Fetaost, pasta og bjørnebær

Dagens mellommåltid 1;
IMG_0775
Spinat med tomatisert, ovnsbakt brokkoli og fetaost.

Dagens middag;
IMG_0771
Pasta penne med kremet karbonadedeig; hakkede tomater, brokkoli, løk, hvitløk, og en klatt med rømme rørt inn til slutt.

IMG_0773
Godt!

Dagens «outfit» – i hvert fall etter jobb;

2xu-tights (den er inne på lager igjen)
BB-Hettegenser (fåes også i nydelig himmelblå og svart)

Dagens mellommåltid 2;
IMG_0763
Iskald kesam med varme bjørnebær og sukrinmelis.

Og fortsatt er det et par måltider som venter! Nyt kvelden videre dere!
:grin:

11 tanker om “Fetaost, pasta og bjørnebær

  1. avatarHanne

    Akk, i dag har jeg fått kjenne på den der «lille larven aldri mett»-følelsen som du ofte nevner, og spist måltid etter måltid uten å bli ordentlig mett. Når jeg tenker meg om, så var det slik i går og.. Slitsomt! 😆
    Liker dagens outfit :mrgreen:

  2. avatarCathrine

    moaha, var like før eg ringde deg her om dagen, for å spørre ka meg og <3 ville ha te middag 😀 Like trøytte og tafatte til å koma på noko anna enn "kjøtt og.. ett eller anna" tenkte eg du skulle hatt ein slik "spør Kristine-app" 😀 😉 Evt kan eg tilby deg stilling som kokk heime om det skulle nokon sinne friste 😀

    Håpar alt står fint til med deg 🙂 🙂 STOR KLEM PÅ!!!!

  3. avatarAndrea

    Hei Kristine!
    Jeg vet at dette ikke akkurat handler om hovedtemaet her på bloggen, men jeg lurer på om du kunne kort fortalt hva det innebærer å være controller?
    Jeg skal selv ta en bachelor i økonomi og administrasjon med et semester i USA, men er veldig i tvil om hva jeg vil gjøre etter det (regnskap,bank, revisor, videreutdanning… det er så mye å velge mellom).
    Holder det med bachelor for å bli controller, og/eller hadde du noen annen erfaring fra økonomijobb først? 🙂

  4. avatarLisbeth

    Nok et trivelig innlegg å lese i de (litt etterlengtede) rolige kveldstimer 🙂
    Sitter å leser i en, spesiell 😀 , »kokebok» i skrivende sekund, og jeg fryder meg stort.
    Bedre sent enn aldri! Klem til deg 😉

  5. avatarCharlotte

    Kjøpte boken din for litt siden, og har ikke angret ett sekund! Min nye favorittkokebok! 😉 Jeg lurte på om du hadde en oppskrift på en sunn og proteinrik is dersom man ikke har iskremmaskin?

    Ha en fortsatt fin kveld! 🙂

  6. avatarVeronica

    Nam nam! God mattips og ei flott jente!! 🙂 takk for kloke ord i forrige innlegg! 🙂 du er et fantastisk forbilde! 🙂

  7. avatarAi.

    Da har jeg lagt igjen ris/ros på referanse-siden din!
    Ps. mener å ha lest at du spiser nærmere et halvt kilo grønnsaker om dagen? Hvordan får du det til??
    Magen min holder på å sprekke med 300 g kylling, 500 gram forskjellige grønnsaker og ris..kunne kuttet risen, men yter best på mer karb!
    Men godt å rulle til sengs på stappfull mage da :mrgreen:

  8. avatarMarie

    Hva vasker du 2xu-tightsen din på? Det står at man skal vakse den på 3+ gr, men jeg vasker allt annet tr.tøy på 40.. Kjedelig å vakse en tights alene 😛

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lovelyliller.com: Og jeg fikk lyst på det nå igjen 😆 Håper du får en fin uke!

    @Hanne: Jeg har vært sånn i flere dager nå, slitsomt! Jeg mister tydeligvis ikke matlysten i fint vær :mrgreen:

    @Cathrine: Åh, men det skulle du ha gjort! Hadde jeg hatt tid og overskudd, så hadde en app definitivt vært på plass – men det er visst mye jobb 😐
    Håper du har det fint ♥ Stor klem tilbake

    @Andrea: Jeg startet som regnskapsfører før jeg ble controller.
    Jeg er glad for at jeg har vært innom regnskap a-å først, det er greit å vite regler og kontering før man faktisk skal kontrollere det hele 🙂 Min erfaring er at regnskap og revisjon er rutinepreget og krever presisjon og «to streker under svaret», controlling og finans er noe mer flytende arbiedsoppgaver, uforutsette ting og litt mer kreativ tenking. Jeg trives for så vidt med begge deler, så det kommer litt an på hva du er ute etter.
    Lykke til forresten!

    @Lisbeth: Åh, tusen takk!! Håper du får mye (mat)glede av den ♥

    @Charlotte: Tusen takk!
    Ja, det er veldig enkelt. Skjær en banan i biter, frys i et par timer, mos med stavmikser og eventuell valgfri smak (kakao e.l.). Soft-is-konsistens, nam!

    @Maire: Det var min første gang og – kjempegodt 😀

    @Veronica: Tusen takk ♥

    @Ai.: Så bra! Tusen takk, tilbakemeldingen er notert 😀

    Jeg spiser aldri det samme daglig, så det blir ikke det hver dag :mrgreen: Men, jeg har stor apetitt og spiser det uten problem. Pastinakkfries, brokkolimos, et par poteter og vips!

    @Marie: Jeg vasker den på 60 grader jeg 😯 Går helt fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *