Lasagne på en lillelørdag

Oi, en vanlig lasagne med pasta!

Har du lyst har du lov;

Hjemmelaget lasagne
IMG_9722

♥ Stek karbonadedeig med tacokrydder og hakkede tomater
♥ Lag saus av melk tyknet med en eggeplomme og litt fiberhusk
♥ Legg kjøttsaus og fullkornspastaplater lagvis, ha over hvit saus og mozzarella
IMG_9719
Jeg hadde litt grønt ved siden av, og en vitamindrikke med sitron&lime – god!
IMG_9714

.
I dag ble det en styrkeøkt på overkroppen;
Skulderpress
Liggende sidehev
Hantel kickback
Wood chopper (mageøvelse i kabel)
Kabelro
Pull-ups m/assis.

Fruktskål til dessert;
IMG_9398

Banan, bringebær, blåbær, jordbær, eple og mango

Tror ikke det går en dag uten frukt og bær! :grin:

18 kommentarer til “Lasagne på en lillelørdag

 1. Astrid

  Hei!
  Jeg lurte på om det var mulig og bruke noe annet i stedet for kokkosmel i de proteinbarene du lager? Jeg er ikke så glad i kokos, og lurte derfor på om det er mulighet for å bruke noe annet. Vet at dette innlegget ikke har noe med proteinbarene å gjøre, men jeg er fast leser av bloggen din, og den er virkelig til inspirasjon. Hilsen en fornøyd leser 😉

 2. Madde

  Helt i orden med lasagne på en onsdag :mrgreen: Her ble det steinbit og grønnsaker… og mango/blåbær og krem til kvelds. 😀

 3. Elisabeth Vega

  OO nam! Bruker du bare eggeplommen? 😀 Så fantastisk godt ut! Ha en fortsatt fin kveld! 😀

 4. vilblifrisk.blogg.no

  Yeah! Vanlig lasagne er absolutt lov. Tommel opp for et variert kosthold med litt av alt! Godt at du blogger om dette også. Viktig å vise at livet ikke består av torsk, brokkoli og proteinpulver og jeg synes bloggen din er en herlig balanse og inspirasjon.

  Ha en herlig uke med mye god mat 😉

 5. Iris Margareta

  Nå ble jeg nysgjerrig; tar du pull-ups med egen kroppsvekt? Min personlige rekord er tre repitisjoner, men er ikke helt der i disse dager – trenger noen uker til på meg! Veldig moro med øvelser med egen kroppsvekt! :mrgreen:

 6. Vibeke Andersen

  Hei.
  Må først og fremst skryte av flott og interresant blogg 🙂
  Så lurer jeg på: Elsker fløte i kaffen, heldst vanlig kremfløte, faktisk min verste last for tiden 🙁 Prøver å finne noe sunnere å erstatte d med men finner ikke noe som er bra nok. Har byttet ut vanlig fløte med kaffefløte, er ok d men kanskje ikke så bra d heller. Har du noe hvitt i kaffen eller drikker du den svart?
  Hilsen Vibeke.

 7. Andrea

  @Vibeke Andersen:

  Jeg bruker selv en skvett kremfløte i kaffen, synes det er kjempegodt! Og det unner jeg meg virkelig med beste samvittighet. Det er ikke mange kaloriene i den lille skvetten uansett 🙂 Om du derimot drikker mange kopper med kaffe og fløte daglig, og vil ned i vekt, kan det jo være smartere å bytte det mot f.eks. lettmelk, dersom du, som meg, ikke er så glad i svart kaffe 🙂

 8. Vibeke Andersen

  Hei.
  Blir vel kaskje 1-1.5 dl utover dagen, men som sagt da med kaffefløte. Nei er ikke mange kaloriene egentlig, så jeg bør vel kanskje unne meg d he he. Er heller ikke stor så er bare små justeringer av fettprosent som jeg vil ned. Men er jo også dette som er de vanskeligste kiloene å gå ned 🙁 Spiser også sparsommelig med karbohydrater. Men takk for tilbakemelding Andrea 🙂

 9. Cathrine

  woodchopper <3 en høyst undervurdert mageøvelse!! 🙂 Jeg skal psyke meg opp til 8k løping i hølj-regn.. Gi meg styrke. GAH!

 10. Helga

  Hei du som lager så mye god og sunn mat 😉 . Har du mulighet for å lage en god oppskrivt på matmuffins med totalt sett lite kalorier ? , slik at man kan kose seg med flere stykker 😀

 11. Vibeke

  He he ser jeg postet litt feil med hensyn ti kaffen…ups!

  Men hos oss spises det «aldri» lasagne, vet ikke hvorfor alle liker d men har vel tenkt at det ikke er d beste man kan putte i snasken. Denne oppskriften her kan jeg definnitivt lage en hverdag og/eller en onsdag 🙂

  Men nå er d torsdag og hva har du spist til middag i dag? Jeg prøvde meg i kveld på pannekaker jeg har funnet oppskrift på fitnessbloggen.no, jeg byttet ut litt ingredienser og puttet inn noe eget. Men det ble kjempe godt, eldste jenten likte det også 🙂 Så var den ikke søt så jeg hadde egg på ene halvdel og syltetøy på andre nam nam

 12. Kristine

  Det var kjeempegodt! Rart hvor godt slike ting smaker når det for det første er lenge siden sist, og for det andre er hjemmelaget 😀

  @Astrid: Kokosmelet smaker nesten ikke kokos, og gir ikke noe kokossmak altså. Grunnen til at jeg liker å ha det med er fordi det gir en mer kremet smak, men du kan godt prøve uten – eller noe annet, uten at jeg helt vet hva. Havregryn/havremel kanskje?

  @Merete: På Meny 🙂

  @Iris Margareta: Nei, I wish! :mrgreen: det har jeg liksom aldri fått til helt. m/assis. = med assistanse, altså med vekt-hjelp.

  @Vibeke Andersen: Hei! Jeg synes du skal fortsette med det dersom det er et lite lyspunkt om dagen, det betyr bare 50? 100? kalorier mindre senere på dagen. Man gir og tar i løpet av en dag, det gjelder å ta det man aller helst vil ha – og gi slipp på de unødvendige tingene man egentlig ikke setter pris på eller tenker over 🙂

  @Cathrine: Enig, kjennes ut som jeg skal knekke over på midten.
  Du er gal jente! ..men det var litt deilig og? Etterpå om ikke annet? :mrgreen:

  @Helga: Da ville jeg ha gått for denne:
  http://www.kriweb.no/2012/01/24/lefse-rullekake-loffskive-crepes-pizza-og-burrito/
  Ha i krydder, skinke, ost og det du måtte ønske og hell i muffinsformer 🙂

Det er stengt for kommentarer.