Mine favoritter!

Jeg veksler stadig mellom treningsklærne mine – alt ettersom hva slags årstid, vær, humør og treningsøkt det er. (Jeg vet jeg er bortskjemt som har så flott sponsor som ).

Det er allikevel et par favorittplagg – nærmere bestemt syv – som dere helt sikkert har sett her ofte, og som jeg forhåpentligvis kommer til å bruke i lang, lang tid fremover.

(Trykk på bildet for å se og lese mer).

Kompresjonstights fra 2xu

Beste tightsen jeg har – og det til tross for at jeg ikke er altfor glad i pølseskinnsklær.

T-skjorte fra Better Bodies

Jeg har denne i både svart og rosa, den sitter perfekt og gir en fin illusjon over skuldrene.

Trenings-BH

En av de fineste jeg har som gir god støtte til tross for at den ikke dekker hele kassa, jeg liker det selv om ingen nødvendigvis skal se den.

Anti-shake tights fra Röhnisch

Når kompresjonstightsen er på vask er denne en god nr 2 – stort pluss for at den er behagelig i livet

Topp fra Röhnisch

Deilig stoff, og jeg liker detaljen på den ene stroppen

Joggebukse fra Better Bodies

Tidenes kosebukse – ingen over, ingen ved siden av.

Jakke fra Puma

Silkemyk, jeg elsker denne! Og en gyldig grunn til å ha et tøft kattedyr på klærne.

Jada, mye rosa her – men de fåes i andre farger og altså! Og jeg liker å veksle mellom de litt finere plaggene fra Craft og Röhnisch, til de litt småharry, kule fra Better Bodies og Puma.

Hva er deres favoritter?

21 kommentarer til “Mine favoritter!

 1. Anja

  Jeg har også toppen fra BB i sort. Liker den veldig godt. Blir nok flere av den 😉 Ellers har jeg noen topper/singlet fra BB som jeg liker å trene i og som er tøffe i både farge og fasong.
  Ønsker meg veeldig kosebuksa fra BB i fargen rosa. Blir vel til at jeg kjøper den en dag for den ser bare så god ut å ha på seg.
  Ellers liker jeg Nike og Asics. Er litt som deg at jeg velger treningstøyet ut fra hva jeg skal trene og hva slags humør jeg er i 🙂 Ha en flott uke videre 😆

 2. Iris Margareta

  Får lyst på nytt treningstøy! 😀 Jeg har altfor mye gammelt treningstøy som har sett sine bedre dager, og det er deilig å føle seg fresh på trening!

 3. Julie

  Nydelige plagg alle sammen, også så praktiske og fine fasonger! De treningsklærne jeg alltid kommer over er alltid så «baggy». Likte veldig godt det når jeg først begynte og trene, men nånår jeg er mer vant til både trening og er blitt litt mindre slapp i fisken, så er det bra med noe som definerer littegranne!
  Også kattedyr klær også da gitt, en av mine favoritter 😀
  *pønsker ut mulig shopping i fremtiden* Takk for tips! xx

 4. Catrine_C

  Jeg vil også ha X-life som sponsor!!! Din heldiggris 🙂 Hehe
  Er så mye fint treningstøy at jeg blir sprø av å ikke kunne handle ubegrenset.
  Skal til Berlin straks og da blir det i alle fall en tur på Nike Store! Men må nok vurdere å investere i den tightsen i alle fall 😉 Ser nydelig ut!
  Du kler deg alltid så fint i treningstøyet ditt, en meget bra reklame for X-life!! De er heldige som har deg og 😉

 5. Janne

  Åh, du er heldig som er sponset! Fikk lyst på hele listen der 🙂 Selv har jeg stort sett treningsklær fra H/M eller Pierre Robert. Pengene strekker ikke helt til;) Men har en bh og en tights fra Nike, de er nok uten tvil favorittene:) Hjelper selvfølgelig på at tightsen har rosa striper på seg, er en sucker for rosa jeg også 😛

 6. Therese

  Hei! 🙂
  Etter mange år med sykdom så har jeg de siste ukene trålet nettet etter gode blogger fylt med inspirasjon, og har til slutt endt opp med å følge din blogg. Skal kjøpe boken din etter jobb i dag, og bestilte akkurat treningsdagboken til Get Inspired. I morgen melder jeg med inn hos Elixia og begynner prosessen! Må si at jeg etter bare å ha lest litt opp og ned på bloggen din i dag, så har jeg allerede fått så utrolig mye inspirasjon! Gleder meg til å følge bloggen din videre 😀

 7. Kristine

  @Maren Haugervåg: Der er jeg faktisk enig med deg, de har mye harry (haha) – men denne t-skjorten synes jeg er utrolig fin.

  @Anja: Jeg har en del topper/singletter fra BB, og mange av de er løse, ledige og fine – men jeg foretrekker å svette i noe annet enn bomull.
  Anbefaler buksa på det varmeste (har den i rosa og) :mrgreen:

  @Iris Margareta: Ja, jeg trente som sagt tidligere i store bomullst-skjorter, så jeg har oppdaget en helt ny verden innen treningsklær det siste året 😀

  @Julie: Jeg liker å ha en god blanding, og stort sett varierer jeg det oventil, men på underkroppen blir det tights uansett 😎

  @Catrine_C: Jeg er utrolig heldig, jeg vet det 😳 Ooh – Nike-store! Skulle ønske x-life hadde litt Nike altså.
  Det var hyggelig sagt ♥ Sendte boka til deg i dag!

  @Toyni (:: Jeg kan love deg at det er den og 😀

  @Michelle: Ikke favorittene uten grunn! :mrgreen:

  @Janne: Jeg har hatt mye HM tidligere jeg og, men har funnet ut at pris faktisk hører sammen med kvalitet når det gjelder treningsklær. En del ting er dyrt der og da, men samtidig varer det i mange år – og ikke minst mange vask 😉
  Godt man har bursdag og jul hvor man kan ønske seg ting 😀

  @Therese: Hei! Så bra, flink jente! 😀
  Håper du finner mange råd og tips her, ellers vil jeg minne deg om to viktige ting:
  – matglede (nyt maten, og spis for all del nok)
  – styrketrening er viktigst (lær deg teknikk)
  Lykke til, bare å spørre om det er noe!

  @Lykketrollet: Ja, jeg kan jo høre om muligheten til det! Lover ikke noe, men skal gjøre mitt beste 😀

  @silje: Takk for flisa – hater feil! :mrgreen: Ha en fin kveld du og!

 8. Lissi

  Den jakka fra Puma..Er den normal i str? Bestilte noen topper fra Puma på x-lifes lagersalg og de syntes jeg var kanskje litt små i str?? Eller er det kanskje jeg som er blitt større i overkroppen??! 😉

  BB toppen og BB baggy soft pant har jeg og.. favoritter! Jeg har også antishake tights fra røhnish..Den sitter godt, jeg liker at den er høy i livet, likevel ikke så fornøyd at jeg kjøper flere..

  Vi har tatt inn Mitshi på jobben og tightsene demmes kom best ut i en test shape up hadde i 2012.. Har prøvd den og den skal jeg iallefall ha! Det er den beste tightsen jeg har hatt på kroppen iallefall 🙂 Anbefales 🙂

 9. Catrine_C

  Gjorde du??? Så gøy! :mrgreen: Det gleder jeg meg veldig til!

  Nike er fantastisk, veldig glad i tightsene derfra 🙂 Og skoooo!!!
  Gleder meg til å kjøpe farger farger farger 😉

 10. Ragnhild :)

  Hei 🙂 får en utrolig flott blogg! Raider nå iherb å kjøper alt jeg trenger til dine flotte oppskrifter! Men en ting i forhold til proteinpulver i oppskriftene. Er det samme hvilket sjokoladeproteinpulver jeg bruker? Eller er det forskjell på dem? Kan jeg bruke ett av disse :
  http://www.iherb.com/Jay-Robb-Egg-White-Protein-Chocolate-12-oz-340-g/46712
  http://www.iherb.com/HealthSmart-Foods-Inc-ChocoRite-Protein-Shake-Mix-Chocolate-Fudge-Brownie-14-7-oz-418-g/29972

 11. Elisabeth Vega

  Ååå du er så heldig som blir sponset!! Har så lyst på mange av de klærne her! ÅÅÅ!! 🙁 Lucky you! :D:D

 12. Kristine

  @Lissi: Ja, jeg har den i S (er jo ikke så liten jeg) og den passer perfekt. Du har sikkert bygd på deg litt lats og skuldre 😎

  @Ragnhild 🙂: Du kan helt sikkert bruke en av de! 🙂

  @Elisabeth Vega: Jeg er kjempeheldig, og prøver å være den beste ambassadøren jeg kan være 🙂

 13. Katharina

  Hei 🙂

  Problemstilling? Jeg syns noen av tightsene rundt omkring blir veldig gjennomsiktig (bak) under diverse øvelser. Jeg liker ikke å flashe rumpa til alle på treningssenteret under strake markløft f.eks. 🙄

  Hva tenker du om dette? Vet du om noen tightser som ikke blir (så veldig) gjennomsiktig (BB tightsen er vel den beste jg har funnet til nå på dette området, 2XU syns jeg er helt håpløs gjennomsiktig).

  😉

 14. Kristine

  @Katharina: Det er mulig jeg har vært heldig med tightsen (vet jo at det er flere typer av 2xu’n), eller at jeg lever helt uviten – men jeg synes ikke den er noe særlig gjennomsiktig 🙄 En som dekker enda bedre, er «tykkere» i stoffet er Antishake – men den sitter ikke like stramt da. Puma sin er også fin for øvrig!

Det er stengt for kommentarer.