Greske kjøttboller med tzatziki

Flere av dere har spist dette de to siste dagene, og grunnen til at jeg vet det er fordi dere har tagget meg på instagram – spesielt moro i og med at jeg hadde det til middag i går selv, før jeg så deres.
Jeg får ikke likt bildet til de av dere som er private brukere – men jeg liker det altså!

Oppskrift fra min egen bok, slår opp en ny side for hver gang jeg trenger litt inspirasjon – det er vel lov?
IMG_9436

Jeg hadde ikke hakkede tomater, men bortsett fra det ble det likt – det er så godt! Forskjellige krydder er et absolutt must i middagene mine.
IMG_9440
Hadde også en fargerik salat til!

Treningen i dag gikk fint, hadde en etterlengtet beinøkt;
Bulgarske mark
Glutebridge
Leg ext./beinspark
Beinpress
Knebøy

dagbladet_nina hansen7
Foto: Nina Hansen

+45 min rask gange (ikke på herr Abilica) – gikk sammen med mamma i dag ♥

Litt godt etter trening;

Jordbær og blåbær med kefir
IMG_9443
Jeg sier som pappa – kefir ikke?

Ha en nydelig dag videre!

21 kommentarer til “Greske kjøttboller med tzatziki

 1. Maire

  Stilig bilde:)
  Og middagen ser kjempe god ut:)
  Er i en lite kreativ middags periode, så tror jeg må lage litt fra boken din i helgen:)

 2. Irene

  Jeg blir så glad av å lese bloggen din, følge deg på Instagram og bla i boken din ..flink er du❤

 3. Kjersti

  Hadde det til middag idag jeg også, og tenkte at DETTE må jeg huske å skrive til deg for makan til gode saker!!!!.. Til og med kidsa slukte nedpå alt!!:-).. Så tusen takk for deilig middagstips idag og:-))…

 4. Helen

  haha så gøy! Jeg også lagde det her idag, kjempegodt var det =) Men du, jeg sliter med at jeg ofte får migrene ved tung styrketrening. Har du hørt om andre som har noe lignende? Får helt kjærlighetssorg om jeg må slutte med tung styrke 🙁

 5. Kristine

  @Jeanette m: Det må du gjøre! 😀

  @Maja Nordic: Den var veldig populær på 90-tallet, så vi får prøve å gi den litt positiv omtale her 😀
  Klem

  @Lovelyliller.com: Har blitt et helt vanlig uttrykk etter mange år 😆

  @Maire: Ja, la meg anbefale disse med tzatziki – nam!
  Håper du får en fin helg!

  @Irene: Og jeg blir så glad av deg og det du skriver til meg! ♥
  Du har for øvrig navnedag i dag – hurra!

  @Margrete: Haha, så bra at det er flere 😆

  @Project healthy: Han er det og 😀 Hører du det pappa?
  Middagen anbefales på det varmeste!

  @Lissi: Det må du gjøre! 😀

  @Kjersti: Så hyggelig at barna også likte det! Selv vokste jeg opp med joikakaker, så dette er jo virkelig en fest å spise i sammenligning :mrgreen:

  @Helen: Haha, vi er blitt en sammenkjørt gjeng her 😀
  Det har jeg faktisk hørt at flere sliter med – såkalt anstrengelseshodepine. Pass på at du har pusteteknikk i orden, at du ikke anspenner nakke og skuldre på tunge øvelser der de faktisk ikke skal brukes, og at du får i deg nok mat og drikke. Kanskje du kan prøve litt forskjellige øvelser og, for å se om det er noen som er verre for deg enn andre.

  @Hanne: Det var SÅ teit da vi var yngre, men nå er det jo dritmorsomt :mrgreen:

  @Nina Bakke: Veldig! Anbefales 😀

 6. Julie

  Og duuuu? Lurte bare på en bitteliten ting til, vet du om noen trenings ernærings sider som selger og shipper protein pulver uten tilsatt søtningsstoffer? Vet du har brukt mange forskjellige produkter, så tenkte kanskje du visste noe om det. Tenker spesielt på hvilke merker og helst i sjokolade smak 🙂 Skjønner ikke hvorfor ikke flere av produsentene ikke bruker stevia eller lignende!

  x

 7. Helen

  Takk for tips, Kristine! 🙂 Er nok lurt å variere litt ja! Jeg får prøve ut litt fremover tenker jeg. God helg! 🙂

 8. Lisbeth

  Jeg har boka di og den her helt super 😛 Har et spørsmål som er nesten matrelatert: hvor har du kjøp den bokholderen din som er på bildet? Den så veldig smart ut :mrgreen:

 9. Marlen

  Hei!
  Jeg lurer også på hvor den bokholderen er ifra?:-) også ser jeg at en del oppskrifter i boken er med sukkerfri sjokolade. har du kjøpt dette på iherb? Kan du legge ut linker? Finner bare chocolite:)

Det er stengt for kommentarer.