Varme epler med vaniljekrem

Jeg synes også det er litt uvant med et nytt design, men jeg må si at jeg trives veldig godt med det. Helt greit med endringer etter så mange år, og jeg synes det er fint med en ren og noe enklere stil.
Ok, og litt rosa. Men bare litt!

Tenkte jeg kunne dele noen hyggelige ting med dere;

Varme epler med vaniljekrem
IMG_9497
Stek oppskåret epler med litt sukrin gold, kanel og yaconsirup.
IMG_9507
Jeg lagde vaniljekrem av Eldorado sin lavkaloriversjon og blandet det med litt philadelphiaost – nam! Du kan også lage din egen versjon av eggeplommer, melk, fiberhusk og vanilje/søtning.

Hestehov
bilde (3)
De hadde tvunget seg frem innimellom snørester og gjørme i grøftekanten

Og ellers vil jeg minne dere om smykkene til Annica Vallin, jeg fikk nemlig ringene mine her om dagen;

IMG_9432
De er utrolig fine! Gøy å ha noe som er litt utenom de vanlige accessorize-smykkene, men allikevel til samme pris.
IMG_9425
Dere får 20% rabatt ved å bruke koden KRIWEB – tilbudet varer frem til 14.april. Nettbutikken finner du her.

Vet dere hvor lenge jeg har blogget forresten? Nå til helgen blir det 5 år (!).
Jeg tenkte jeg skulle gi dere en gave litt senere i uka, det må jo feires!

30 tanker om “Varme epler med vaniljekrem

  1. avatarCharlotte S.G

    Nam Nam! du inspirerer støtt og stadig 😀
    Digget det nye designet ditt! Ble rent og flott, og ikke minst rosa men bare litt rosa hehe 😆

  2. avatarElisabeth Vega

    Åh dette må jeg prøve ut! Aldri smakt stekte epler 😀 Ble så glad av bildet av hestehovene!! Våren er fantastisk 😀 ha en fortsatt fin mandag!

  3. avatarjeanett

    namme 🙂 vet hva som skal handles nå ja 🙂
    Syntes bloggen er fin nå også jeg, selv om det er litt uvant enda…

  4. avatarKristin

    Gratulerer med ny design, jeg synes det ble veldig fint og delikat her inne 🙂
    Den retten med eple/vaniljekrem så utrolig god ut. Skal definitivt på menyen denne uken!

  5. avatarsiv

    Må virkelig si at bloggen din er en stor motivasjon og inspirasjon til å trene,og lage mer sunn mat 🙂
    På forhånd,gratulere så masse med 5- årsdag 😀

  6. avatarIrene

    Så spennende med nytt utseende på bloggen ..veldig fint, og rosa hører med!
    5år må feires, håper ikke du slutter med bloggen din ❤

  7. avatarBenedicte

    Åh, vet du hva (?) – nå ble jeg virkelig inspirert og tenker jeg vil lage noe lignende til frokost imorgen. Supersunt og sikker vidundelig nydelig på smak. Hihi, kjenner jeg gleder meg skikkelig nå! Tusen hjertelig takk for det herlige tipset. Bloggen din er så fiiin! Stå på da! 🙂

  8. avatarHanne

    Snasen layout! Det funker veldig bra på mobilen synes jeg! Rent, pent og rosa :mrgreen:

    Hurra på forhånd for 5 år med kriweb.no!!!

  9. avatarSilje

    Hei!
    Så fin bloggen har blitt 😀
    Jeg lurer på hvor stor kakeform du brukte da du lagde kake til samboeren din? Den ser heeelt fabelaktig god ut! 😯

  10. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lovelyliller.com: Takk! 😀

    @Charlotte S.G: Så hyggelig! Kan jo ikke være helt svart/hvitt kjedelig heller 😀

    @Elisabeth Vega: Aldri?? Da må du det, og du må ha kald vaniljekrem til – naam!

    @jeanett: Dette var så godt altså! Nå begynner jeg å bli vant til det, og liker det godt – håper du kommer etter 😆

    @Kristin: Takk! Viktig at dere liker det 😀
    Absolutt, jeg måtte lage meg det i går og.

    @siv: Tusen, tusen takk!

    @Maire: Takk! Alltid koselig å feire litt 😀

    @Irene: Litt rosa hører med vet du! Jeg var inne på tanken etter boka, men klarer ikke å gi meg helt enda 😀 ♥

    @Susanne: Så bra! 😀

    @Benedicte: Nå er jeg spent, ble det god frokost i dag?

    @Kristine: Tihi, bra! Og takk!

    @Kristin: Takk det samme, blir absolutt ikke like lenge til neste gang ♥ Klem

    @Hanne: Takk! Veldig fint på mobilen – det synes jeg og, bortsett fra at høyremargen havner helt nederst.. men, men 😀
    Takk! Og hurra for at du har orket å følge meg alle disse årene :mrgreen:
    Håper du koser deg på tur!

    @Silje: Hei, takk! 😀 Den er 16 cm 😀

  11. avatarEilen

    Hei hei, jeg lurte på om du har lagt ut noen oppskrifter på boller, brød, rundstykker og knekkebrød. 🙂 Kjøpte boken din her om dagen, og dag prøver jeg kyllingfilet med blomkålstappe.. Gleder meg til å smake og prøve ut flere oppskrifter!! 🙂

  12. avatarCatrine_C

    Du kjære Kristine, HVOR finner jeg lavkaloriversjonen av denne vaniljekremen? Har vært på Meny og Kiwi der de selger Eldorado, men finner den ei….. 😯

  13. avatarSiobhán

    Hei!
    Jeg elsker å lese oppskriftene du publiserer i bloggen din, og har veldig lyst til å kjøpe boken din. Men jeg har et lite problem, og det et at du bruker så mye proteinpulver i alt av din søte bakst og sjokoladedesserter. Jeg er laktoseintolerant, og ut ifra det jeg har lest på nettet er det relativt mye laktose i proteinpulver. Hva annet kan jeg bruke, når du i dine oppskrifter bruker sjokoladeproteinpulver?

  14. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Eilen: Heisann! Så hyggelig!
    Ja, du kan finne noen eksempler nederst i dette gamle innlegget:
    http://www.kriweb.no/2011/10/25/tips-til-lunsj/

    @Catrine_C: De har den på Meny her ved meg, skal jeg sende til deg? :mrgreen: Hm.. så dumt, har du en Ultra eller Mega i nærheten?

    @Jane H. Johansen: Tusen takk! Litt amatørmessig kanskje, men jeg er jo det innen webdesign :mrgreen:
    Takk – hurra!

    @Siobhán: Hei! Kanskje du kan bruke erteprotein?
    http://www.x-life.no/products/nanox-conquestv6-erteprotein-900g

  15. avatarSiobhán

    Ah, men vil det ikke da smake erter av det jeg lager? Er det noe annet jeg kan bruke i stedet for proteinpulver i det hele tatt? Jeg er ikke akkurat en bodybuilder, så jeg tror ikke jeg har behov for proteinpulver i min kost.

  16. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Siobhán: Nei, det vil det nok ikke.
    Jeg (og de hundrevis av menneskene som baker sunt fra boka/bloggen) er heller ikke bodybuildere – det er ikke derfor vi bruker proteinpulver 😀 Proteinpulver er tørket melk og brukes i stedet for blant annet hvetemel – både fordi det er sunnere, og fordi det er bedre for kropp og muskulatur. Om du ikke bryr deg om sammensetningen av proteiner/karbohydrater kan du godt bruke vanlig mel, havremel, mandelmel e.l.

  17. avatarCatrine_C

    Hihihihi ja send over litt lavkalori vaniljekrem!!!! 😯 :mrgreen: Skal lete litt til jeg, de bør jo ha den på denne store meny-butikken! Har så mye jeg vil lage vettu… Bakoman!
    Tenkte å lage muffins i mikroen i morgen, du har vel ikke laget noe særlig i mikroen du? 😆

  18. avatarKristine

    @Catrine_C: Si ifra om du ikke finner, så kan vi jo faktisk gjøre alvor ut av det :mrgreen: Er jo bare noen lette poser med pulver!
    Jeg har faktisk ikke hatt mikro på snart 3 år nå!

  19. avatarCatrine_C

    @Kristine:

    Hehe, det kommer jeg faktisk til å gjøre altså, men skal gjøre mitt ytterste for å finne 😀
    Du, når jeg krysser av for å få en notification når noen kommenterer videre på innlegget så funker det ikke. Jeg må fysisk inn på innlegget igjen for å sjekke svar! Er det meningen at man skal kunne få en notification (haha kommer ikke på hva det er på norsk!) når du svarer? 😉
    HA EN FANTASTISK FREDAG!!!! :mrgreen: 😆

  20. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Catrine_C: Håper du finner det, hvis ikke får du gi et lite pip 😀
    Jo, og som den drevne html-kode-knuser’n jeg har blitt så kan jeg ikke skjønne hvorfor det ikke funker.. jeg får mase på noen om å få hjelp.
    God fredag!

  21. Tilbaketråkk: Linda Stuhaug | Karamellisert frukt – på den sunne måten

  22. Tilbaketråkk: Linda Stuhaug | Karamellisert frukt – på den sunne måten

  23. Tilbaketråkk: Linda Stuhaug | Karamellisert frukt – på den sunne måten

  24. Tilbaketråkk: Karamellisert frukt – på den sunne måten | lindastuhaug

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *