Laks og snickers-i-kopp

Dagens middagstips;

Laks med gulrøtter og potetstappe
IMG_0226
Fersk laks krydret med salt, pepper og sesamfrø – ovnsbakt på 200 grader i 15-20 minutter sammen med gulrøtter og squash.
Fisken kan du for øvrig slenge på grillen og, det er jo så nydelig vær!

IMG_0231
Poteter skjæres i mindre biter, kokes i 15-20 minutter og moses med en stavmikser sammen med melk og philadelphiaost. Husk å salte helt til slutt, ellers blir mosen seig.

IMG_0229
Sunn og god middag på 20 minutter!

En rask dessert;

Snickers-i-kopp
IMG_9995
Dette er oppskriften på sjokoladebarene mine, sukkerfri sjokolade og salte cashewnøtter (jeg vet, snickers har peanøtter men..) rørt sammen i en kopp. Godt!

Dagens treningsøkt – som ble ben og rygg i dag;

Knebøy
Rumenske mark
Kabelroing
En-arms hantelro
Omvendt pecs
Benspark
Nedtrekk (sittende omvendt)

IMG_0282-horz

Reebok har mange kule klær i den nye kolleksjonen – grått er tydeligvis det nye hot. De har lagt seg på en litt røff crossfit-serie som dere kan se. Heldigvis passer grått godt til mosjonister og rosa og.

IMG_0270

Tights & Hettevest 

Åh – det er sol dere! :cool:

P.S Jeg har fått så utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på boka mi, så om dere har ledig tid og lyst så må dere gjerne skrive noen ord til meg (og kanskje hvem dere er?) under en egen side jeg har kalt Referanser.

20 kommentarer til “Laks og snickers-i-kopp

 1. Maire

  Vil ha snickers i en kopp!! Hørtes syykt digg ut:)
  Fikk den tightsen i går, gleder meg til å teste den ut!
  Håper du har hatt en super mandag:)

 2. Lene

  Grått er veldig fint, dessverre ser jeg 20 år eldre ut med en gang jeg får det på meg 🙁

  Skal se om ikke jeg klarer å rable ned noen ord om boka di, det burde jo ikke være så vanskelig 🙂

 3. Kari G

  I morgen blir detvgrillet laks og snickers i kopp 😛 !
  Tusen takk for at du deler hjemmetreningsøvelser, høyt verdsatt 🙂 !

 4. Mari

  Nam, laksen så virkelig fristende ut! Tenk at noen sesamfrø kan gjøre så stor forskjell, hihi! Må få prøvd det i løpet av de neste dagene 🙂 I dag laget jeg forresten blåbærmousseen din og det var bare helt himmelsk 😀 Og var faktisk herlig friskt og søtt med lite søtning i 😀 (Jeg klarer ikke helt å venne meg til den kalde ettersmaken på sukrin 😳 ) Takk for at det ble en super mandagsdessert i dag 😉

 5. Jasmin

  Du frister alltid med dessert:p Du er så utrolig flink med mat. Kreativiteten smittet over på meg idag da jeg bladde i arkivet ditt å fant eplekakeoppskrift. Naam det ble godt 😀 Har fulgt med deg helt siden jeg så deg i fitnesskonkurranse. Å har selv en liten drøm som ligger å ulmer, men sta som jeg er vil jeg gjøre alt selv når det kommer til å lykkes. Lurer bare på om du fikk noe hjelp på veien eller har både treningsprogram, matplan og diett vært noe du har funnet ut alene? 😉

 6. Hanne

  Fin tights! 🙂 Men får ikke du svettemerker i den, akkurat der man ikke vil ha det, dvs i skrittet, når du trener kondis? Har en grå selv, og har nesten ikke lyst til å bruke den, da men ser det så tydelig pga den lyse gråfargen…

 7. T.N.

  Hei Kristine! Jeg lurer på det samme som Hanne over her, hvordan er stoffet på de tightsene, blir det mørkegrått når du svetter? Jeg svetter som en gris under styrketrening også, og vil helst ikke gå til innkjøp av tights jeg ikke kan bruke – men de ser så fine og gode ut….

 8. Kristine

  @Maire: Myk da! Men ikke noe hold-in akkurat. Hva synes du?

  @Lene: Jeg klarer fortsatt ikke å bestemme meg for hva jeg synes om grått.. jeg synes det ser kult ut på andre, men er litt usikker på meg selv gitt. Tror jeg går for en kombinasjon av grått og farger (rosa).
  Takk! 🙂

 9. Kristine

  @Kari G: 😀 Hyggelig å høre at det settes pris på!

  @Mari: Sesamfrø er så godt! 😀
  Godt å høre! Tenkte jeg skulle komme med flere sunne desserter uten mengder med sukrin m.m. etter hvert.

  @Jasmin: Jeg liker å være deres sunne fristerinne 😆
  Jeg har gjort alt fra trening, mat og oppkjøring mot konkurranse selv.

 10. Stine

  Hvordan blander du proteinpulveret? Blandet med tre skjeer og 3 dl vann, men syns den smakte tynt??

 11. Kristine

  @Stine: For å få denne konsistensen over holder det med noen få skjeer vann/melk – litt og litt av gangen til man får en passe våt smuldredeig.

 12. Elisabeth Vega

  Mmmm! Herlig 😀 potetmos er farlig godt….. Utolig flotte klær! De kledde du 😀 ha en fin dag, Kristine!

 13. Maire

  Veldig myk ja, men jeg liker bedre at de er litt stramme. Men grei til styrketrening, til løping blir det heller nye puma tightsen (veldig fornøyd med den, og det er første gang jeg tester ut puma sine klær) 🙂

 14. MissPanini

  Åh, snickers-i-kopp så godt ut!

  Jeg ELSKER sjokolade, men har ikke tålmodighet til å lage slike ting..

  Her hjemme er det ikke jeg som lager mat for å si det slik – men jeg skulle gjerne hatt litt av matlagingsgleden din! 🙂

  MissPanini:-)

 15. Kristine

  @Elisabeth Vega: Enig – potetmos er så godt! Ha en fin dag du og 😀

  @Anette Kylling: Akkurat nå tar jeg det på feelingen, men det blir som oftest en 2-splitt 🙂

  @Maire: Enig med deg – foretrekker strammere tightser til jogging m.m 🙂

  @MissPanini: Dette tok meg bare to minutter å røre sammen 😀
  *overfører matlagingsglede* Ellers er det jo hyggelig at du stikker innom og nyter matbildene uansett 😉

 16. Andørja

  Av og til blir det litt mye laks. Her på øya hvor jeg kommer fra er det alt for mange oppdrettsannlegg og det ødelegger for annet fiske. Skulle gjerne sett at noen ble borte. Men Laks er godt mat så alle må ikke forsvinne..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *