Fredagens godbiter

Spaghetti og kjøttboller

IMG_9924
Kjøttbollene består kun av karbonadedeig og krydder, stekt i litt sprayolje sammen med rødløk.
IMG_9920
Spaghetti (vanlig lys) kokt som anvist på pakken.
IMG_9919
Revet parmesan kom på like før servering, og hadde jeg hatt tomater så hadde jeg også hatt en spaghettisaus.

Et fargerikt mellommåltid;
Frukt og bær med nogo attåt
IMG_9949
To skyr, en banan, plomme, jordbær, blåbær, valnøtter, hakket sjokolade og yaconsirup
IMG_9944

Ny stoor saft;
IMG_9954

Ellers hentet jeg en pakke fra etter jobb, og jeg gleder meg til å vise dere mer av dette;IMG_9965

Et stort takk til sponsoren min, og spesielt til de som er med på å gjøre  profesjonelle gjennom å være både ekstremt effektive og serviceminded. Er dere ikke enige?

IMG_9966

Nom nom – endelig er det helg!
IMG_9956
Proteinbarer – du får kjøpt de både enkeltvis og i pakker
IMG_9962

Håper dere får en fin fredag videre!

16 kommentarer til “Fredagens godbiter

 1. Anja

  Mye godt man kan lage av karbonadedeig. Her i huset er vi storforbrukere av det. Har også 4 sorter Fun Light saft. He he. Har litt dilla 😉 I dag blir det hjemmelaget pizza med skinke som vi kjøpte i Sverige. Ønsker deg en flott helg 😛

 2. Annbjørg

  Jeg lagde kjøttbollene fra boken din for noen dager siden, og de var knallgode! Jentungen på 11 år likte dem også veldig godt. 🙂 Et tips: stek kjøttbollene i ovnen. De blir jevnt stekt og man slipper å bruke olje eller smør.
  God helg, Kristine! 🙂

 3. Amalie

  Så enkelt, men likevel veldig godt! 😀
  Håper den Funtypen kommer i mine lokale butikker, for bærtypene er mine Fun-favoritter!
  Jeg er veldig nysgjerrig på hva du har i den X-Lifepakken også 😛 Kjempehyggelige er de, indeed! Har aldri opplevd noe tull derfra..
  Skal ha innflytterfest for storebroren min i morgen kveld! Skal lage 3 store pizza – har du noen idéer? 🙂
  God helg!

 4. Maire

  Den blåbær/bringebærsaften har jeg ikke sett før, hørtes god ut:)
  Venter selv på nytt treningstøy! Gleder meg til å bytte ut gamle tights i noen nye freshe:)
  Håper du har super fredag:)

 5. Stine

  Hei! 🙂 har vert i Sverige idag, og punkt nr.1 var å finne en kalori fattig spray/olje «ettellerannet» som en kan steke i. Men fant ikke…finner heller ikke her hjemme. Har sett en som heter 1 kalori-spray, men den ble borte. Har du noen gode forslag hvor en kan få tak i, utenom Sverige og….? Tusen takk for hjelp:) og takk for en veldig inspirerende og flott blogg! Jeg er ingen blogg følger, og kan INGEN navn i blogg verdenen, men din følger jeg med stor interesse pga trening og mat-inspirasjon:) Keep up the good work!

 6. Amalie

  @Stine: Kan spørre på Meny, Ica eller andre butikker med stort utvalg om de kan ta den inn. Vil tro de gjør det for deg, hvis de er flink på service 😉

 7. Elisabeth Vega

  Du er så heldig som blir sponset av x-life!! 😀 En vakker dag, skal jeg også bli sponset. Haha, er lov å drømme da 🙂 Masse god helg, Kristine! Kos deg mye 😀

 8. bakekona

  Kjøttboller er en evig klassiker blant store og små! Og den go’skåla så veldig fristende ut! 🙂

  Jeg prøvde meg på en liten vri på cookie dough kulene i kveld! En brownie-versjon. Himmelsk! 🙂 Byttet ut kakemix med sjokoladekakemix og vaniljeproteinpulver med sjokoladeproteinpulver. Det er bare en ensom liten kule igjen kjøleskapet! 😉 Anbefales hvis du ikke allerede har testet det ut 🙂

 9. Kristine

  @Amalie: Jeg rakk dessverre ikke å svare deg, men et søk på pizza på høyresiden her så hadde du sikkert fått opp mange oppskrifter – håper kvelden ble vellykket! 😀

  @Stine: Tusen takk ♥
  Alle sprayoljer er såkalt «1 kcal-spray» – det er samme innhold i alle, men det blir lavt kcal fordi det bare er en sprut. Jeg har funnet en som heter Pam (Meny, Ultra m.m) som er det samme, ellers selger de massevis på e-bay – men pass deg for høy frakt og toll.

Det er stengt for kommentarer.