Mine iherbfavoritter

Da har jeg laget en oversikt over noe av det jeg liker å kjøpe fra vår alles kjære iherb.
Jeg har flere favoritter, men dette mener jeg å huske er gjengangere i handlekurven min.

TIL KJØKKENET:


Taco seasoning – ferdigmix uten salt og sukkerXanthan Gum – brukes i bakst, sauser m.m som fortykningsmiddel
.


Kamut puffs


Yaconsyrup
 


Peanutpowder PB2

.

Calcium gummytreats – egentlig for barn, smaker som godis
.


Earth Friendly Cloth – fine kjøkkenkluter
.

BATH&BEAUTY:


Bronzer
.


Mineral fusion shampoo
.


Mineral Fusion Mascara – får fine, tykke vipper
.


Hand & Body Lotion – med en duft av sitron
.


EcoTools make-up brushes

SNACKS & GODIS:


Chocorite peanøttsmørsjokolade
– søtet med stevia
.


Atkins barer – chocolate caramel mousse
 


Cashewnuts – pleier også å handle pecans
 


Quest-bar – sunn, naturlig bar med høyt innhold av protein
.


Chocolite – Peanut butter cups


Og ellers er det viktig å huske på at orderen må være under kr 200 for å slippe toll og mva. Kjøp heller flere pakker, frakten er så billig uansett. Frakten varierer mellom $4 og $6 på normale pakker, blir den for tung (mer enn 4 lbs/1814 gram) blir frakten noe dyrere.

Når du handler på iherb får du en egen kode som du kan dele med nære og fjerne, da får de som handler for første gang rabatt og du får oppspart kreditt til kontoen din som du kan handle for.

Happy, healthy shopping!

15 kommentarer til “Mine iherbfavoritter

 1. Connie

  :mrgreen: Skaffet meg iHerb igår, og har allerede bestilt to pakker! Mye billig og bra der. 🙂 nå ble det lagt til etpar ting i «notify me» 😉 takk ❗

 2. karoline

  Jeg elsker PB2! Og bloggen din, da 🙂 Men har PB2 egentlig noe næring/er det like næringsrikt som peanøttsmør (minus fettsyrene da)?

 3. Karine

  Den bodylotionen med sitron er bare helt himmelsk! Akkurat som å smøre seg selv med sitrondrops 😀

 4. Mari

  Her var det mange gode tips! Så denne rett etter jeg hadde lagt inn en bestilling, så det kan jammen hende det blir én til nå 😉

 5. Kristine

  @Connie: Bare hyggelig! 😀

  @samovaren: Det gjør jeg og, elsker desert essence! Innlegget hadde blitt dobbelt så langt om jeg skulle ta med absolutt alt jeg handler :mrgreen:

  @karoline: Takk for det! Har vel akkurat like mye/lite næring som peanøttsmør – men uten fettsyrene ja.

  @Maire: Oh yes 😎

  @Karine: Jeg vet, elsker den! 😀

  @Mari: Hehe, godt det er billig der 😉

 6. Marte

  Jeg bestiller stadig fra iHerb, bl.a. produkter fra Walden farms og cocosolje 🙂 Jeg har da en kode, til de som ikke har bestilt derfra ennå, den er: UQO235. Da kan du spare 5-10% på ditt første kjøp! 😀

 7. Kjersti

  Hei. Er det en spesiell grunn til at du linker til peanøttmelet med sjokolade? PB2 har jo to ulike typer – en vanlig og en med sjokolade. Er det slik at den med sjokolade er bedre på smak, eller er de gode begge to? Er litt usikker på hvilken av typene jeg skal velge på neste bestilling 🙂

 8. Ida

  Det eneste som er synd når man bestiller fra utlandet er tollen 😯 , men da må man bestille en eller to varer under 200 uansett for å unngå toll.Men frakten er den billigste på 4$ , kan ikke finne noe annet alternativ der.Men sammenlignet med proteinfabrikken , så ble Muscle Brownie billigere (under halve prisen selv med frak 😆 , det er jo helt utrolig).

  Håper du kommer med flere anbefalinger derfra, fordi det er SÅ utrolig stort utvalg der 🙂

 9. Tilbaketråkk: NYC salat + vinnere | Mat til muskler

 10. Monica

  jipppiii,jeg har lurt på hvilket tacokrydder du bruker så nå kan jeg prøve det:) Tusen takk for mange gode tips!!! Stemmer det at du kan bestille for 200kr også kan du ha frakten ved siden av for å slippe fortolling og moms:)? Jeg har bestilt en gang og da bestilte jeg sånn ekspress frakt,pakken ble levert på døren. lønner det seg eller kan man like gjerne bestille vanlig frakt:)?

 11. Laila

  Monica, du kan bestille varer for inntill 200 kr. Frakten kommer utenom. Jeg ser for meg at ekspressfrakt koster vestnltig mer enn den rimeligste varianten. Så med mindre det haster veldig å få varene ville jeg valgt det billigste alternativet. Men det tar ca 10 dager. Det er heller ikke sporbart, men så langt har jeg aldri hatt noen problemer med at de ikke kom frem. -Et unntak: da jeg var dum nok til å bestile en gratis prøve på d vitamin som viste seg å være for sterkt konsentret til å være tillatt i Norge. Det var snakk om en stk pille, og hele sendingen ble stoppet.
  Ikke glem å sjekke valutakalkulatoren den dagen du bestiller.

 12. Kristine

  @Ida: Ja, vi får bare håpe tollgrensen blir hevet snart! Kommer nok med flere tips når jeg kommer over dem 😀

  @Monica: Heisann! 😀 Da fikk du visst et langt og utfyllende svar av Laila – spør gjerne om det er noe mer du lurer på.

Det er stengt for kommentarer.