Med sprøstekt bacon og søtpotetmos

Kylling gir ikke den store smaksopplevelsen synes jeg, men med det riktige tilbehøret kan det bli riktig så godt. Det betyr egentlig at du kan bytte ut kylling med det du måtte ønske – jeg er helt sikker på at det blir godt uansett.

Kylling med sprøstekt bacon og søtpotetmos
IMG_9897

♥ Legg kyllingfileter i en ildfast form, ha over salt, pepper og pesto. Inn i ovnen på 200 grader i 20 min.

IMG_9898
♥ Stek bacon på middels varme til sprøtt

IMG_9899
♥ Skjær søtpotet i mindre biter og kok til møre, mos sammen med cottage cheese, salt og pepper.

Jeg brukte denne, fant den nemlig på Ica til halv pris på grunn av kort holdbarhet (tror de ja).
IMG_9908
Veldig god i moser og puréer

Salt, søtt, sprøtt og godt!
IMG_9906
Bon appetit!

Og se hva jeg fant like utenfor huset;
IMG_9917
Så koselig! Må settes høyt så ikke Todd spiser de opp.

13 kommentarer til “Med sprøstekt bacon og søtpotetmos

 1. Kristin

  Så godt dette så ut. Har faktisk planlagt noe lignende til middag i morgen. God ide med pesto på, det har jeg jo i kjøleskapet. Det skal jeg prøve :mrgreen:

  Og veldig fine hvitveiser, nå kom jeg i vårstemning 🙂

 2. Kari G

  Søtpotetmosen var jo genial, enkelt å ha med som tilbehør til lunsj på jobben også 🙂 !

 3. Julie

  Hei!

  Har aldri kommentert før, men følte jeg måtte gjøre den nå 🙂 Bloggen din er helt fantastisk – du er veldig flink! Jeg gleder meg til hvert eneste innlegg. Du er en stor inspirasjon for meg 🙂

  Håper du aldri slutter 🙂 Digger deg, stå på!!

  Stor klem!

 4. Tone

  Jeg har alltid delt din oppfatning av kylling, men denne uka har jeg skiftet mening. For første gang prøvde jeg konseptet stekepose, og kyllingen ble så saftig og god! Posen sørger også for at krydderet ikke bare blir en svidd skorpe. Dette er jo absolutt ingen nyhet, men siden jeg ikke har prøvd det tidligere, så tenker jeg at flere kanskje trenger å bli minnet på dette fantastiske redskapet. Jeg skal i alle fall begynne å spise kylling hver uke fremover 🙂

 5. Merete

  Tusen takk for en veldig fin bok og for en veldig hyggelig melding som du hadde skrevet i den<3

 6. Kristine

  @Kristin: Pesto setter både smak og saftighet! 😀
  Mamma snakket dagen før om at hun plukket hvitveis like før jeg ble født, så det var ekstra stas da jeg fant de nå ♥

  @Maire: Jeg må alltid veksle litt på ovnsbakt og moser 😀

  @Lovelyliller.com: Den er veldig god i mat som sagt, vet ikke helt om jeg gafler den i meg alene 🙂

  @Kari G: Ja, ikke sant! 😀

  @Julie: Dette trengte jeg nå, så tusen takk ♥ Håper du får en fin dag! Klem tilbake

  @Tone: Som i Maggi-Juicy-Chicken eller? :mrgreen: Jeg har aldri prøvd det jeg heller.
  Tror bare mitt problem er at kyllingen er småekkel og må renses til den store gullmedaljen før jeg gjør noe med den 🙄

  @Merete: ♥

 7. Camilla

  Heii!! Jeg er i en liten krise, håper du kan hjelpe meg 😀 Hadde nemlig tenkt meg baconsurret svin med røstipoteter (fra boka di) til middag i dag.. Men nå sitter jeg på jobb og har glemt å skrive ned hva jeg trenger… Også skal jeg rett på butikken etter jobb. Pliiiis 😀
  Hilsen sulten fan

 8. Julie

  Åh, søtpoteter er så gode 😀 Laget selv mos til Shepherds paien jeg laget hin dagen, og det ble kjempegodt! 😀 Også så skjønne hvitveiser da gitt! Haha spiser Todd blomster? Hardcore! Har sikkert fått sunne spiesevaner takket være eieren sin 😉 x

Det er stengt for kommentarer.