Kyllingwok og cookies

Ja takk!
IMG_0445

Starter med middagen som vanlig. Det var altfor lenge siden jeg har spist wok – det er jo så godt!

IMG_1311

Kyllingfilet stekt med hvitløk, curry, cummin, salt, pepper og en klype kanel.

IMG_1312

Deretter tilsatte jeg grønnsaker i følgende rekkefølge; brokkoli, gulrot, rødløk, vannkastanjer, paprika og squash.

IMG_1317

En håndfull cashewnøtter og vips så er det ferdig – utrolig smakfullt.

Og til dere som har boka – dere må love meg å teste ut curry & banan-woken!

Speaking of;
IMG_0454

Jeg tok utgangspunkt i oppskriften til kanelkjeks, lagde røra større, og la inn litt ekstra godsaker og sjokolade.

IMG_0440

IMG_0449

Fikk aldri skrevet ned gårsdagens litt-av-hvert-økt;

Overhead squats
Liggende sidehev
Arnoldpress
Kabelroing
Nedtrekk bredt grep i supersett med:
Cable pullover
Liggende lårcurl
Facepulls

Jeg kjenner at jeg trener veldig mye av det samme nå, men om knappe 10 dager har vi reist på bryllupsreise – så jeg venter med nye øvelser og mer kreativitet til etter det.

IMG_1332-horz

Det hender faktisk at jeg blir lei av rosa, men jeg blir aller mest glad av det. Klærne er som vanlig fra sponsor .

Topp med lekker detalj på ene stroppen – synes for øvrig best i svart!
Anti-shake tights med rosa striper
TreningsBH også i rosa
Katten er ikke til salgs

I dag ble det en kardioøkt på mølla, lenge siden jeg har gjort det noen andre steder enn hjemme gitt – men hyggelig å være litt sosial og!

18 kommentarer til “Kyllingwok og cookies

 1. emilie

  Du er såå inspirerende Kristine! Digger deg.
  Jeg bare tenkte å spørre om noe jeg har lurt på lenge.. Har du noen planer om å komme deg på scenen igjen? Du er jo så flott 🙂

 2. Kristine

  Hei Kristine 😀

  Jeg ville bare legge igjen et lite spor og si takk for all inspirasjon! Siden 1. november har jeg gått ned nesten 18 kg! Og mye er takket være inspirasjon fra deg!! Har boka og har laget mye godt og spennende! Har planer om å prøve meg på de cookiene du har bakt her i innlegget! NAM! Sukrin kan brukes til så mangt!

  Lykke til med bryllup! Du legger vel ut bilder?! 😀

 3. Kristine

  @Marte: Denne gangen stekte jeg ikke i noe faktisk, hadde bare i litt vann om det ble for tørt. Om jeg bruker olje, bruker jeg vanlig olivenolje fra butikken.

  @emilie: Takk! Så hyggelig 😀
  Nei, det har jeg ingen planer om – nyter tilværelsen uten det fokuset akkurat nå.

  @Victoria: Hva i all verden mener du :mrgreen:

  @Kristine: Hei! Oi, så flink du har vært – godt jobbet!!
  I utgangspunktet hadde jeg tenkt til å holde bryllupet utenfor bloggen, men det kan jo hende det at dukker opp et bilde eller to 😉

 4. Maire

  Wok er fantastisk godt, men spiser det nesten bare på høsten/vinteren:)
  Tror jeg må teste ut kjeksene snart, men er litt mat-lat om dagen og da går det mye i friske bær og gele:p

 5. Julie @ WolfItDown

  Har allerede prøvd banan wok’en, og må si den er helt fantastisk god!
  Det var en av de oppskriftene jeg prøvde når jeg kun skulle lage middag til meg selv, du skjønner typen var ikke like overbevist som meg om at banan passet seg i en wok med «vanlige» middags ingredienser 😛 Tullingen! Kan tro han ble misunnelig når det var ferdig 😀
  x J

 6. Kjersti

  Hei Kristine,

  Og takk for svar forleden. Synes det er utrolig hyggelig at du tar deg tid til å guide oss nybegynnere rundt i protein- og sukrin-verden 🙂 Er blitt hekta nå, og merker at magen min trives så utrolig mye bedre når man kutter ned på vanlig mel og gjær.

  I dag har jeg bakt dine Big chocolate chunk cookies – de ble supergode, men deigen var nesten enda bedre… den var helt sykt god. Nå er alle borte dvs nede i min mage (lagde heldigvis bare halv posjon 😉

  Ha en fortstat fin kveld!

 7. ingvild

  Denne oppskriften er så god 😀
  Jeg har prøvd den selv men brukte peanøttmel som tørrvare, og det var virkelig utrolig godt! Tusen takk for mye matinspirasjon, Kristine :mrgreen:

 8. Lissi

  Åååå, sukk.. Må begynne å hente mer inspirasjon fra boka di igjen!! Her har det vært litt ymse i det siste -men har planer om å komme inn i de gode rutinene når jeg starter ferie om en uke 🙂 Noen skreier ut i ferien sin -mens andre må ta seg selv i nakken etter litt for mye utskeielser etter 17.mai 😉

  Håper å få noen bilder fra bryllupet da! Bryllup er jo så koselig og det er klart vi vil se deg/dere og høre mer om det 🙂

  God helg!

 9. Elisabeth Vega

  Ååå fytti! Nå er det ikke lenge igjen til bryllup! :mrgreen: gleder meg på dine vegne! Du er jaggu flink til å friste med disse matbildene dine! Holy 😮 håper du har hatt det bra de sisste dagene! Og god helg, vakre deg <3

Det er stengt for kommentarer.