Litt av hvert på en onsdag

Dere altså, på forrige innlegg :shock:
Jeg føler meg så utrolig heldig som har dere som lesere, det er derfor jeg holder den gående – vi motiverer hverandre ♥

Tenkte jeg skulle vise dere noen tips og ting fra de siste dagene; Og som sagt før så linker jeg til alt, så vet du hvor du finner det.

Smykkeskrin
IMG_9493
Fra Nille! De har virkelig tatt seg opp de siste årene synes jeg.
IMG_9496
Måtte jo ha et sted å legge de nye ringene mine fra Annica Vallin.

Når vi først er inne på huslige ting, så var det mange som lurte på hvor denne hårete krakken min var fra;
IMG_9212
Fra Ellos!

Elsker å finne ting som ikke alle andre har, eller som man ikke finner i typiske interiørbutikker – selv om det er mye fint der og.

Over til dagens middag – det ble en klassiker fra boka;

Norsk Moussaka
IMG_9590
Say cheese!
IMG_9588

Og apropos boka – den og forfatteren er i månedens utgave av
Tara Frisk!
IMG_9592
IMG_9593
Hurra!

Svart panter
Nye klær! Jeg har begge disse i rosa (selvfølgelig), og de er (nesten) like fine i svart.
IMG_9519-horz-vert
Jeg elsker den jakka! Og katta!
Pumajakke og BB-joggebukse.

I morgen skal jeg vise dere mer av disse godbitene;
IMG_9558

Ha en fortsatt fin kveld!

20 kommentarer til “Litt av hvert på en onsdag

 1. Lissi

  Den jakka må jeg jammen skrive opp på ønskelisten 🙂 Baggy soft pant har jeg i alle farger, beste joggebuksa som finnes 🙂 Synes du gjorde deg veldig godt i helsvart 🙂

 2. Lene

  Åh.. Alt du legger ut frister! Om det er klær eller mat spiller ingen rolle. Farlig farlig 🙂 🙂

 3. Fantasia

  Veldig nice joggedress, veldig søtt smykkeskrin(for har det samme selv, hehe), middagen så kjempe god ut og GRATULERER nok en gang med god bokplassering og anbefaling 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld 🙂 Jeg skal legge meg snart for har planer om å trene før jobb i morgen og begynner 08.00 😛

 4. Maire

  Puma har utrolig mye fint, og den jakken står høyt på ønskelisten:)
  Og så gøy at du er å lese om i Tara:) må jeg sjekke ut.
  Ha en super onsdag:)

 5. Susanne

  Hei 🙂 Må bare takke for en fantastisk inspirerende og flott blogg 🙂 Finner så masse gode oppskrifter 🙂 Boka er nå bestillt, og jeg gleder meg til å få den 🙂 Så et lite spm. Bestillte meg joggebuksene fra Better Bodies for en tid tilbake. Har den i S, men den er så stor 🙁 Er ikke såå liten, bruke S til vanlig men disse er så store på størrelsen. Har mye annet fra BetterBodies, og det passer. Har ikke klart å finne i mindre størrelse noen steder. Skal de være sånn, eller har jeg fådt feil på buksen min? Og vet du om de finnes i mindre st? Ser de har flere varianter av joggebukse, er det noe forskjell på hvor store de er fra modell til modell? Elsker buksen, skulle bare ønske den var litt mindre.. 🙂

 6. Kristine

  Grattis med Nok en artikkel i et blad!:-) Med det nye designet får jeg ikke lenger opp kategorier og søkefelt. Stemmer det eller en feil?;-)

 7. Elisabeth Vega

  For et fint smykkeskrin! Og jeg elska krakken din 😯 :mrgreen: fantastiske klær på deg!! Du ser utrolig bra ut 😀 haha, du var forresten med i drømmen min i natt, igjen. Drømte at jeg fikk møte både deg, og Todd! Hahah 😆 ha en fin dag!

 8. Kristine

  @Viktoria: Den er blitt en stor favoritt!! 😀

  @Lissi: Du kommer seriøst til å elske den! Takk for det 😀

  @Lene: ..og det beste av alt er at ingenting av det er farlig 😉 :mrgreen:

  @Fantasia: Har du det? Great minds think alie 😛
  Håper du fik en god økt søte deg – jeg tror jeg aldri har trent før jobb!

  @Linda Marie Stuhaug: Den er såå utrolig god *skryt* 😀

  @Jeanette Gundersen: Ja – og nå har de en ganske fin vårkolleksjon altså. Mulig jeg må kjøpe en liten ting til 🙄

  @Lovelyliller.com: Både rart og gøy 🙂 Nei, banancookies!

  @bakekona: Tihi – nå er de ute! 😀

 9. Kristine

  @Maire: Den Pumajakken er faktisk øverst på favorittlisten når det kommer til treningsjakker 😀

  @Susanne: Så hyggelig, takk for bestillingen ♥
  De skal ikke være så altfor store i størrelsen tror jeg? Om det ikke er så lenge siden du kjøpte den så kan du alltids sende den inn og høre med dem. Når det er sagt så liker jeg at den ikke er ettersittende, og den skal være ganske baggy/loose altså.
  Bare hiv i deg masse god mat og tren tungt så skal du se du får fylt den ut :mrgreen:

  @Merete: Veldig koselig, takk for det! 😀

  @Kristine: Tusen takk! Jo, jeg ser den – gjør ikke dere? 😐 Nest nederst på høyresiden her!

  @Elisabeth Vega: Haha, så kult! Håper det var koselig 😆

 10. Susanne

  Takk for svar 🙂 Buksa er nok masse brukt allerede, så er nok for sent å sende i retur 😉 Har modellen NY sweatpant, kan det være no forskjell på den og baggy panten? Spiser og trener hardt og vokser stadig 😉 Men så mye at jeg slipper og snøre den inn i livet og snørpe inn i beina for ikke å trø på den vokser jeg nok ikke 🙂 Skal prøve baggy pants neste gang, digger buksene sånn ellers 🙂

 11. Kristine

  @Susanne: Ja, da er det kanskje den buksa som er det – har aldri prøvd den 😀 Baggy-buksa er i hvert fall helt perfekt i mine øyne. God helg!

 12. Kristina

  Hvilken størrelse har du BB-buksa i? Skal bestille den selv men usikker på hvordan den er i størrelsen. Kraftig beinbygning med litt rumpe. Bruker str. S-M i vanlig tights. 🙂

Det er stengt for kommentarer.