Taco og trening

Hvorfor ikke ha en taco-tirsdag!

Tacosalat
IMG_9697

Karbonadedeig stekt med paprikapulver, koriander, spisskummen, salt, pepper, chili og litt curry.
IMG_9699

Spinat, agurk, rødløk, paprika og cherrytomater.
IMG_9693
Og til slutt revet ost over, og en klatt med mager kesam til. Manglet bare salsa, men jeg hadde litt ketchup på.

bilde (13)Dagens trening;
45 min rask gange m/stigning på mølla sammen med mamma

Hjemmeøvelser;
Glute bridge
Rocke med ring
Goblet squat
Balanseøvelser på ball
Yogaøvelser

Er det interessant at jeg viser treningsutstyr og øvelser man kan ta hjemme forresten?

Ellers leste jeg akkurat en kritisk artikkel som gikk på bildebruken sammen med mantraet «Strong is the new skinny», og jeg ser jo hva de vil frem til. Jeg skjønner kritikken.

Jeg føler imidlertid ikke at jeg er en del av det inntrykket, både fordi jeg alltid har poengtert forskjellen på vanlig form og konkurranseform – og fordi jeg er litt mer «strong is healthy».

Men, vi er forskjellige og lar oss motivere på forskjellige måter. Det viktigste er at jenter bygger seg sterkere. Sterkere, sunnere, gladere.

Noen godbiter etter trening;
IMG_9579

Det er banancookies (uten hakket sjokolade) brukt som små skiver med syltetøy.
IMG_9580

Det er grått og trist ute, men et lyspunkt i mitt liv kommer hjem i morgen etter å ha vært offshore i to uker. OM jeg gleder meg!

Ha en fortsatt fin kveld!

25 kommentarer til “Taco og trening

 1. Elisabeth Vega

  NAM! 😀 Fantastiske bilder 😀 Synes det er veldig bra at du legger ut treningsklær/utstyr som kan brukes hjemme 😀 Jeg trener bare hjemme selv, begynner på studio til høsten 🙂 Så det er gøy! Ha en fortsatt fin tirsdag! 😀

 2. Jessica

  Trevlig tisdag kväll på dig också!
  Det vore jätteroligt att se vilka olika övningar du gör i hemmet 🙂
  //Jessica

 3. Lene

  Taco passer uansett dag 🙂 Men sliter med å få til ett hjemmelaget tacokrydder som smaker ganske så likt som kjøpekrydderet. Samboeren grynter litt på nesa 😉

 4. Marianne KC

  Ååååh, så godt det så ut. Kjenner jeg får vann i munnen her jeg sitter. Mmmmmnam nam 🙂
  Åh, banan cookies! Dette så spennende ut…

  Ok, jeg må gå å spise, farlig å se på dette her når jeg er sulten! Spesielt søtsakene…. nam nam nam! Hi hi 🙂

  Forresten, hvis det er ok Kristine, så vil jeg veldig gjerne dele dette innlegget med deg og alle andre jenter – en kjempe fin video laget av Dove (jeg snublet helt tilfeldig over den) som er om kvinners syn på seg selv og skjønnet. Kom til å tenke på det når du snakket om «Strong is the new skinny» siden det også henger sammen med kvinners syn på seg selv. Den bare er så fin og god. Alle jenter bør se denne 🙂

  http://the-fuzzy-corner.blogspot.no/2013/04/self-perception-real-beauty-sketches.html

 5. kristine

  Er veldig interessert i at du viser treningsutstyr og øvelser man kan ta hjemme! Gjerne der man slipper å kjøpe manualer ol. 🙂

  Kjempe fin film som var på linken dove har laget!

 6. Christine

  Hei Kristine!

  Jeg skal til Sverige til helgen og lurer på om du har noe proteinpulver å anbefale nå som jeg er tom? Gjerne sjokoladesmak, eller vanilje. Vil bruke til både bakst og shakes. Og hvordan kan man vite om porteinpulveret egner seg til bakst eller ikke? Er vel ikke alle som tåler en viss varme?

  Hilsen Christine (Fast leser)

 7. Lene

  Gjør ikke annet enn hjemmeøvelser selv; så jeg sier JA TAKK om du vil legge ut litt om det også! :mrgreen:

 8. Hanne

  Ååå, så stas. Kos deg (dere) masse sammen!

  Flott schwung på beina dine på bildet her forresten 🙂
  – og taco er ALLTID godt :mrgreen:

 9. Katrine

  Du inspirerer, superflott jente 😉
  Supert om du viser øvelser som lett kan gjøres hjemme, og gjerne rumpeøvelser nå som bikinisesongen nærmer seg 😎

 10. Charlotte

  Hei! 🙂

  Jeg lurer på en liten ting – på en side2 artikkel sier du at ditt første måltid er klokken 16 – klarer du å trene uten å ha spist noe hele dagen?

  Ja takk til hjemmeøvelser! 🙂 Har btw akkurat bestilt boken din, jippi! Gleder meg til den dumper ned i postkassa! 🙂 Du er en stor inspirasjon!

 11. Kristine

  Ingen taco uten ketchup :mrgreen:
  Og angående den artikkelen, så er jeg stort sett enig i kritikken. Jeg synes ikke «strong» i sammenheng med konkurranseform har så mye å gjøre, eller en annen ekstremt skrapet kropp for den saks skyld. Det synes jeg du er og alltid har vært flink til å få frem 🙂 tommel opp!

 12. Den lille Østlendingen

  Hei matinspiratoren min!

  Nå laget jeg KJØTTRULL til Chassi i går – og vi er begge så begeistret! Fy filler! Så bra! Og så lettvint! Nå vil jeg jo lage alt! Pizza står på tapetet så snart jeg har fått bakepro i hus. Det som er topp med oppskriftene dine er at de er GLUTENFRIE og! For første gang så tåler jeg alle oppskrifter i en «vanlig» kokebok. JUHU!

  Puss och kram

 13. Anett

  Åja, veldig gjerne hjemmeøvelser!! Har dager jeg ikke kan komme meg ut pga små barn og bortejobbende mann, og dessuten er det jo ikke så lenge til sommeren og da kan det være greit å ha inne noen øvelser man kan «ta med seg» på ferie 🙂 Spesielt keen på rompe pg arm-øvelser!! Glute-bridge !! 🙂

 14. Kristine

  @Marianne KC: Haha, håper du spiste noe godt!
  Absolutt – takk for at du deler!

  @Christine: Jeg bruker kun proteinpulver fra sponsoren min http://www.x-life.no, så der har jeg ikke så mye å anbefale dessverre 😐 De fleste proteinpulvere funker fint i bakst, det er imidlertid litt nøye med smaken i godiskuler og karameller bare.

  @Lene: Selvfølgelig!

  @Hanne: Han kom ikke før i dag, så jeg ser han etterpå – hyyl! 😀
  Får schwung i tightsen – takk!

  @Katrine: Tusen takk! Skal jobbe med et innlegg om det 🙂

  @Charlotte: Hei! Ja, det går helt fint.
  Tuusen takk for at du har kjøpt boka, håper du liker den ♥

  @Kristine: Godt jeg ikke er den eneste :mrgreen:
  Det synes jeg du og har gjort – så to tomler opp her!

  @Den lille Østlendingen: Heisann! Når du «roper» kjøttrull på den måten så ser jeg hvor fælt det navnet egentlig er men.. :mrgreen: ikke sant det er godt? Og det beste er at det er så enkelt. Godt det falt i smak hos dere begge!
  Hils «Todd» og Chassi!

  @Anett: Rompe tror jeg flesteparten er veeldig interesserte i, så den er øverst på lista 😀

 15. Den lille Østlendingen

  Hei fine!

  Todd, Todd og Chassi hilser tilbake med Weber-rull i hele ansiktet. Weber-rull høres bedre ut enn kjøttrull! 🙂

  Er det greitom jeg gir et tips til Christine?

  Christine: Micro Whey Active med sjokolade er i allefall utmerket til både grøt og Shake – supert næringsinnhold og BILLIG!

  Puss och kram

 16. Anna

  Du flotte kvinne!
  Det hadde vært fint med tips om hjemmetrening! 🙂
  Har lest innlegget ditt hos fitness, men du må gjerne dele mer og mer og mer! Eller .. kanskje ikke innlegg, men videreskrevne tips!

  Jeg bare har sansen for deg, ville si det!

  Jeg lurer på om det finnes noen grunn til at du lager mye av det samme for tiden….. 🙂

 17. Kristine

  @Den lille Østlendingen: Takk for det (stemmer, dere er jo så heldige å ha to Todd’er). Weber-rull hørtes absolutt bedre ut 😀

  @Anna: Jeg skal jobbe litt med det og se hva jeg kan komme med av tips! Så hyggelig, takk!
  Lager jeg mye av det samme? Det er i så fall av to grunner; 1. om du tenker på banancookiesene så var det for å vise forskjellige bruksområder og 2. bloggen tar såpass mye av fritiden min utenom fulltidsjobb at jeg tenker det er bedre å vise frem enkelte favoritter (som taco) enn å la være å blogge den dagen.
  🙂

 18. Chris

  Etter å ha lest boka di og også fulgt med på bloggen din etter det, må jeg bare si at jeg synes du virker så utrolig jordnær og grei jente. Veldig fornuftig og ikke fordomsfull 🙂 slik person fortjener skryt, så måtte bare skryte litt 🙂 fortsett å være et fantastisk menneske, det inspirerer oss andre 🙂

Det er stengt for kommentarer.