En trøtt, men aktiv søndag

Denne dagen startet trøtt, utviklet seg til å bli skikkelig aktiv, og endte trøtt igjen.

Jeg og S jogget sammen i dag, og det var faktisk ikke min idé – det ble hele 40 minutter.
Det begynner å bli et halvt år siden jeg jogget ute, så det var deilig. Eller, godt å være ute i skogen i hvert fall. Været var jo helt fantastisk og!

Dagens middag;
Torsk med bacon og spinatnudler
IMG_9810
Torskefileter stekt i smør, med bacon og spinatnudler.

Dagens styrkeøkt;
Kabelro
Skulderpress
Sidehev
Mageøvelse på ball
Glute ham raise
Hantel kickback
Nedtrekk

Klær og treningsbag fra .
bilde (15)

bilde (16)

Og sjokoladepannekaker etter trening;
IMG_3091
Egg, stevia, kokosmel og sjokoladeprotein. Med sjokoladekesam på toppen.

Nå er det en trøtt jente som skal logge av her – ha en fortsatt fin søndag! :grin:

15 kommentarer til “En trøtt, men aktiv søndag

 1. Elisabeth Vega

  Det er fantastisk å jogge ute! Jogger ute om morningen 2 ganger i uka, er alltid like fantastisk å se sola gå opp 😀 Torsk med bacon må jeg prøve ut! OG de pannekakene, herrefred! GI MEG! Haha 😀 Ha en fin søndag videre!

 2. Hanne

  Hmm, er det formtopping på gang igjen, eller liker du faktisk de nudlene «på ordentlig»? 😆
  Flink du er som jogger! For min del ble en gåtur i sola..deilig det og!

 3. Catrine Hagan

  De spinatnudlene.. Er de gode? 🙂 Prøvd noen andre smaker på nudlene fra IHerb?? Ble litt nysgjerrig siden jeg egentlig elsker pastamat, men spiser det ikke. 😉

 4. Yv

  For en flott søndag! 🙂 Ha en fin kveld videre, håper den nye uken som starter i morgen blir bra 🙂

 5. Emmeli

  Helluen. Tenkte å slenge inn en liten kommentar til deg, og gi litt skryt. Har lest bloggen din en stund, og artiklene dine og har bare et ord å si – HERREGUD. Du er jo bare helt rå. Jeg har i de siste år strebet etter det perfekte utseende og kropp, spise den riktige maten og trene så mye som trengs..uten noen særlig sukess.. Ingen spesiell kunnskap om mat, annet enn at det MÅ være kjedelig og tørkt, ingen kunnskap om trening og mosjon.. Jeg kjøpte boka di for et par måneder siden, og den har snudd opp ned på mitt (og kjæresten min sitt..) syn på mat. Herregud som vi spiser og koser oss. Trenger ikke lenger å spise kylling , ris og brokkoli-eller annen jeg-er-så-lei-at-jeg-spyr-mat. Det har åpnet en helt ny verden for oss, både i hverdagene og helgene. Vi koser oss på kjøkkenet hver eneste dag. DU er virkelig et forbilde for menn og kvinner. DU ser helt fantastisk ut. Jeg tar av hatten for deg. Jeg kommer til å fortsette og lese bloggen din hver eneste dag, ta inspirasjon og motivasjon fra deg. Og det er jo lov til å håpe at det kommer enda en fantastisk bok, kanskje. Hi hi

  :mrgreen:

 6. Kristine

  @Elisabeth Vega: Jøss så flink du er! Morgentrening har aldri vært min greie må jeg innrømme 😀

  @Hanne: Neida- jeg synes de er helt greie som vomfyll faktisk, spesielt etter et par dager med karbo :mrgreen:

  @Catrine Hagan: Ja, jeg har smakt alle. De smaker ingenting, har glassnudler-konsistens og minner ikke om vanlig pasta i det hele tatt 🙂

  @Lovelyliller.com: Jeg skal bli flinkere til å spise mer fisk igjen, det er jo så godt!

  @Yv: Så hyggelig! Tusen takk, i like måte!

  @Me: Egg som i omelett eller vanlig speilegg? Det steker jeg i stekepanne med litt sprayfett.

  @Emmeli: Dette var litt av en melding å lese en mandags morgen – made my day ♥
  Tusen takk, og fortsett med den gode matgleden – den gjør både kropp og hjerne sunn og sterk 😀
  Jeg har mange godbiter på lager, og elsker fortsatt å skrive, så hvem vet!

 7. Den lille østlendingen

  Jeg har laget Weber-pizza Margherita til Chassi i helgen. (Todd og Todd fikk bare knøtter…) AMAGAD! Seriøst godt. Nam. Jeg har middagsansvar hver søndag nemlig. Har du forslag til hva jeg bør lage neste gang? Puss och kram

 8. Den lille østlendingen

  Knøtter. Katteknøtter. Hårdisar. Tørrfor. Kjært barn har mange navn. Todd og Todd får bare knatteknøtter. Dyrego sier det er best for tennne til Todd(og Todd). Hva med deg? Hva får Todd å spise?

  Ostefylt kylling SKAL testes…. Jeg lagde kyllingnuggets i svine-kjøtt-utgav forrige uke. STOR SUKSESS. Jeg er egentlig dårlig på kjøkkenet – men alt i din bok klarer jeg magisk nok å få til!! I love it!

  Ja, og hva synes du om Reebok-klærne på X-life nå? I love it!!! Puss och kram!

 9. Kristine

  @Sandra (fitnessmotivation): Dette var fersk, så det ble 2-3 minutter på hver side 😀

  @Vibeke: Så hyggelig! Begynner å like det godt jeg og, selv om jeg har holdt det ganske enkelt. Det viktigste er jo matbildene! 😀

  @Den lille østlendingen: Aha, det var det jeg trodde!
  Todd får kun dyrlege-för, og enkelte ganger 1 skje våtmat til dessert.. 🙄
  Når en økonom klarer å trylle frem god, variert mat så klarer alle det 😀 Flink!

  Jeg har faktisk bestilt meg et par plagg, men lurer på om jeg synes de var litt grå. Grå er kanskje det nye rosa?

Det er stengt for kommentarer.