Oppskrift:
1/2 boks mager kesam
1 skyr (blåbær&vanilje)
100g blåbær
1 ss superbærmix (kan sløyfes)
2 eggehviter
2 ss sukrin
4 gelatinplater
3-4 dråper stevia vanilje eller berry (kan sløyfes)
♥ Bland alle ingredienser utenom eggehvitene i en bolle med en stavmikser
♥ Legg gelatinplater i bløt
♥ Stivpisk eggehvitene og vend inn i resten med en skje
♥ Smelt gelatinen med 1-2 ss vann og tilsett i moussen mens vispen går forsiktig
Hell i to boller og sett kjølig en times tid, ca 160 kcal sunne kalorier fulle av protein og antioksidanter i hver.
Friskt og godt – en passende hverdagsdessert i mai du skjønne milde.
Det fine med denne desserten er at den kan varieres i det uendelige med frukt og bær – hva med en bringebær- eller jordbærmousse?
Håper dere har en fin 1.mai!
ÅÅ nam, fikk syyykt lyst til å prøve denne ut! Men har ikke vaniljestevia, eller berry, eller superbærmix :/ Jaja, lagå! Her blåser det fælt og regner.. Typisk haugaland vær! Håper du også har en fin 1.mai! 😀
Ooooo, denne skal prøves ut NÅ! 🙂 Men jeg har ikke skyr, så da blir det bare mager kesam, men det går sikkert bra 🙂
Ha en fin 1.mai Kristine! Håper kjeven snart blir bra! Snakk om kjipt når man er så flink til å lage så mye godt, også kan man ikke tygge skikkelig 🙁
Oppskriften er allerede skrevet ned 😛 Gleder meg til å teste den neste uke!! Nam 😉
Nam! dette så kjempe friskt og godt ut Kristine 😀 Håper du nyter fridagen! Hvordan går det med planlegging av den store dagen forresten? Begynner det å falle på plass? Blir spennende 😀
Herlighet, det så godt ut! 😀 😯
Ser helt himmelsk ut:)
Perfekt nå når våren er kommet!
Oi oi oi! Dette så ut som det er midt i blinken for meg! Er så utrolig glad i mousser og fromasjer, iallefall når de har tyknet ekstra 😀 Så det andre bildet og ble plutselig skikkelig sugen på noe søtt og friskt 😀 Mmmm!
Det så godt ut 🙂
Hei! Jeg har kjøpt boken din- som jeg elsker- og har et spørsmål: de oppskriftene hvor du har oppgitt kaloriinnhold per for eksempel muffins e.l., er det da inkludert glasuren på toppen eller plusses den på i tillegg? 🙂
Dette såg rett og slett heilt nydelig ut 😀
Korleis smaker superbærmiks? Er den veldig drøy i smaken? 🙂
Kylling med ost var også en vinner, jeg blir mer og mer imponert! Aldri spist bedre middag. 😛
Håper dere har hatt en super fridag! Puss och kram.
Dette må prøves! 😀
NAM
Nam!:-D Pleier å lage mousse med sjokoladesmak, men denne må prøves ja!;-)
suuuuuuper blogg!!! men hvordan får du luftige proteinbarer/kuler? mine blir bare seige og deigete, selv om jeg tar mer mel oppi. dine ser mer lett og luftig ut. tips? 😉 😉 😉
Nam, dette ser jo bare helt herlig ut! 😀
Ååh.. Dette så herlig ut 😆 men hvordan får jeg til å smelte de gelatinplatene? Ja, jeg er dum. Og trenger å få inn dette med teskje 🙂 Denne skal hvertfall prøves ut i helgen. Om jeg finner ut av dette gelatinopplegget 😉
@Elisabeth Vega: Kan lages med annen søtning og!
Haha, jeg savner Haugesund litt jeg 😀
@Hiba: Håper det smakte uansett!
Ja, det er kjipt – men er bedre nå, stopper ikke denne kjeften så lett
@Marie: Håper det smaker 😀
@Michelle: Ja, det går veldig bra – stresset kommer snikende, men jeg er kanskje urovekkende avslappet til det hele 😀 Kan dele litt om ikke så lenge!
@Anine Kristin: Det var nydelig! 😀
@Maire: Enig – elsker friske, syrlige desserter når varmen kommer 😀
@Julie: Da vil du like denne altså! 😀
@Nina Bakke: Det var veldig godt 🙂
@Hilde: Det er inkludert 🙂
@Linda Marie Stuhaug: Ja, veldig intens og konsentrert – så det trengs ganske lite 😀
@Chassi: Jøss, du liker noe annet enn grøt – hurra! 😆 Ser gjerne litt matporno etterhvert altså.
@Birgitte: Ja! 😀
@Lovelyliller.com: 😀 😀
@Kristine: Etter flere år med det så måtte jeg prøve noe nytt – anbefales! 🙂
@hilde: Kanskje det er litt forskjell på proteinpulveret og kokosmelet vi bruker? Mine med vanilje blir også ganske seige, de med sjokolade blir litt mer «luftige» 🙂
@Merete: Oh yes 😎
@Silje: Ingen spørsmål er dumme 😀
Du legger gelatinplater i bløt i en skål fylt med vann – ca 10 min holder, så gjør gjerne det før du setter i gang. Deretter har du de i en kjele med 1-2 ss vann og varmer opp til de smelter – rør godt rundt og pass på at alt er helt smeltet.
ÅÅ! Det så godt ut! Flinke deg som kommer med enda en super oppskrift! 😛 😛 😛
@Sandra (fitnessmotivation): Takk! Jeg er i frukt- og bærmodus for tiden 😆