Vegetarboller og fruktbolle

I dag har jeg et vegetartips som dere sikkert begynner å bli godt kjent med nå, nemlig quorn.
Det har jeg mast om et par ganger tidligere, og jeg har funnet min absolutte favoritt blant produktene – nemlig vegetarbollene;

IMG_9244
De er fortsatt bare mulig å kjøpe i Sverige dessverre, men her i Norge får du både biter, farse og fileter.
IMG_9248
Som tilbehør har jeg litt av hvert godt; friske grønnsaker som plommetomater, agurk og spinat.
IMG_9247
Og ovnsbakte; squash, persillerot og hvitløksfedd
IMG_9246
Jeg hadde også dressinger til – noen tips er:
Aioli – eggeplommer, olje og hvitløk
Tzatziki – mager kesam, hvitløk og revet agurk
Dressing – mager kesam, litt chili, paprikapulver, tomatpuré, ketchup og dill

En frisk dessert;
Fruktbolle
IMG_9317
Skyr og kesam med eple, appelsin og bringebær. Kanel, sukrin OG gullsukrin over – best å dekke søtbehovet her.

Dagens korte økt – på Elixia for første gang på evigheter.
30 min rask gange
Skulderpress
Foroverbøyd sidehev
Vanlig sidehev
Kabelroing
Nedtrekk smalt grep

.
Nå skal kvelden gå med til å feire verdens beste gutt – hurra! ♥
IMG_9253sv

(Og hurra for tantebarnet mitt Nora som også har bursdag i dag)

15 tanker om “Vegetarboller og fruktbolle

  1. avatarFantasia

    Mm, så godt ut alt sammen 🙂 Likner litt på falafel!
    Gratulerer så mye til Stian 🙂

  2. avatarLene

    Tror jeg skal spørre brødrene mine veldig pent om de ikke kan ta seg en liten tur og kjøpe de bollene for meg 🙂
    Men hva gjør du med spinaten, bare forveller du den? Jeg føler jeg alltid må runde av smaken med fløte eller rømme.

  3. avatarIrene

    Hvor lenge ovnsbaker du squashen? Ser veldig godt ut, som vanlig 🙂
    Hipp, hipp hurra for både Stian og Nora !!

  4. avatarElisabeth Vega

    Nammm! Så kjempe godt ut 😀 spesielt fruktbollen! Og for et utrolig herlig bilde av dere to <3

  5. avatarLene

    Syns det er så bra at du lager så mye vegetarmat 🙂 Jeg er ikke i mot å spise kjøtt, men syns det er viktig at man også tenker på at det er så mye god deilig vegetarmat der ute 🙂
    Tenk på hva det hadde gjort med forbruket vårt av kjøtt, om alle hadde hatt en «meatless monday» 🙂

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Fantasia: Ja! Men de har en mye mer kjøttlignende smak, liker begge deler veldig godt jeg da 😀
    (Skal hilse og si tusen takk)

    @Silje M: Tusen takk fra dem begge! 😀

    @Lovelyliller.com: De ligger ofte i fryseskap – i litt større matbutikker (ikke Kiwi eller Rema)

    @Jane H. Johansen: Kjempeyum! 😀

    @Lene: Ja, det synes jeg du skal gjøre – de er skikkelig gode 😀
    Her bare moste jeg spinaten sammen, men jeg skal innrømme at det er bedre med en klatt kesam eller cottage cheese til.

    @Maire: Tusen takk, vi hadde det veldig fint!

    @Irene: Jeg tror den var der inne i ca 20 minutter, men neste gang skal jeg ta meg bryet med å grave ut midten – ble litt vassen 😆
    Tusen takk for det!

    @Adele: Ja! Jeg har en til på lager om ikke så lenge, har nemlig fryseren full av quornprodukter 😆

    @Kristine: Takk for det!
    Det er sopp! Men det fant du kanskje ut 😀 Anbefaler å teste ut altså!

    @Nina Bakke: Det var veldig godt! 😀

    @Elisabeth Vega: Takk ♥
    Frukt er så godt, har hatt stor fruktbolle tre dager på rad nå.

    @Lene: Jeg har samme tankegang som deg, det koster så lite – og det er bare bra – at vi har en dag i uka uten kjøtt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *