Chicken curry & pasta

Dagens middagstips;

Chicken curry & pasta
IMG_1359

Kyllingbiter stekt med paprikapulver, curry, chili, salt, pepper, hvitløk og en boks hakkede tomater. Rørt med kesam helt til slutt.

IMG_1367

Servert med vanlig pasta og fersk basilikum.

Dagens mellommåltid;

Frukttallerken
IMG_0945

Vannmelon, cantaloupe og epler.

Dagens trening;

Powerwalk à 7 km.

Dagens anbefaling;

Sesambrød med egg
IMG_0025
Oppskriften på brødet finner du her.

Dagens «outfit»;

Fra Reebok
IMG_0282

Hettevest
Tights

Og det er enda mye igjen av søndagen, herlig!
Håper dere nyter dagen, og lader batteriene med både aktivitet og hvile før ny uke står for tur.

16 kommentarer til “Chicken curry & pasta

 1. Lene

  Kan tenke meg at det er godt! Prøvde pad kra-pao med spaghetti i Thailand, og fikk meg en aldri så liten aha-opplevelse 🙂

 2. Kamilla

  Hei 😛 Det så kjempegodt ut! Men lurer på om det er noen grunn til at du ikke bruker fullkornspasta? Har sett tidligere også at du ikke bruker fullkorn, så må bare spørre.. Skal ikke fullkorn det være det «sunneste» ❓

 3. Kristine

  @Lene: Da hadde du sikkert likt dette 😀

  @Maire: Det har jeg, takk i like måte! 😀

  @Kamilla: Veldig godt! Jeg bytter på å bruke vanlig pasta og lavkarbopasta (er ikke så fan av fullkorn), men spiser det såpass sjeldent at jeg ikke tenker så mye over det skal jeg være helt ærlig 🙂

 4. Solvor

  Pasta altså! Det er noe av det beste jeg spiser faktisk! Mmmmhm! Og du er bare kul, spesielt i den outfiten der!:) Herlig søndag!

 5. Lissi

  Et lite svar til Kamilla ang fullkornpasta: Jeg mener å ha hørt at fullkornspasta ikke er sååå mye «sunnere» enn hvit pasta som mange tror. Dessuten gjør gjerne fullkornpasta en mer oppblåst dersom man er var på det når det kommer til pasta. Det stemmer iallefall godt på meg! Husker ikke hvor jeg leste det -men vi og bruker pasta så sjelden at vi gjerne tar den vanlige når vi først har det til mat..

 6. Anne

  Måtte bare huske på å ønske masse lykke til med den stooore dagen på lørdag! Håper det kommer masse bilder 😉

  Som vanlig ser maten supergod ut, både middag og dessert. Ja, også har jeg et spørsmål. For en god stund tilbake postet du flere ganger en dessert med kesam som du brukte proteinpulver med kokos og sjokoladesmak. Jeg kom plutselig på hvor god den var igjen, men jeg finner ikke proteinpulveret noe sted lengre. Har den gått ut av produksjon?

 7. Kristine

  @Solvor: Takk! Alle blir så kul i den vesten 😎 😀

  @Nina Bakke: Takk for det! 😀

  @Lissi: Enig 😎

  @Anne: Tusen, tusen takk!
  Ja, det stemmer – det begynner å bli en god stund siden! Mener det het QNT Metapure, men de som solgte det her i Norge gikk konkurs. Kanskje du får tak i det andre steder på nett?

 8. Anne

  Ja, den var det! Da kan jeg prøve et nytt søk, med litt flaks kan det jo være noen andre som fremdeles har den. Takk for svar 🙂

 9. Fredrikke

  Hei Kristine!!
  Du, spørsmål: har driiiit lyst på de tighsta der, men usikker på hvilken størrelse jeg skal bestille. Kan jeg være så frekk å spørre hvilken størrelse du har de? åssn er de i størrelsen?

  Gratulerer så mye med mann forresten 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *