Tilslørte treningspiker

IMG_0205

Jeg lovte dere muffins i dag, men de får vi ta i morgen – synes nemlig denne passer bedre som fredagsdessert!

Tilslørte treningspiker
IMG_0190

♥ 2 epler (pink lady er min favoritt)
♥ 1 skyr (jeg foretrekker den oransje)
♥ 2 ss sukrin gold (eller annen søtning, eventuelt uten)
♥ 1 ts kanel

Kakaonibs som strø (her kan du også bruke nøtter eller havregryn)

IMG_0202

Skjær epler i biter og kok i noen minutter, mos med stavmikser sammen med sukrin gold. Legg lagvis med skyr og kanel

IMG_0197

Mmmm.. varme epler og iskald skyr. Eplekake on the go – ja takk!

Og så middag;

Fredagsburger med guacamole
IMG_0138

♥ Burger av karbonadedeig, krydres med en osteskive på toppen
♥ Guacamole av avokado, salt, pepper og litt sitronsaft
♥ Løkringer, ketchup, agurkmix og lett-dressing (de to sistnevnte fra nabolandet)
♥ Ferdigkjøpt hamburgerbrød

Tenk at det skal være så kaldt i mai, en god unnskyldning for å trene om ikke annet – nemlig å holde varmen!

bilde (19)-vert

God helg!

17 kommentarer til “Tilslørte treningspiker

 1. Malin Lakso

  Hei. Syns alle de oppskriftene dine er helt fantastisk, men er det ting som er greit å spise? Jeg er helt grønn på slike ting så må bare spørre :p

 2. Vibeke

  Hm…… hadde kjøpt meg Cavalier sin sjokolade til ettet tacoen. Men tror jeg må revurdere 😉 Alltid like kjekt å besøke bloggen din 😆 god helg

 3. Lene

  Det fikk jeg også lyst på! Men det blir nok de mindre sunne variantene på meg.. Kjøpeburger og de vanlige tilslørte 😛 Men jeg skal teste ut kakaonibs på, bruker det jo ikke til annet enn i sjokolade og smoothies.

  God helg til deg!

 4. Kristine

  @Maire: Det var meget godt! God helg! 😀

  @Malin Lakso: Hei! Greit å spise? Jeg skjønner ikke helt hva du mener.. 😀 I forhold til sunnhet og god smak så er alt her det – ja.

  @Vibeke: Riv litt sjokolade over epledesserten! :mrgreen:
  Takk for det – god helg!

  @Lene: Hjemmelaget burger er jo så mye bedre! Da får du akkurat så mye kjøtt, ost og dressing du vil :mrgreen:
  Takk i like måte!

 5. Helene

  Det så kjempe godt ut 😉
  Kjøpte meg kakaonibs for litt siden. Det er farlig godt, men det skal bare noen få til for å få bort søtsuge 🙂

  Vi hadde forresten kyllingnuggets til middag i går, selvfølgelig fra kokeboken din. De falt i smak hos kjæresten min og meg. De kommer vi til å lage flere ganger 😀 Til dessert ble det Cookie dough kuler 😉
  Ha en fin helg

 6. Marie

  Gjett om det blir burger her til uka! Akkurat laget burgerbrød 😉 Mmm! Desserten skal også prøves 😛

 7. Kristin

  Dette så kjempegodt ut ja 🙂
  Jeg lager av og til forskjellige typer piker med ulike tilsløringer 😆 Fra min barndom hadde vi alltid en eller annen form for»smuler» i denne desserten. Når jeg lager den nå bruker jeg ofte diverse kjeksrester jeg har bakt til dette, f.eks kokoskjeks. NAM! 🙂

  Ha en superfin helg fine deg 🙂

 8. Ida

  NOM NOM!!
  Dette er oppkskriften på min lørdag/søndag.. skla absolutt testes!! 😀

  Good Helg ^^

 9. Ida

  Hei:) jeg lager stadig mat og desserter/ kaker fra boka di, men nå har jeg funnet ut at jeg verken tåler eggehvite, nøtter eller hvete. Kan heller ikke ha bakepulver. Har du noen ide om det er noe jeg kan erstatte dette med i oppskriftene dine? Har kokosmel og slikt. Kan også spise eggeplomme. 🙂

 10. Julie

  Har kommet meg til Bergen på helgebesøk og her har vi jo Skyyyyyyr! Så denne oppskriften kommer muuuligens til og bli laget en av dagene, hurra! 😀

  Ha en nydelig helg Kristine! Her ble det visst snøstorm i mai når jeg endelig skulle besøke gamle-landet! 😛 Typisk! Men pappa og jeg kokkelerte og tok oss en frisk tur når det roet seg i kveld, deilig!

  x

 11. Elisabeth Vega

  Åå nam! Tror jeg skal prøve begge disse matrettene idag! Nam! 😀 så helt fantastisk godt ut!

 12. Julie

  Nå som jeg har tilgang på Skyr de neste dagene tenkte jeg skulle ta og prøve denne ut 😀 Brukte et stooort gult crispy eple, masse kanel, et par dråper stevia vanilla creme (kjøpte stevia i dag også!) og en boks Skyr vanilje med sånn muesli blanding 🙂 Hadde litt kanel i muesliblandingen for og følge opp smaken gjennom hele desserten! 😀 Laget også svinekoteletter med squashgetti i dag, pappa var storfornøyd!

  Håper du har en nyyydelig helg 😀
  xx

 13. Marianne KC

  Tilslørte Treningspiker – Fantastisk navn! 🙂
  Gjett om disse skal lages så snart som fy, for dette så skummelt godt ut. Du er så flink Kristine!
  Naw, fine Toddegutten ligger og passer på mamma 🙂

  *stor klem*

 14. Kristine

  Tusen takk for fine ord alle sammen – håper dere hadde en strålende helg!!

  @Ida: Så kjedelig.. Det er litt vanskelig å svare på når jeg ikke vet hva du tenker på å lage, men uten hvete, eggehvitte eller bakepulver så ville jeg ha latt luftige ting ligge og satse på pannekaker, vafler, godiskuler m.m 🙂

  @Julie: Elsker skyr! Godt å høre at pappa var fornøyd med maten 😀

  @Marianne KC: Jo takk, tror jeg skal ta copyright på den altså 😆
  Jaa, det er så kos at han alltid må ha nærkontakt.
  Håper du får en fin mandag ♥ Klem

Det er stengt for kommentarer.