Vårspyd og vegetartaco

En enkel forrett eller mellommåltid:

Vårspyd
IMG_0215
Vannmelon og jordbær skåret i passende biter og tredd på spyd – et voilá!
Velg den frukten og de bærene du måtte ønske, variasjonene er jo så mange.
IMG_0219
Pynt gjerne med vårlige blomster – pass bare på at de er spiselige.

Gårsdagens middag;
Vegetartaco
IMG_0239
Jeg valgte sopp og løk som «kjøttblanding» denne gangen, skåret i mindre biter og stekt med hjemmelaget tacokrydder.

IMG_0245
Ellers det samme vanlige; spinat, agurk, løk, paprika, cherrytomater, mais, ananas, ost, kesam og salsa.

IMG_0240

Nå går det greit å tygge vanlig mat, men jeg spiser noen myke innimellom;

Brokkolimos og mykt sesambrød
IMG_0212
IMG_0020(Jeg kan gi dere oppskriften på brødet etterhvert – kjenner jeg dere rett så vil dere ha det?)

Et innlegg om hjemmetrening er rett rundt hjørnet forresten!

Hurra – endelig ble det sol! Ha en flott søndag!

16 kommentarer til “Vårspyd og vegetartaco

 1. Stine

  Klart vi vil ha oppskrift på godt og sunt brød!:) og gjerne med innholdsfortegnelsen:)

 2. Hanne

  Så flotte bilder 😀 Jeg så det endelig var kommet «ordentlige» jordbær i butikkene! Det duftet jammen jordbær innenfor inngangen, nyyydelig! (Det kjennes jo i blant som om vinteren aldri skal slippe, så jeg blir like overrasket hver gang jeg kommer over et nytt vårtegn 🙄 😆 )
  Leste at du fikk tips om røde linser på instagram..det er fast følge i den berømte (og svært varierende) chili’en her i huset. Karbonadedeig, masse grønnsaker, chilipasta, og bønner eller linser..nom nom nom! Proteinrike er de også 😀 (..og sikkert kjempegode også uten kjøtt til..kremt..)

 3. Amalie

  Får vann i munnen! 😛
  Jordbærene fristet sånn, så jeg lagde hjemmelaget jordbæris nå i stad! (Fyll til vaniljebollene dine, som jeg fikk lyst til å teste i dag).
  Så må jeg bare si: Jeg flyttet ut av den litt for dyre leiligheten min for en mnd siden og inn i min brors nye hus (skal seinere flytte igjen da..) Og mens jeg har bodd her har broren min fått lest i boka – og han satt dypt inni den her forleden dag! Han likte visst også oppskriftene dine, og sa seg veldig enig i artiklene dine 🙂
  Du er så inspirerende! 😀
  Ps: http://www.saveur.com/article/Recipes/Baked-Alaska så veldig kul ut. Hadde lyst til å dele den med deg!
  Ha en fortsatt fin dag 🙂

 4. Elisabeth Vega

  Ååå nå fikk jeg sommerfeeling! De vårspyda så amazing ut 😀 og ja, vi vil ha oppskrift! Haha 😀 gleder meg til innlegg om hjemmetrening! Wuhu 😀 ha en fortsatt fin søndag!

 5. MissPanini

  Jeg har også spist årets første vannmelon i solen idag! 🙂

  Tommel opp for vegetarretter – vi må ikke ha kjøtt i alle måltider!

  MissPanini 🙂

 6. Kristine

  @Stine: Brødet kommer 🙂

  @Hanne: Ja, nå er vi så utsulta på våren at vi lovpriser alle tegn. Jeg ble overlykkelig av at det ikke var kaldt med en tynn jakke i går liksom :mrgreen:
  Røde linser må jeg teste ut!

 7. Kristine

  @Amalie: Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra gutter som synes boka er bra, og det gleder mitt lille hjerte – det har hele tiden vært meningen at både menn og kvinner skulle få noe ut av den 😀 Hils bror!
  Ja, baked Alaska har jeg sett flere ganger – men jeg er ei landsens jente som liker å holde meg til det enkle. Kanskje jeg får ånden over meg en gang og lager en proteinAlaska :mrgreen:

 8. Kristine

  @Elisabeth Vega: Artig å spise frukt og bær på en litt ny måte – pleier alltid å få «vannmelon-munn» når jeg spiser de store båtene på vanlig måte :mrgreen:
  Ha en fin mandag!

  @MissPanini: Synes vannmelonen var skikkelig søt og saftig nå, nam!
  Jeg prøver å ha et par dager uten kjøtt i uka, det er jo ikke nødvendig med det hver dag nei 🙂

 9. Adele

  Så lekkert, både fruktspydene og tacoen. Jeg blir så glad når jeg finner vegetaroppskrifter hos deg. Har fulgt bloggen din lenge og får masse inspirasjon av maten du legger ut, selv om jeg nesten ikke kan spise noe av det. Men nå. NÅ! Hurra! 😀

 10. Kristine

  @Adele: Hurra! Jeg skal snart lage meg en vegetarisk rett som jeg aldri har prøvd, som jeg gleder meg til å smake – jeg prøver som sagt å ha litt av hvert så alle blir mette :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.