Tunfiskwrap og sitronkake

Hei dere!

Mitt lille fancy mellommåltid;

Tunfiskwrap
IMG_1372
Den var utrolig god og!

En boks tunfisk
2 ss mager kesam
1 ss majones
1/4 paprika
1/4 løk

5-6 sylteagurk
1/4 eple
Litt sitronsaft
Salt, cummin og pepper
1 noriark

Skjær paprika, løk, sylteagurk og eple i terninger, bland sammen med tunfisk, krydder, sitronsaft, kesam og majones.
Fordel utover et noriark og nyt!

IMG_1368

Og mens jeg enda hadde et par sitroner fremme så ble det en;

Sitronkake
IMG_1392

IMG_1348

Nesten som en pai, jeg lagde den i den såpass storm form at den ble ganske tynn – syrlig og god!

IMG_1398

Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften i boka;
IMG_1356

Genialt at en oppskrift kan brukes til så mye forskjellig, det er jo bare å endre litt på et par ingredienser og lage i forskjellig form – som mange av dere sikkert har oppdaget allerede.

Jeg hadde i litt mer kesam slik at den fikk en bløtere konsistens.

IMG_1399
Med vaniljeyoghurt og lemon zest (det høres så fint ut) over.

Dagens trening;

IMG_1147Rumenske mark
Glute bridge
Tricepspress over hodet
Benpress
Liggende sidehev

Triceps pushdown i kabel
i supersett med:
Smalt nedtrekk

Wood chopper
Ett-bens strakmark
Facepulls

Balanseøvelser på ball

.
Håper dere har hatt en fin dag!
:grin:

8 tanker om “Tunfiskwrap og sitronkake

  1. avatarAnna

    Hei! 🙂 Lurer bare på hva du gjør med kakene dine for at de skal bli slik som på bildene i boka? Har prøvd å lage eplekaken, karamellkaken, cookies’ne og noe mer, men det blir jo aldri vellykket selv om jeg følger akkurat det som står!! Kakene jeg har prøvd på lignet mer på pannekaker og cookies’en ble tørr… 😐 Så da lurer jeg bare på, hva er hemmeligheten? 🙄

  2. avatarChristina

    Tunfiskrøre er jo så godt! Det hadde jeg helt glemt at eksisterte… Takk for påminnelsen 😀 Og noriark som wrap fungerer sikkert supert 🙂

  3. avatarKristine

    @Anna: Hei! Jeg gjør ikke noe spesielt, men folk har mange forskjellige måter og ingredienser de bruker selv om de følger oppskriftene mine. Om kakene blir for lave eller tynne så er det som regel en av disse;
    1. ikke pisket nok luft i eggehvitene
    2. brukt altfor stor form

    Om baksten blir for tørr så er det som regel en av disse;
    1. mandelmelet som blir brukt er av den mørke typen
    2. bruker et annet proteinpulver

    😀

    @Christina: Tunfiskrøre er så godt, spesielt med sylteagurk og/eller eple – det må du ha i!
    Noriarket blir litt mykt etter et par minutter, og da smelter det på tunga. Små matgleder! 😀

  4. avatarSilje

    Hei Kristine:) Vil først si at jeg elsker bloggen og boka di:) Har tenkt til å kjøpe de dessert Heftene også:) men hvor får man tak i det første heftet? Og har du en sunn og god oppskrift på horn?
    Hilsen Silje:)

  5. avatarTone

    Hei. Jeg er inne nesten hver dag for å titte på de smarte, men lekre matoppskriftene dine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *