Osteomelett

God morgen!

IMG_9814
Egg vispet med en liten skvett vann, stekt med rødløk, oregano, salt, pepper og revet ost.

IMG_9816
Brettet i to og servert med en skive med smør.

IMG_9817
Og koriander – som for øvrig Todd gikk amok på i natt.

Ellers var vi en tur innom Bondens Marked i går, luktet godt av både hjorteburgere og rømmebrød. Neste gang håper jeg at de timer det slik at det er grønt, frukt og bær der og.
IMG_9813

Det har vært et par dager treningsfri, så i dag blir det både styrke på bein og skuldre – og en liten kondisjonsøkt.

Ha en fin søndag så lenge!

6 tanker om “Osteomelett

  1. avatarElisabeth Vega

    Mmm nam, omelett! HAHA har også en katt som liker å gå amok på ting om nettene! 😆 Håper du får en god økt idag! Ha en fin søndag 😀

  2. avatarDalia

    Boka di gir meg så mange ider og tips, blar i den nesten hver dag:)
    Må bare spørre deg om en ting. Har du noe erfaring med å bruke fatburn? Evt har du noen du anbefaller?
    Er så skeptisk for er så mange som mener det er negativt pg farlig å bruke det, men eg tenker om det er farlig ville dem vel ikke solgt det.
    Takk for svar:)

  3. avatarMonica Dokken Bakkerud

    Hei!

    har kjøpt boken din og sitter og blar igjennom oppskriftene.
    Ser du bruker mye karbonadedeig i dine oppskrifter så jeg lurte på m jeg kunne heller bruke kylling kjøttdeig som koster en tredjedel av prisen.

    Har funnet mye bra her som jeg gjerne vil prøve meg på.

    Tror nok denne siden din kan bli en av mine favoritter og følge :mrgreen:
    mva Monica

  4. avatarKristine

    @Elisabeth Vega: Litt irriterende, den fine urten min var jo helt herja dagen etter :mrgreen:

    @Dalia: Jeg tar noen grønn-te kapsler innimellom, men mer på grunn av det helsemessige. Man kommer i form av styrketrening, proteinrik mat og et lite kaloriunderskudd noen dager innimellom – ikke av fatburnprodukter. Det man får på markedet her i Norge er sikkert ikke farlig, men det er muligens bortkastede penger 🙂

    @Hanne HM: Har sett på det før, men det virker så tungvint 🙄 Dessuten spiser jeg gjerne karbohydrater noen dager, kan ikke gå helt uten.
    Lover å dele masse godt med dere fremover! 😀

    @Monica Dokken Bakkerud: Hei! Ja selvfølgelig, bruk det du måtte ønske 😀 Takk for det, ha en strålende dag!

  5. avatarHanne HM

    Tungvint sier du som har ork til å mixe og trikse og lage masse middager og desserter hver dag?? Hehe.. Går enda raskere enn lefsa di, for eggehvittene skal ikke stivpiskes, og kun 10 min i ovnen 😉 Nå spiser i hvert fall jeg «pasta» med god samvittighet 😛 (men helt enig i at man skal ha litt karber også altså, men jeg har kuttet gluten fra kostholdet derfor ble jeg ekstra glad da jeg fant denne oppskriften og syns du kan dele slik at mange ser den 🙂 Kan visst brukes som lasagneplater også.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *