I grillmodus

Vi lever på grillmat for tiden, men det er jo så mye godt og forskjellig man kan grille – og ikke minst ha som tilbehør.

Glaze til grillet kylling;
IMG_0836
Yaconsirup, litt olje, sitron, salt og pepper

Og noen pastinakkfries til;
IMG_0827
Pastinakk i staver, litt olje, salt og pepper og inn i ovnen på 200 grader i 25-30 min.

I går så det slik ut da vi grillet;
IMG_0852
IMG_0853

Elsker å finne nye, rare grønnsaker;
IMG_0859
De var faktisk veldig gode og!

Min tallerken – første bordsetting.
IMG_0856
Portobellosopp, fennikel, søtpaprika, kylling, salat, salsa, hvitløksdressing med gressløk fra egen hage :cool:

Startet denne nydelige dagen med en mils joggetur i skogen, hadde en times gåtur midt på dagen, og endte opp i horisontal stilling i sofaen etter en hyggelig «grillfest» nå i kveld.
Varm og stappmett, så tipper jeg kommer til å sove godt i natt.

Håper dere har hatt en fin helg og er klar for en ny uke!

11 tanker om “I grillmodus

  1. avatarMaire

    For en deilig start på dagen!
    Her ble det en joggetur i går kveld, og en trilletur i varmen tidligere i dag:)
    Ha en fortsatt fin søndag:)

  2. avatarMerete

    Nam, nam, nam! Grillmat er det beste som finnes om sommeren, gassgrill står høyt på ønskelista den dagen vi kjøper oss hus. Hos meg ble det lagd jordbærfluff og sukkerfrie pikekyss i dag. Pikekyssa ble fine og gode, endelig fant jeg den «hemmelige» ingrediensen! 😀 Kos deg i finværet!

    http://yarnfoodandactivelife.blogspot.no/

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lovelyliller.com: Helt enig!
    De var i hvert fall veldig gode, så jeg angrer på at jeg ikke kjøpte mange flere 😀

    @Marie: Pølse er et stykke nede på grillfavoritter altså, det er jo så mye annet godt man heller kan grille! 😛

    @bakekona: Oh yes, deilig 😎

    @Maire: Absolutt! Så sprek du er! Håper du får en fin mandag videre 😀

    @Merete: Det tok ikke lange tiden før gassgrillen var på plass etter at vi flyttet 😉 Så deilig! Jeg har erfart at litt eddik i marengsen også gjør susen – her går det mest i frukt i all slags form og farge om dagen 😀

  4. avatarMarit

    Hei!
    Urelevant til innlegget ditt, men hvilket Troponinpulver anbefaler du – sjokolade eller vanilje?
    Jeg er så redd sjokolade blir for søtt og vanilje for kvalmt. 🙄

  5. avatarHilde

    Hvordan får du fries`en din til å blir så sprø (den ser iallefall sånn ut)? Har prøvd å lage hjemmelaget fries selv, og den blir bare myk.

  6. avatarElisabeth Vega

    Naaaaam, grill mat er så godt! Ble sykt frista av de tallerknene 😐 gi meg!!

  7. avatarKristine

    @Marit: Hei! Jeg bruker som regel sjokolade fra Troponin (den er ikke så altfor søt faktisk, god) og vanilje fra Fast.

    @Hilde: Tror cluet er litt olje og lang nok tid i ovnen. Jeg er ofte utålmodig, men klarer jeg å vente 30 min ++ blir den litt sprøere.

    @Elisabeth Vega: 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *