Torsk med ananassalsa

Dagens middagstips:

Torsk med ananassalsa
IMG_0746
Hakkede tomater, tomatpuré, hvitløk, gul løk, ananasbiter, chili og squash. Salt, pepper, cummin og kanel.

IMG_0751
Bland alt og hell i en ildfast form med torskefileter og tacomix over. Inn i ovnen på 180 grader i 15-20 min.

IMG_0747

Dagens trening:
Bein

♦ oppvarming: kettlebellswings
♦ knebøy
♦ rumenske mark
♦ leg ext./benspark
♦ liggende lårcurl

Dagens proteindessert:
Sjokolademousse
IMG_0764
IMG_0766
2 stivpiskete eggehvitter, 2 gelatinplater, sukrinmelis og sjokoladeprotein.

IMG_0767

Dagens nye jakker fra:
Helly Hansen
IMG_0783-horz-vert
I marineblått..

..og militærgrønn!

IMG_0794-horz

Jakken er veldig lett i stoffet, men er både vindbeskyttende og vanntett. En skikkelig allværsjakke som vi sier på godt norsk. Passer i hvert fall bra i dette været!
Liker at de er figurvennlige og kan knytes i livet om man ønsker.

Dette er av serien Ask & Embla, så de har naturlig nok jakker til både menn og kvinner;
IMG_0819-horz

Dere som bor i Haugesund er så heldige å ha Baardsen på kaien, vi andre kan se de på nett her.
(Jakkene er sponset, de er dritfine, og jeg føler meg utrolig heldig og bortskjemt. Takk Tove Margareth på Chr.Baardsen & Søn.!)

Ha en fin kveld videre dere!

18 tanker om “Torsk med ananassalsa

  1. avatarAnja

    Hei!

    Nå har jeg fulgt bloggen din ei stund, og gleder meg til hvert innlegg! Det er veldig inspirerende å lese både den og boken din 🙂

    Jeg lurer på en ting i forhold til treningen din; hvor lange styrkeøkter pleier du å ta? Feks den du gjorde i dag? Og når du trener kardio, er det stort sett gange på mølla du trener da?

    Hjertelig hilsen Anja.

  2. avatarHanne

    Hahaha, galninger :mrgreen:
    Senteret mitt har akkurat fått inn kettlebells (litt trege ja..), og jeg gleder meg til å teste ut samme oppvarmingsøvelse som du hadde her!

  3. avatarCatrine_C

    Weeee torsk!!!! 😀 Så utrolig godt ut, jeg elsker jo ananas! TAKK 🙂

    Og utrolig fine jakker. Digger matchende jakker! Herlig :mrgreen: 😆

  4. avatarMalin

    Haha, fine folk :mrgreen:
    Den blå varianten var jo bare kjempe fin. Jeg burde virkelig investert i en litt mer feminin regnjakke. Bergans er bra det, men ikke til alt 😉

    Torsk og ananas skal prøves!

  5. avatarFantasia

    Maten så god ut, men dere to fikk meg til å smile enda mer 🙂
    Jupp, du er veldig heldig som blir sponset med slike kvalitetsprodukter 🙂 🙂

  6. avatarLissi

    Kjempefine jakker! Heldig du, det er deg vel unt 🙂
    Jeg ligger her på sofaen og er i litt sjaber form.. Trening utgår derfor idag.. Kjempetett i brystet, hoster og hoster men får ikke løsnet på slimet 🙁 Og det har ført til at jeg har hostet på meg hodepine.. Vondt i halsen har jeg å -men i grei form utover det! 🙂

    Ha en flott kveld 🙂

  7. avatarIda

    desserten skal lages NÅ! 😀
    har ikke turt å kombinere fisk og frukt som du driver med, men virker som om det er godt da ^^
    hva er det mørke sjokolade greine du har over mousen der?? 😀
    takkfor oppskrift ! 😀

  8. avatarElisabeth Vega

    For noen flotte jakker!! Du kledde den grønn fargen! :mrgreen: og for noen herlige bilder av dere to!! Ha en flott kveld videre 😀

  9. avatarKristin

    hihi, dåkke er så søte:):)Den blå jakka var nydeleg:):) Håpar eg får smake den desserten din snart. Såg veldig deilig ut:) Klem

  10. avatarLinda

    Testet desserten ikveld, men ødela nok litt ved å piske inn det andre etter at eggehviten var blitt bra. begynte renne når jeg spiste. Åssen får du blanda inn, bare rører lett??? Også glemte jeg gelatin he he, men vet ikke hvor mye det har å si?
    Takk for fine tips!

  11. avatarKristine

    Tusen takk dere, og tusen takk til fotograf/mannekeng Stian ♥ :mrgreen:

    Jeg brukte litt under en scoop (15-20g?) og et par skjeer med sukrinmelis.
    Gelatin er et must for at moussen skal stivne 🙂

  12. avatarPia

    Hei igjen!

    De var kjempe gode og jeg fikk det til;-) Kjempe inspirerende å lese bloggen din..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *