Vil du ha en signert bok?

Vinner er trukket!

Det er en ny uke, sola skinner, og en av de beste måtene å komme i godt humør på er å gjøre andre glade!

Jeg vil derfor gi en av dere et eksemplar av Sunn & sterk med protein

boka2

Det er ikke «bare» en kokebok, du kan bla litt i den her;

Du kan også lese hva andre synes under Referanser.

Legg igjen en kommentar med navn og e-mail, så trekker jeg en vinner i morgen kveld.

Ha en fantastisk mandag dere!

578 kommentarer til “Vil du ha en signert bok?

 1. Camilla

  Hei 😉 Jeg vil gjerne vinne boken din, spesielt siden jeg sitter her gravid og må tenke på kostholdet. Samt at jeg har noen måneder til, før jeg skal bli kvitt de ekstra kiloene. Da kan denne være til god hjelp tenker jeg :mrgreen: 🙂 😛

  Hilsen Camilla 😉 😡

 2. Camilla Andersen

  Kom tilfeldig over bloggen din, og siklaaa over oppskriftene dine. Ønsker meg boka di, kjøper den nok uansett hvis jeg ikke vinner 🙂

 3. Guro

  Blir så utrolig inspirert av oppskriftene dine, og at det virkelig er mulig å både lage og spise sunn OG god mat! Boka di ville ha vært til enormt stor hjelp i hverdagen, da det ofte ender med småspising fra skapene.

 4. Mari

  Jeg vil veldig gjerne være den heldige vinneren av kokeboka di 😀 du er en stor inspirasjon for meg og mange andre! 😉

 5. Caroline Gustavson

  Har hatt lyst på boken din lenge nå. Har endret livsstil, men er ikke alltid like lett å variere maten eller komme med noe spennende på bordet. Håper jeg vinner, da hadde jeg blitt veldig glad 😀

 6. Cathy

  Jaaaaaaaaa dette hadde vært heelt perfekt 😀
  Har siklet etter denne boken lenge, men ikke hatt råd enda til å kjøpe den!!
  Håååper jeg er så heldig å vinne 😀

  Uansett, en fantastisk bra blogg jeg leser hver dag, og følger deg på instagram- makan til inspirasjon skal du lete lenge etter !! Takk for at du fins 🙂

  Cathy
  snagast@hotmail.com

 7. Ane

  Åh har så helt sinnsykt lyst på boken din! SItter hjemme med infeksjon i øret og to eksamener som burde blitt lest til. Har jo også en rastløs kropp som gjerne skulle vært litt mer forberedt til sommeren, og en mage som trenger inspirasjon til middager. Med mitt studentbudsjett som allerede er på minus selv om vi ikke får noe mer stipend i år hadde blitt helt sinnsykt, sinnsykt glad for boken din! Ingenting er bedre enn mat- og treningsmotivasjon 🙂 (haha, hørtes ut som tidenes mest sleskete kommentar, men det er jo sant så 🙄 )

 8. Silje

  Jeg har veldig lyst på boken din! I en travel hverdag med studier, jobb og trening har oppskriftene dine vært til stor hjelp for å klare å opprettholde et sunt kosthold. Du er en stor inspirasjonskilde både når det gjelder oppfinnsomhet i forbindelse med sunne gode oppskrifter, og særlig med hensyn til ditt reflekterte og velbalanserte syn på kropp, mat og trening – imponerende og insipirerende!

 9. Ingrid Marie

  Åhh, håper jeg ikke er for sent ute for jeg har så utrolig lyst på boken din! Har ikke hatt anledning til å kjøpe den siden student-lommeboken ikke alltid er så tykk som jeg skulle ønske den var… 🙄 Hadde vært supert å fått en signert kopi av boken din, hadde vært så kjekt! Klem Ingrid 🙂

 10. Anette

  Hei, jeg ønsker meg boka di 🙂 du er et kjempeflott forbilde 🙂 og takket være deg fant jeg veien inn i styrketreningsverden 😉

  Hilsen Anette

 11. Aileen

  Du er så flott! 😀 Har veldig lyst på et eksemplar av boka di. Det hadde vært supert med litt inspirasjon på mat-og treningsfronten i sommer :mrgreen:

 12. Vibecke

  Denne vil jeg overraske kollegaen min med hvis jeg vinner, hun er fan av deg 🙂 (og det er så klart jeg og, synes boken og bloggen din er inspirerende og super! :mrgreen:

 13. siljes

  Hei! Jeg ønsker meg boken din! Har hatt lyst til å kjøpe den en stund, men på grunn av vannskade har alle pengene gått til å pusse opp. Synes opprskriftene dine er kjempefine! 😉

 14. Rikke Topstad

  Dette er akkurat hva jeg trenger for sommeren og veien min videre ut av sykdommen! Kommet en lang vei ut av spiseforstyrrelsen, men den siste veien over kneika er for meg den vanskeligste. Du er stor inspirasjon og din fantastiske mat har hjulpet meg gjennom bulimislitet. Stor klem! 😀

 15. Hilde Amundsen

  Treningsgla jente som elsker å slå mine egne rekorder, har dessverre vært satt ut av trening siste 6 mnd og boka hadde nå vært det perfekte comeback!! Takk for sunn inspirasjon:)

 16. Kristina

  Hei!
  Jeg vil gjerne vinne boka di, det hadde vært fantastisk! Det er så fint å se en som har et sunt forhold til både mat og trening, keep up the good work;) du er en inspirasjonskilde for mange, vær stolt<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *