dagene og vel hjem igjen 🙂

 8. Marie

  Takker for en super blogg. Ser ut som dere storkoser dere på tur 🙂 Lurte egentlig bare på om du fortsatt er like fornøyd med øyebryna? Vurderer sterkt å bestille time etter jeg så resiultatet ditt, men fortsatt litt usikker på om jeg tør. Er bare så utrolig kjedelig å måtte tegne dag inn og dag ut, når man ikke naturlig har verken mye eller markerte bryn 🙁

  På forhånd takk for svar 🙂

 9. Marie

  @Kristine:

  Først og fremst, takk for en super blogg. Ser ut som dere storkoser dere på tur 🙂 Lurer egentlig litt på om du fortsatt er like fornøyd med øyenbryna? Vurderer sterkt å bestille en time etter jeg så resultatet ditt, men fortsatt litt usikker på om jeg tør. På en annen side er jeg så lei av å tegne på dag ut og dag inn, noe jeg må da jeg verken har mye eller markerte bryn fra før av 🙁

  På forhånd takk for svar, og nok en gang – tusen takk for den beste bloggen jeg vet om 🙂

 10. Tina

  Hvor er den hvite kjolen din fra? Som du har på det første bildet, utrolig søt 🙂

 11. Bolla

  Whoop, whoop! Gratulerer så masse fru Weber 😉 en stund siden jeg både har vært innom og sagt «hei», men det betyr ikke at bolla ikke følger med:-) Håper alt står bra til (tydelig vis, daah!) og at dere får en fantastisk ferie. Det fortjener du! Gla på dine vegne. Lenge leve kjærligheten❤

 12. Chassi

  Og så Seychellene til og med – det er dere og prinsesse Madelen! Hun booket kanskje resten av øyen (?)

  Jeg laget banankarri i dag, tusen takk for tipset! En stor boks er pakket til fjelltur, så jeg har ikke smakt engang, men det ser jo helt utrolig digg ut. (Ikke like spennende med sjokoladekake nå, nei!)

  😉

  Kos dere masse! <3

 13. Lene

  For noen flotte bilder! Ser utrolig herlig ut.
  Kjente det rumlet litt i magen av mat og snopbildene 🙂
  Godt at dere kommer hjem til litt godvær så det ikke blir så altfor kjipt å reise fra Paradis 😉

 14. Kristine

  @Maren: Ja 😀

  @Marie: Da fikk jeg svart deg på insta 😀

  @Kristin: Jaa 😀 ♥

  @Bolla: Godt å få et livstegn fra deg! Tusen takk ♥ Håper du har det bra, at voksenjobben går fint, og at du får en fantastisk sommer!

  @Chassi: Jeg så ikke noe til henne, så tipper de booka en egen liten øy ja.
  Banankarri skal jeg lage meg igjen ganse så snart – håper det falt i smak! Og god tur!

  @Lene: Vi har virkelig storkost oss! Og været her hjemme er jo slettes ikke så verst 😀

  @Veronica: Tuusen takk 🙂

Det er stengt for kommentarer.