Rosa og gult er kult

Nye sko!

IMG_1216

Jeg har disse i sølv og blått også, og synes de er utrolig fine. Men, jenter.. se på disse da!
Man kan jo ikke bli annet enn klappe-i-hendene-glad-berte når man ser kombinasjonen av rosa og gult som sommeren.

Testet ut skoene, samt en ny kompresjonstights fra Reebok på trening i går. Alt er fra sponsoren min .

Økten bestod av;
Oppvarmingssett (glemmer det altfor ofte.. kremt)
Knebøy
Glute bridge
Rumenske mark
Fremoverbøyd sidehev
Benspark
Liggende lårcurl
Nedtrekk
Wood-chopper

bilde (35)-horz

Inov-8 sko i rosa og gult. Man kan jogge i disse skoene, men da er man avhengig av at man behersker forfotsløping ganske bra. Jeg synes de er aller best til styrketrening – skikkelig behagelige, og god bakkekontakt.

page3

Kompresjonstightsen likte jeg også veldig godt, både utseende og passform. Kult trykk på siden som ikke faller innenfor harrygrensen.

T-skjorten er for øvrig også ny, den kjøpte jeg vel aller mest fordi den matchet skoene (flaut) – men den har behagelig «pustende» stoff, og er veldig fin i snittet over skuldrene.

Ellers må man jo ha mat for å vokse seg sterk, salat er ganske kjapt og greit i varmen;
IMG_1175
Med ost, kesam og salsa.

IMG_1170
IMG_1169

Nyt dagen videre dere!

16 kommentarer til “Rosa og gult er kult

 1. Anja Holt

  Åja, ungjenta som er begravd dypt inni meg ble glad av synet! De var kjempefine! Og jeg skjønner veldig godt hvorfor du kjøpte trøyen! Perfect match!

  Salaten så også veldig god ut, bildet med Todd vant 1.plassen!

  Jeg forsøkte meg på hjemmelaget müsli i dag, resultatet ble litt halvveis…. Den sto nok litt for lenge inni ovnen og kokosmasse brenner seg fort!

  Lager du din egen müsli?

 2. Kjersti

  Hei 🙂

  Jeg bare lurte på åssen de skoa er i størrelsen? Tenkt på å bestille, men litt redd for å kjøpe feil størrelse 🙂

 3. Kristine

  @Anja Holt: Haha, godt å høre – for det ble jeg og!
  Todd vinner alltid, alt annet kommer i skyggen når han stiller opp foran kamera 😀
  Jeg har aldri laget meg müsli faktisk, men vet av erfaring at gryn og nøtter ofte har litt ettersteking – så bedre å ta ut litt før steketiden er ferdig. Ellers kan du kanskje steke i panne?

  @Kjersti: Hei! De er ganske normale, jeg bruker 38 både til vanlig og i disse 😀

  @Maire: Takk! Jeg og 😀

 4. qaroline

  Har siklet etter slike sko ganske lenge nå! De var utrolig fine i rosa og gult!! Vil du anbefale de til en nybegynner i styrketrening? Eller er det mer beregnet for de som allerede har trent ganske lenge?
  Du er forbildet mitt, tror ikke det går en dag uten at jeg sier «du vet hun der Kristine Weber ….» til kjæresten. 😀

 5. Marte

  Gud som jeg gleder meg på lønn og endelig kan skaffe meg nye styrkesko!

  Må bare si jeg digger både boka og bloggen din!

  Klem 😀

 6. Solvor

  Hehe, sååå utrolig herlig Kristine! Skoene er utrolig freshe, og jeg kjenner at jeg må nok ha meg et par av disse… Jeg skal også begynne å jogge nå (hardkjør oppmot ferien:)), og har ikke vært så veldig gira på det tidligere. Jeg kjenner det litt i beina, skinnleggbentennelse muligens…? Har du noen råd om hvilke sko som passer en uerfaren jogger med vonde skinnlegger?:-)

 7. Elisabeth Vega

  Fancy treningsklær! Knebøyen din ser helt perfekt ut 😮 sexy lady! Håper du har hatt en kjempefin helg :D!

 8. Marianne KC

  Ha ha ha ha, *klappe-i-hendene-glad-berte* – det må være dagens uttrykk! Har jeg aldri hørt før. Humrer fremdeles her jeg sitter. You just made my day, fantastisk 🙂

  Ja jeg vet… gjør samme feilen selv med det oppvarmingssettet *kremt*
  Kan da ikke huske på alt hele tiden? *plystre*

  Naw, fine Toddegutten som koser seg i solen.

  *stor klem*

 9. Kristine

  @qaroline: Disse passer ypperlig til nybegynnere, jo tidligere man lærer seg baseøvelsene med tynn såle dess bedre egentlig (kunne ønske jeg hadde slike sko for 5 år siden). Gir både bedre kontakt og stabilitet 🙂
  Haha, så søt du er – takk 😀

  @Marte: Da ville jeg ha satset på et par Inov-8!
  Tusen takk, stor klem

  @Solvor: Ja, disse må du ha 😎
  Jeg har et par Asics – synes de er kjempegode til jogging. Og når/om jeg får beinhinnebetennelse – det hender innimellom – så masserer/ruller jeg forsiden av leggene. Det er fryktelig vondt, men veldig effektivt 😉

 10. Kristine

  @Håvard: Du finner begge deler på iherb.com eller helsekostbutikker.
  Xanthan gum har de samme egenskapene som fiberhusk – altså binder deigen og gjør den tykkere.

  @Marianne KC: Haha, ikke sant.. også roper man «weeeee!» høyt :mrgreen:
  Nei, det må da holde at man drar seg til gymmet innimellom om ikke absolutt alt skal gjøres riktig og huskes på 🙄
  Håper du hadde en strålende bursdag og at kattene gjorde stas på deg, stor klem

 11. Catrine_C

  Hei søte Kristine.

  Så utrolig freshe farger!!!! Elsker jo rosa og den gule lissen var jo knall til! Din heldiggris sier bare jeg. Du er vanvittig heldig som blir sponset av X-life. Det får være min drøm 😯 😎

  For noen fine bein du har! Og nydelig knebøyteknikk. Ser du har stangen lenger ned enn at den lener på skuldrene. Jeg jobber veldig med det da jeg har en tendens til å hvile den oppå skuldrene… Jeg bruker ikke pute (heller aldri gjort det), men fått en vane på å ha stangen der. Føler vel når jeg har på mye vekt at den fort kan skli hvis jeg ikke lener den. Så det skal jeg fortsette å jobbe med 🙂

  Ønsker deg en fantastisk dag! Og du, legg gjerne ut litt bilder av flere øvelser du gjør! Jeg blir inspirert vettu! Plutselig ser du et bilde på insta av meg gjøre samme øvelsen som deg. Hihi og det er bare fordi jeg ser på deg som et herlig forbilde <3

  Ha en strålende dag! Klem Catrine

 12. Kristine

  @Catrine_C: Hei snupp!!
  Jeg vet, jeg er griseheldig! Rett og slett, prøver å være en god ambassadør da 😎

  Jeg sleit litt med det samme selv, la alltid stanga oppå øvre trapz – den lå jo så godt der :mrgreen: men det resulterte ofte i at albuene sto litt ut bak og jeg ble presset/tippet litt mer fremover enn jeg ville. Har veldig fokus på at nakken skal være rett og avslappet, altså se rett frem og ikke opp, og at stangen skal hvile litt lengre ned.
  Skulle gjerne ha tatt litt flere bilder av øvelser jeg tar, men så var det dette med å gjøre når mange folk er rundt meg 😳
  ..men jeg skal bli flinkere, for deg.

  Ha en super dag, klem

 13. Catrine_C

  Jeg har kommet så langt med det å tre ut av min komfortsone at jeg har sluttet å bry meg når venninnen tar bilde med masse tilskuere 😯 😆 Det er egentlig bare å gjøre det litt diskret og jeg skal love deg at de fleste ikke bryr seg! Jaaaa gjør det for meg :mrgreen: hihi

  Du er en veldig flott ambassadør, derfor jeg har startet å sjekke ut nettsiden der hele tiden. Og det koster meg dyrt 💡 Haha
  Kanskje jeg en gang blir kjent som deg en gang i livet med min egen blogg og kan bli sponset med fine treningsklær og utstyr! Hihi det ville vært en drøm det. Enn så lenge får jeg leve gjennom deg!!! 😉 Og du hvis jeg ikke får sagt det før: lykke til med bryllupet!!!!!! Tvi tvi vakre <3

  Stor klem tilbake

Det er stengt for kommentarer.