Kremet risotto med bacon og valnøtter

Dagens økt ble som det vanligvis blir på torsdager, 45 min rask gange på mølla.
Og selv om jeg er så heldig å ha herr Abilica stående til disposisjon når jeg måtte ønske her hjemme, så er det greit å trene sammen med andre innimellom – så det ble på Elixia i dag.

I dag fikk jeg hyggelig besøk av Emilie ♥ vi var «lesehester» sammen på BI.

Dagens servering;

Kremet risotto med bacon og valnøtter
IMG_9769
Ganske rett frem risotto med stekte baconterninger, hakkede valnøtter og litt spinat.
IMG_9770

Og litt snacks
IMG_9761

Nøtteblanding, superbærmix og mørk sjokolade.

Nå er det way past my bedtime, sov godt!

Har dere sett at har fått inn Reebok forresten;
94866_Reebok_RF_Legging_Print_1reebok

16 kommentarer til “Kremet risotto med bacon og valnøtter

 1. Vibeke

  Ser veldig godt ut 🙂 Spiser du dessert hver dag? Det er jo veldig fristende men er redd d blir for mye kalorier på en dag. Kan jeg spørre deg hva du spiser resten av dagen? God natt, nå skal jeg legge meg å se Criminal minds 🙂

 2. Kristine

  @Vibeke: Jeg spiser dessert (kveldsmat) hver dag, men det er «dessert» i den forstand at det er noe søtt og sunt – bra næringsinnhold som metter. Jeg spiser som regel et måltid rundt trening, en stor middag, og 2-3 «desserter»/kveldsmat.

  @Lovelyliller.com: Du vet, alt blir bra med bacon 🙂

  @Merete: Takker 😀

  @iselin: Takk – bare hyggelig å dele!

 3. V

  Ble litt nyskjerrig når du sa at dere var leseheseter sammen på BI; hvilken utdannelse har du? Hva har du jobbet med tidligere og hva jobber du med nå?

  Elsker bloggen din!

 4. Kristine

  @Marita: Jeg husker ikke dessverre – tror ikke det er jeg som har kjøpt det heller 😐

  @V: Jeg har en bachelor i økonomi og reiselivsledelse – jeg jobber som controller.
  Takk! 🙂

 5. Kristine

  Oi, viste ikke at du har gått på BI! Jeg vurderer å gå der, men det er så fryktelig dyrt… Kan du fortelle litt? Anbefaler du BI? Er det vært pengene?

 6. Madde

  Sånne fat kan man finne på Rema, Nille, Europris, Glass-og stentøybutikker, i nettbutikker og postordrekataloger alt etter om de har inne for tiden. Mulig fatene ikke tas inn hele året, men jeg ser dem fra tid til annen. 😆

 7. Anja Holt

  Jeg burde kunne lage dette av blomkålsris, for jeg prøver å unngå pasta og ris, for dette så veldig veldig godt ut! Takk for inspirasjon!

 8. Kristine Weber

  @Kristine: Jeg gikk på BI mens det enda lå i Oslo/Scous plass (så gammel er jeg liksom), så jeg kan ikke si så mye om hvordan det er nå. Jeg er fornøyd med både læringssted og utdannelse, det var verdt pengene.

  @Madde: Sant, mulig det er et sånt fat – fint er det i hvert fall 😀

  @Anja Holt: Det må du gjerne gjøre, bare hyggelig! 😀

 9. Elisabeth Vega

  Nam, herlig snacks! Og de klærne var utrolig kule!! :O Håper du får en fantastisk bra helg! 😀

 10. Majliz

  Hei! Jeg har fulgt bloggen din i over et år – og jeg må, som alle andre gjør her inne, gi deg skryt 🙂 Du er en så positiv, reflektert og sunn blogger på mange områder. Du viser god og sunn mat, tar flotte bilder av fargerik mat og klær, er ikke redd for å kose deg og sist men, ikke minst: du skriver godt! Godt språk og rettskrivning er viktig i en blogg 😉 Du er svært inspirerende både når det gjelder mat og trening. Stå på 🙂

 11. Anette

  Hei Kristine 😉
  Jeg er en ny (fast) leser av bloggen din. Har i det siste blitt veeeldig hekta på Crossfit og liker svært godt resultatene som følger med 😆 Hehe..
  Det var i denne forbindelse jeg ble tipset om bloggen din, for jeg har jo «måttet» legge om kosten litt. Har ei vennine som anbefalte deg på det sterkeste.
  Elsker at du deler de gode oppskriftene dine med oss! TAKK!
  Enkelt, sunt og noe nytt – win, win 😉
  Klem Anette

 12. Kristine

  @Majliz: Tusen takk, det betyr mye for meg å høre (lese) 😀
  Jeg har alltid vært opptatt av å skrive riktig, og er generelt glad i språk. Det er derfor jeg alltid må snike inn litt tekst og artikler i tillegg til maten 😉

  @Anette: Tusen takk! Og hils til venninna di 😀

Det er stengt for kommentarer.