Honeymoon

Da reiser vi, ville bare si farvel til verdens hyggeligste blogglesere.

Til dere som ikke er lei av bryllup;
Her var jeg ganske spent på plass hos Jeanette på X-Hårstudio et par timer før jeg reiste til Lysebu;
IMG_1636-vert
Jeg ville ikke sette opp alt håret, det er liksom litt meg å ha det løst.

Min kjære far fulgte meg «opp»/bort, vi hadde en rørende og høytidelig humanistisk vielse.
blogg

Og så var vi rette ektefolk!
blogg5

blogg4

blogg3

En liten smakebit fra fotografen sin kameralinse;
Bryllup_Weber_0097

Bryllup_Weber_0458

Bryllup_Weber_0506

Fotograf: Pernille Skaar

Denne ferien skal virkelig nytes med mannen, i helt ukjente og eksotiske omgivelser, med ville dyr, savannen, turkis hav og paradisøy. Men, kjenner jeg meg selv rett så dukker det kanskje opp et lite hei om noen dager.

Inntil vi høres igjen, ha det så godt – spis variert og tren med et smil om munnen!

55 kommentarer til “Honeymoon

 1. Anne Marie

  Gratulerer så mye!! 😀 For en nydelig brud du var! Kjolen var perfekt 🙂
  Kos dere masse 😀

 2. Linda Solheimsnes

  GRATULERER SÅ MYE! for en nydelig kjole til en nydelig brud! kos deg videre på bryllupsreisen. NYT tiden med din kjære 😀

 3. Manno

  Gratulerer så MYE 😛 Dere ser kjempefine ut, og jeg har aldri sett deg så glødende og fin ( av de bildene du har lagt på bloggen) som her. Bryllup er en kjempefint, en å dele livet med, en å støtte seg til, en som holder hånden din, en som gjør deg sikker, det er så mye som kan bli sagt. Jeg ønsker dere all glede sammen 😛

Det er stengt for kommentarer.