Laks med potet- og pastinakkpuré

Hei dere!

Da kan jeg spise ordentlig mat igjen, i hvert fall tygge mykt. Jeg har kunnet det helt siden kjeven kom på plass igjen altså, men det har vært vondt.
Nå er det ikke så vondt lenger, nå må jeg bare passe på så den holder seg på plass. Jeg har lest at den lett glir ut igjen når den først har gjort det en gang.. nok en ting på lista over særheter jeg skal oppleve – check.

Men, jeg ser heldigvis galgenhumoren i det allerede. Må jo «keep my chin up»!

Laks med potet- og pastinakkpuré
IMG_0046

♥ Fersk laks i terninger stekt et par minutter sammen med asparges og sjampignon.
♥ Potet og pastinakk skjært i biter, kokt til møre, og most sammen med philadelphiaost, salt, pepper, muskatt og en skvett styrk melk.

Jeg har også spist mange mousser og muffinser, blir jo ekstra kreativ når man opplever noe sånt.
IMG_0126
Tenkte jeg kunne dele disse saftige godbitene med dere i morgen, de er superenkle!

Og styrke er fortsatt forbeholdt amatørnivå, lette repetisjoner som ikke krever sammenbitte tenner. Da er det lettere å gape, puste og pese, så det ble en times tid på mølla i dag.

page
Søte svettebånd – mangler bare leggvarmerne nå :lol:

Nyt kvelden videre!

24 kommentarer til “Laks med potet- og pastinakkpuré

 1. Maire

  Her ble det laks i matpakken:) elsk!
  De hårbånda var kjempesøte, synd jeg ikke passer hårbånd:p ser helt rar ut med det på..hehe:)
  Ha en fin kveld videre!

 2. Annbjørg

  Her har jeg nettopp inntatt en bedre middag; swinewok med banan og curry! DET var godt!!! Boken din brukes flittig, Kristine. :mrgreen: Kjempesøte hårbånd!

 3. Vilde Sofie

  Bra kjeven er bedr igjen 🙂 Forstår tyggeabstinensene du må ha hatt! Du ser forresten annerledes ut på det nederste bildet der. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er.. Veldig pen er du i hvert fall 🙂

 4. Kristine

  @Maire: Så deilig, laks er så utrolig godt!
  Neeida, jeg er helt sikker på at du hadde blitt søt med det 😀
  Takk i like måte!

  @Annbjørg: NIce! Der ble jeg påminnet om noe jeg må lage igjen snart ja, takk :mrgreen:

  @Vilde Sofie: Det er rart det der, når man er vant til å spise/tygge akkurat det man vil – blir som en klaustrofobisk følelse for min del.
  Usminket kanskje.. takk 😳

 5. Elisabeth Vega

  Så bra at den er på bedringens vei! 😀 får håpe at den ikke sklir ut igjen! Det hørtes bare vondt og skummelt ut ._. Gleder meg til oppskrift! Nå er det natta 😀 ha en fin kveld videre!

 6. Ane

  Kjære søte vakre deg! Kan ikke du lage et innlegg om varer du bestiller på iherb? Ha en fin kveld 😉

 7. Mari U

  Godt å høre at ting går bedre 🙂 det ordner seg jo alltid for snille piker heldigvis 😉 åh, jeg skjønner bare ikke hvordan du klarer å alltid se så bra ut, uansett hvilken vinkel bildene er tatt fra eller hva du har på deg! Noen bare er sånn rett og slett 😉 Ha en riktig fin kveld og god bedring! 😀

 8. Kristine

  @Emilie: Åh.. tusind tak 😳

  @Jay: Bra, viktig å ikke ta alt så seriøst 😀

  @Mari U: Nei nei, jeg må alltid ta minst 4-5 bilder før det i det hele tatt begynner å ligne noe. Jeg er ikke fotogen eller fin, kun heldig innimellom 😆
  Takk ♥ Håper du får en fin helg!

  @Lovelyliller.com: Takk for det! 😀

 9. Cathrine

  Huff ja det er ikke noe godt. Kjeven min har vært sånn siden jeg var 14(er 22 nå) og det som utløste det hos meg var nok for mye tyggis. Jeg var virkelig helt avhengig en periode. Gikk med en sånn boks med Extra på ett par dager om jeg husker riktig. Var hos tannlegen da, men han sa bare at jeg beit sammen tennene om natten, noe jeg ikke gjør fordi jeg sover med munnen åpen. Virket ikke som det var noe å gjøre og han bagatelliserte det hele. Kjeven knepper hele tiden om jeg gaper for høyt(detter liksom ut av ledd) så jeg klarer ikke gape så høyt som før. Er veldig plagsomt ja:( Burde vel kanskje kommet meg til kjeveortoped eller kiropraktor:)

 10. MrsCzi

  Så bra at kjeven er bedre, ikke kjekt når ting ikke fungerer slik de skal! 🙂 Maten så nydelig ut! 🙂

 11. Catrine_C

  NAM! Jeg MÅ investere i en ny stavmikser altså, skal lage brokkoli/blomkål/potet/etc-moser! Ser virkelig godt ut 🙂 Spiser du laks fremfor torsk? Har du evt andre oppskrifter på torsk så må du GJERNE dele! Jeg har jo allerede laget de i boken din :mrgreen: Smaker så godt!

  Pannebåndene setter jeg bare et hjerte bak <3 De ser smashing ut på deg!! Fresh som alltid du flotta! 😉

  Riktig god helg ønskes deg! Ikke verst at det allerede er fredag 😛

 12. Hanne

  Jooosa 😀 – og rosalilla hjemmegym også har jeg fått med meg, hihi!
  Her ble det også laks i går. Tydelig at det har blitt en favoritt når 250g nesten kjennes for lite..kremt..jaja.
  :mrgreen:

 13. Kristine

  @Cathrine: Hjelp 😯 Jeg var (er) også tyggisavhengig.. men nå har jeg kuttet det ut, klarer jo ikke å tygge skikkelig. Tror du/vi bør komme oss til kiropraktor ja – og i tillegg lære oss avspenningsteknikker.
  Lykke til! ♥

  @MrsCzi: Jaa, godt å tygge god mat igjen 😀

  @Catrine_C: Jeg hadde ikke klart meg uten stavmiksern!
  Torsk blir andreprioritet når jeg velger fisk skal jeg være helt ærlig, men det er notert bak øret. Torsk må jeg ha snart! Jeg har en idé 😎
  I like måte søte – det er så deilig med helg! ♥

  @Hanne: Haha, jeg er farlig nær den grensen der det går fra ok/litt søtt til tragisk (med tanke på alder og sånn).
  Jeg blir nesten aldri mett lenger jeg 😆

 14. Kathrine Louise

  Så bra kjeven din er bedre! Og godt du kan se litt komiskt på det også selv om det må ha vært fryktelig ubehagelig! hehe. Maten så som alltid superdeilig ut og de svettebåndene var supersøte!! 🙂

 15. Catrine_C

  @Kristine: Yippi at du har en idè!!! 😆 :mrgreen:
  Haha må bare kommentere det du skrev med aldri mett lenger…. Jeg er i en periode nå hvor jeg kan spise og spise uten å bli mett. Utrolig rart! 😯 Men men, er ikke det egentlig et tegn på at forbrenningen er på topp? Jeg velger å tro det! 😆 ➡ ➡ HELG ER DEILIG! Nyt <3

Det er stengt for kommentarer.