Noe til gutta

Når det tikker inn kommentarer fra dere gutta – det er jo ikke akkurat hverdagskost – så synes jeg for det første det er veldig hyggelig! Og for det andre blir jeg påminnet om å finne tips til dere og.

Maten her er jo for alle, men en rosa pumajakke er kanskje ikke noe som faller i smak hos dere?

Det er lagertømming hos  (klikk på bildet for å se mer):


Kr 349 – nå kr 105


Kr 399 – nå kr 120


Kr 599 – nå kr 180


Kr 799 – nå kr 699

Og ellers finner du masse flotte klær til guttaboys her

Jeg leste akkurat at treningstights er blitt populært hos begge kjønn, og det skulle bare mangle – viktig å trene med klær som er funksjonelt og som passer til det man driver med.
Til de som ikke tør å ta steget helt ut, så er det mange som bruker kompresjonstights under en løsere bukse eller shorts.

11 kommentarer til “Noe til gutta

 1. anders

  Først av alt så må jeg skryte mye av deg og bloggen din, skikkelig inspirasjon for hele familien. Mer skryt skal du få den dagen du kan linke en nettside som selger fitness/styrketreningstøy til gutter/menn som ikke er svart eller grått. Utrolig hvor lite kreative man er når man tenker design på tøy til oss. Ønsker meg BetterBodies og DCore til gutter med farger 🙂

  Ha en fortsatt fin mandag 🙂

 2. Dalia

  Heeei!!
  Skal du trene på elixia idag? Isåfall når kl tenker du? Hadde vært morro å sett deg

 3. Kristine

  @anders: Takk for det! Jeg vil gjerne ha litt mer skryt jeg, så her har jeg satt et filter på herreklær innen better bodies og dcore:
  http://www.x-life.no/categories/treningsklaer#action=filter&price=0,2999&parent_category=42&static_manufacturer=&cKategori=191,195,196,201,193,194,202,206,192,216,208,199&mProdusenter=57,13
  Det kan se tamt ut fargemessig, men om du går inn på selve plaggene så ser du at det finnes flere farger.
  Eksempel:
  http://www.x-life.no/products/bb-jersey-gym-tank
  Finnes også i rød.

  @Dalia: Heisann! Ja, men i dag skal jeg trene med en venninne – altså ikke på kolbotn dessverre 🙂

  @Anna: Siste dag i morgen! 🙂

 4. Julie

  Ja, har sett et par av guttabosene her som skriver innimellom, mange av de som liker og kokkelere også regner jeg med 🙂
  Så kult og se! Mange gode tilbud på den siden også, løp og kjøp! Trenger litt nytt treningstøy jeg også, men det får vente til etter lønningsdagen 🙂

  Håper du har en fin mandag så langt! 😀 x

 5. Elisabeth Vega

  Fantastisk med lagertømming! Skulle gjerne bestilt meg et par treningskler selv, trener liksom bare i vanlig tights og slikt. Det suger max, men slik får det bare være når jeg ikke har rå til treningsklær helt enda 🙂 Håper du har en bra mandag!

 6. Lotte

  Hei! Litt random spm, men håper du kan hjelpe meg!
  Jeg lurer på om du har noe erfaring med håndleddsstøttene de selger på X-life? Er det noe vits eller er de bare en vits? Jeg sliter med vonde håndledd og er desperat etter tilbehør som kan bedre de! I det minste få meg gjennom en treningsøkt..

 7. Kristine

  @Julie: Ja, jeg synes også det er kult. Og hvorfor ikke – det å lage maten sin selv er både smart og moro 😀
  Tror det er siste lagertømming hos x-life i dag, men det er helt sikkert flere gode tilbud der og andre steder når du får lønn 😎

  @Elisabeth Vega: Det er sikkert bedre enn det jeg trente i en gang i tiden – store bomullst-skjorter :mrgreen:

  @Lotte: Ja, jeg har faktisk et par liggende hjemme! Nå vet jeg ikke hvor stort hinder det er for deg, eller hvor vondt du har – men de hjalp meg. Altså, i den grad at de gir økt støtte – men akkurat hvor revolusjonerende de er om du har alvorlige leddplager er jeg usikker på..

 8. Julie

  Nettopp!
  Syns så absolutt denne bloggen alltid har hatt noe for alle og enhver, mest fitness og trening utenom matlagningen såklart, men utenom det. Også er det kjekt med inspirasjon til gaver til guttaboysen også 😀 x

 9. anders

  @kristine, takk for det, da skryter jeg uhemmet videre av din blogg, og din kokebok som fant veien til vårt hjem for ikke så lenge siden. Har gått igjennom dine linker og finner fortsatt «mest» svart, grått og hvitt. Har trålet alt jeg kan finne av andre sider på nettet også og under armour er vel den med det mest spennende sortimentet, burde være noe for x-life.
  Ha en fortsatt strålende uke 🙂

 10. Kristine

  @anders: :mrgreen: Jeg skal være enig i at det er mest av hvitt/svart/grått til gutta, men det er vel fordi det er det flesteparten foretrekker. Men, det er ingen grunn for at man ikke skal ha muligheten til rødt, gult og grønt og rosa (?). Send forslag til x-life, de setter helt sikkert pris på det! 🙂

Det er stengt for kommentarer.