Grillspyd med hvitløkis

Skrev hun virkelig hvitløkis – is med hvitløk!?

Den ble til av en feil, men jeg må si at den var veldig avkjølende og god til det varme grillspydet!

IMG_1452

Svinefilet, rødløk og paprika grillet med urtesalt over. En frisk salat og hvitløkis til.

IMG_1449

Jeg storhandler kesella når vi er i Sverige, og legger dem i fryseren. Denne hadde jeg tatt ut dagen før, men den hadde altså ikke tint ordentlig. Jeg rørte allikevel en klatt sammen med presset hvitløk, salt og pepper – godt altså!

IMG_1445

Sommersnacks;
IMG_1455

Vannmelon og epler.

IMG_1459

Mine favoritter; pekannøtter og macadamianøtter

IMG_1457

Skyr med bringebær, sukrin gold, mandler og mer pekannøtter.

Dagens aktivitet etter jobb, 7,6 km solskinnstur i skogen.

Nå er det bare å lovprise dette flotte været, og spise banan-is!
IMG_0743

5 kommentarer til “Grillspyd med hvitløkis

 1. camilla

  hei 🙂 hvilken cottagecheese kjøper du i sverige?
  kjøpte det en gang og den var mye saltere enn den norske.

 2. Camilla

  Hei:)
  Du er en stor inspirasjonskilde. Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen og har såklart boken din!! Jeg lager retter du lager på bloggen flere ganger i uka- det blir ikke like delikat men godt som fy:)

  Jeg har et spm ang fun light saft. Jeg har blitt latterlig avhengig og kan fint drikke enn flaske i løpet tre dager .. 🙄 hvis du ikke anbefaler dette i store mengder, se du noen andre tips i væskeform som et bedre?

  Ha en fortsatt fin dag! Jeg gleder meg allerede til neste innlegg i dag:):)

 3. Hanne

  Jeg fikk servert parmesanis til tomatsalat for litt siden, og det var riktig godt 😀
  Spent på deres vegne nå, ha en fantastisk bryllupsfeiring og -reise!

 4. Kristine

  @Camilla: Tusen takk, hyggelig å lese 🙂
  Det blir kanskje veldig mye over lang tid? Prøv å ha en iskald mugge med enten sitronskiver, appelsinskiver eller agurkskiver, eller fryste bær i isbiter! Eller søt vannet med steviadråper, x-life har alle slags smaker.
  Jeg pleier også å lage farris med sodastreamer’n min.

  @Hanne: Wow, der kan du se – spennende 😀
  Tusen takk!! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *