Built stronger to last longer

Hei dere!

Kommer med litt av hvert til dere i dag, både mat, dessert, tatovering av øyenbryn, og hvordan det gikk med t-skjorte-salget mitt.

Jeg kan jo ta det siste først, og endelig si: tusen takk til alle dere som har kjøpt t-skjorte!
bilde (18)-horz-vert
Det er 36 salg hittil, og provisjonen pålydende kr 1 284 går direkte til LHL (landsforeningen for hjerte- og lungesyke) og NCA (Norum Cancer Association).
Du finner de her.

Dagens middagstips;

Vegetargrill
IMG_1239
En stor salat med grillede quornfileter og grillspyd med squash og rødløk.

Brukte dette krydderet fra iherb;
IMG_1231
jo ikke være til kjøtt.

IMG_1237
Hvitløksdressing av mager kesam og et most hvitløksfedd.

IMG_1234
Jeg toppet det hele med en søtsterk dressing av yaconsirup, olje, salt, pepper og litt chili.

Over til noe helt annet. Jeg har alltid vært skeptisk til å gjøre noe med ansiktet, spesielt tatovering, så da jeg fikk tilbudet takket jeg pent nei (og lo hardt inni meg). Særlig at jeg skulle ta bort de lyse øyenbrynene mine og få to svarte klovnestreker som erstatning..

Vel, etter at jeg fikk gjort grundig research så bestemte jeg meg faktisk for å gjøre det. Ikke se ut som en klovn altså, men å få de litt mørkere. Det er ikke permanent, og man har kommet veldig langt siden de først startet med dette.

Her er mitt resultat over 5 dager;
bilde (37)-vert

De første dagene følte jeg meg litt rar, det var veldig uvant. Men jeg visste at de ville bli lysere, så det var bare å smøre seg med tålmodighet – og jeg må si at jeg ble veldig fornøyd. Hårene er der fortsatt, jeg har bare fått en mørkere skygge under dem.

Før/etter
bilde (39)-horz

Jeg har egentlig ikke tenkt over hvor lyse de var, eller hvor mye som manglet til tross for at jeg aldri har nappet dem, men jeg er enig i at øyenbryn rammer inn et ansikt.

Justyna på Karl Johan Hudpleie er utrolig nøye, kan dette med riktig farge til riktig hudtone/hår, og ikke minst veldig dyktig i jobben sin – anbefaler henne på det varmeste.

Og så dessert, kan jo ikke glemme den;

Gélé med vaniljeyoghurt og skogsbær
IMG_1184

IMG_1179

Jeg lagde gélé av 1 liter sterkt blandet fun-light og 10 gelatinplater, serverte med yoplait 0% vaniljeyoghurt og skogsbær (fryst, deretter tint).

IMG_1183

God tirsdag!

17 kommentarer til “Built stronger to last longer

 1. Fantasia

  Du ble kjempe fin og de rammet inn ansiktet ditt perfekt:-) Syntes det var en positiv forandring for noen dager siden og nå skjønner jeg hvorfor! Må få laget gele en dag altså..er jo så enkelt, friskt og godt!

 2. Anja Holt

  Brynene dine er perfekte, jeg er fristet selv etter å ha fått dem stylet hos en proff. Jeg har arr i det ene mitt, hun sminket dem for å vise forskjellen og den var MARKANT!

  Desserten så nydelig ut, kan jeg få flytte inn som magekløer for Todd når dere er borte?

 3. Lene

  De har sluttet å selge quorn på sparbutikken her borte, kjempeskuffet 🙁 Men jeg har planlagt en tur østover, så da blir det harryhandel!
  Brynene dine ble kjempefine! Ikke det at jeg har reagert på de før, altså… Tatovering av bryn slo jeg fra meg da mamma tok sine, for de ble ikke bra, men nå som jeg ser hvor bra dine ble, må jeg nok revurdere det 😉

 4. Kristine

  @Lovelyliller.com: Nam! Må kjøpe mer saft jeg 😀 Takk for det!

  @Katrine: Tusen takk 😀

  @Fantasia: Ja, du la jo merke til det! Takk for det 😀
  Gélé er genialt og godt, men ofte glemt her og.

  @Lene: Åh, skuffende.. 😐 Godt du kan handle her da!
  Jeg var som sagt superskeptisk (stakkars hun som gjorde det), tror jeg fikk sagt hvor bekymra jeg var sikkert femti ganger :mrgreen: Men jeg har sett mange eksempler på hvor flinke de har blitt de siste årene, og hun er veldig dyktig.

 5. Fantasia

  Gjorde det vondt, forresten? Modig gjort av deg å gjøre det så tett opp mot bryllupet, hehe 😛

 6. Maire

  Den krydder serien er helt fantastisk. For tiden går det mye i vegetable seasoning, men bruker det til absolutt alt:)
  Og fun ligt gele spises daglig:p
  Ha en fortsatt fin tirsdag.
  Og du ser helt smashing ut! Fikk lyst å teste det ut selv.

 7. qaroline

  Øyebryn er noe av det viktigste i et ansikt, og dine ble utrolig fine! Har litt lyst til å gjøre noe sånt selv, greit å slippe å styre med det hver morgen 😀

 8. Elisabeth Vega

  WOOOH fine øyenbryn!! Steike! Utrolig fin form og ikke minst farge 😀 Du kledde de sykt! Utrolig flotte t-skjorter, jeg må få kjøpt meg en slik snart! 😀 Håper du har hatt en fin tirsdag! Nå må jeg jobbe videre med muntlig eksamen ._. Jaja, ha en flott dag i morgen! 😀

 9. Sara

  Så fint det ble!
  Elsker fun light gele, såå godt!
  Ellers oppfordrer jeg alle til å kjøpe de toppene! Sykt kule, behagelige og går til en god sak, hvor mange grunner trenger du?! 🙂

 10. Kristine

  @Fantasia: Det gjorde ikke vondt, nålen går ikke så langt ned i hudet – hun bruker dessuten bedøvelseskrem.
  Ja du sier noe, hehe.. Hun kunne garantere at det ikke ble for mørkt, og behandlingen går dessuten over tre ganger – jeg sparer de to videre til etter bryllupet 😉

  @Maire: Daglig faktisk! 😀 Men det er jo godt da.
  Tusen takk!

  @qaroline: Jeg har liksom aldri gitt de noe særlig tanke, men jeg ser jo at det er fint med litt mørkere/markerte bryn – godt å slippe øyenbrynspenn og tegning i hvert fall 🙂

  @Elisabeth Vega: Tusen takk, veldig fornøyd! 😀 Lykke til med muntlig!

  @anita: Jeg bruker bare mascara 🙂

  @Sara: Tusen takk! ♥

  @Svein: Takk for at du sa ifra, har tatt det videre 🙂

 11. Hanne

  Det ble kjempebra! Har tenkt tanken på å tatovere eyeliner noen ganger (utrolig praktisk å alltid se «stelt» ut), men husker så alt for godt bilder fra 80-90tallet med fæle, harde «sminke»streker. Mulig jeg må revurdere nå 🙂

 12. Kristine

  @Christina: Tusen takk! 😀

  @Hanne: Det er veldig praktisk, absolutt – og spesielt når man svetter som en gris flere ganger i uka.
  Kan i hvert fall anbefale Justyna, hun er utrolig flink – med en veldig yrkesstolhet, og sånt liker vi 😀

Det er stengt for kommentarer.