Sjokoladebarer

Se hva jeg har til dere;

IMG_9448

IMG_9464

Det var noen som mente at disse burde være i boken min, og jeg kunne ikke ha vært mer enig! Hadde de enda blitt laget litt før.
Jeg har laget så utrolig mye godt etter at jeg skrev ferdig manuset i fjor sommer – som jeg gjerne skulle hatt med, men da får vi kose oss med de her istedet.

Dere har fått oppskriften på disse før, men dere skal få den igjen.
IMG_9447
Denne gangen lagde jeg litt mer og formet til 6 små sjokoladebarer.

Oppskrift:
50 g sjokoladeprotein
20 g kokosmel
5 dråper stevia sjokolade
2 ts sukrin gold (valgfritt)
en liten skvett melk til tørr knadeigkonsistens
IMG_9456
Sett de kaldt i kjøleskap, eventuelt noen minutter i fryseren før du har over;
30 g smeltet sjokolade og diverse pynt/nøtter/kokos om du vil.

IMG_9449
IMG_9460

Jeg valgte sjokoladesmak på disse, men du kan variere med vanilje, jordbær, cappuccino, eller den smaken du måtte ønske.
IMG_8035

God fredag alle sammen!

35 tanker om “Sjokoladebarer

  1. avatarAmalie

    Åh, så søte de ble med kakepynt-dryss på! <3
    Disse er kjempegode! Har laget dem med sjokoladesmak 😀
    Enig i at du må lage en bok til!!
    Ha en fortsatt fin fredag du også! 🙂

  2. avatarMaren

    De ser helt fantastiske ut, men jeg prøvde å lage disse for noen dager siden og det ble ikke noe godt i det hele tatt! Lurer på om det er stor forskjell på smaken på ulike sjokoladeproteinpulver? For jeg syns at det meste sunne jeg lager med sjokoladeproteinpulver i smaker vondt, og i tillegg er det veldig lik smak på alt. Så da er det vel kanskje smaken på proteinpulveret det er noe feil med? 🙂

  3. avatarmimi

    Så godt det ser ut, og så enkelt!!
    Jeg fullammer nå, vet du om det er noe problem å lage disse oppskriftene med proteinpulver da?

  4. avatarTrine

    Ser så godt ut! Hvor mange kcal er det ca. i hver bar? Og er det noe man kan bytte ut stevia sjokolade med? 🙂

  5. avatarLinnea

    Hvilket proteinpulver anbefaler du til baking? Jeg har prøvd to forskjellige som gjør at baksten rett og slett må kastes 🙄 Jeg er en søtmoms og derfor trenger jeg tips til et som smaker superdigg 🙂

  6. avatarTori

    Kan en erstatte kokosmel med mandel/sesammel? Og tror du bakepro + kakao kan erstatte sjokoladeprotein? Synes det er utrolig kjipt å lage noe for så og kaste det om det ikke blir bra så derfor jeg stiller så mange spørsmål 😉 Et spørsmål til; kan du anbefale et godt sjokolade proteinpulver? Har prøvd to forskjellige, men klarer rett og slett ikke smaken, så har gitt bort begge..

  7. avatarElisabeth Vega

    ÅÅ disse ser helt fantastiske ut! Sitter å sikler etter dem ._. Skulle ønske jeg hadde de ingrediensene i hus! Da hadde de blitt lagt mye hos meg! Ha en fiin helg 😀

  8. avatarVibeke

    Hei Kristine

    Har et spørsmål til dg ang proteinpulver: Er det det mulig å bruke noen av protein pulver til måltidserstatter? EVT noen du vil annbefale? Har kjøpt noen forskjellige proteinpulver til bakeoppskriftene dine, men baker jo ikke så mye da, derfor tenkte jg at kanskje jg kunne ta det som et måltid? Takk for hjelpa. Vibeke :-P:smile: 🙂

  9. avatarLaila

    Åh, som eg gleder meg til å få proteinpulver i hus! Då blir det miksing på desse barane! 😀 Håpa berre proteinpulveret er bra, kjøpte på IHerb. God helg!

    PS; laga forresten skumkaka igår, den blei kjempe god! 🙂

  10. avatarTrude

    Ja, det må nok bli en bok til! 🙂 Disse så gode ut!
    Jeg har nå blitt en stolt selger av boken din! 🙂 Det er flere som har etterlyst boken i nettbutikken, men nå er den endelig på plass!

  11. avatarSilje M

    Ka menes med dette hvis du vet?

    Allergiinformasjon: Produktet inneholder melkekomponenter, hvetegluten og lecithin (soyalecithin)

    Melkekomponenter.

    Kan folk med laktoseintoleranse inta noe med melkekomponenter?

    God Helg:D

  12. avatarKristine Innleggsforfatter

    En ny bok ja, liker hvordan dere tenker! :mrgreen:

    Skal prøve å få svart på alle spørsmålene;

    – kokosmel gjør barene mykere og mer kremete i konsistensen (synes jeg), så det er litt vanskelig å svare på hva man kan bytte det ut med

    – stevia sjokolade kan byttes ut med annen smak, eller annen søtning

    – ca 60 kcal i hver – og det er med sjokoladetoppingen, som er et must

    – proteinpulver innimellom når du ammer bør ikke være noe problem – det er jo kun tørket melk. Disse barene gir ikke mer protein enn 2-3 kyllingfileter. Jeg er ikke noe fan av kosttilskudd hver dag uansett.

    – om de ikke blir gode så har du enten et proteinpulver som ikke er god på smak, eller så har du ikke smeltet sjokolade rundt de

    – de holder seg 2-3 dager i kjøleskap, eller så kan du fryse dem

    – jeg er skeptisk til bakepro og kakao, men du kan alltids prøve en liten bar med et par teskjeer av det

    – jeg bruker Troponin, Whey og nå Nanonx fra http://www.x-life.no og er fornøyd med de både i barer og bakst

    – jeg er ikke fan av å bruke bare pulver til å erstatte mat, men klart du kan spise sunn dessert som et måltid – det gjør jeg ofte

    – jeg vet ikke noe om melkekomponenter dessverre – noen som vet?

    Håper dere har en fin helg!

  13. avatarLambi

    Hei 😉 lagde disse nå. Men blandet sjokolade og vanilje proteinpulver + kokosmel. I tillegg tok jeg oppi lecithin. De ble veldig gode med kokos oppå
    😉

  14. Tilbaketråkk: Laks og snickers-i-koppMat til muskler | Mat til muskler

  15. avatarveronica

    Såå gode di ser ut:D Når på dagen spiser du dette og evt hvor mange? Er dette en type proteinbar?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *