Snørik tur og sushi

Det har vært en rolig og fin dag, de tøffere treningsøktene får vente til i morgen – da er jeg klar og har lyst!

I dag ble det en tur i den snørike skogen – med mange ferske dyrespor. Prøvde å finne en passende tur-/ joggevei til våren dukker opp, men skogen var altfor kort dessverre. Bedre lykke neste gang, tror jeg må over bilveien for å finne det jeg er ute etter.

Liten lunsj;
IMG_8805
Et par skyr med blåbær og sukrin gold

Rask middag;
IMG_8715
Take-away sushi

Søtt ettermåltid;
IMG_8687
Sjokoladekesam (kesam, kakao, sjokostevia, sjokoprotein, sukrin gold) med soyakrem og melkesjokolade

Og jo, helt til slutt;
bilde (1)

O-M-G :shock:

Fortsatt god søndag! :grin:

24 kommentarer til “Snørik tur og sushi

 1. Eva-Kristine

  Hei:-) Lurte på hvor mange kjels du laget ut av kannelkjeksdeigen i boka di (s114)?
  Står prot., karb. og fettinnhold, men ikke fordelt på hvor mange kjeks.
  Jeg har noen i ovnen nå og er superspent på resultatet!!

 2. Elisabeth Vega

  MMM mange fristende bilder! Nam 😀 Håper du har hatt en fin helg, og du må kose deg videre! 😀
  God mandag!

 3. Vilde Sofie

  Ååå, hvor fant du isene? Etter du postet dem på facebook for et par dager siden, har jeg ikke kunnet tenke på annet 😉 Jeg fikk kjæresten til å lete på Deli de Luca, men fant dem ikke. Kanskje det bare er Trondheim som henger etter…

  Du må forresten gi din dom om dem etter de er inntatt!

 4. Eva

  Ah, Ben and Jerry’s er fantastisk! Ikke smakt noen av de smakene der faktisk 😯 Hvem var best av Peanut Butter Cup og Blondie Brownie? (så veit jeg hvem jeg skal satse på neste helg, hehe 😆 )

 5. Kristin

  Åh, Ben & Jerry 😯 <3 INGEN is slår disse herlighetene for min del. Håper du koste deg max!! :mrgreen: 🙂

  Fin kveld videre og fin ny uke til deg 🙂

 6. Anja Holt

  Is…. Noe av det beste som finnes…. Og selv om man kan lage god iskrem hjemme er det ikke noe som slår den ferdig kjøpte med ånkli sukker og masseprodusert. 😉

 7. Lene

  Akkurat som ikke sushihungeren var stor nok fra før.. Har vært smådespo etter sushi i hele dag!

  Pleier å si; Ben & Jerry, let’s have a threesome! (også ler jeg litt inni meg…). Men jeg er mer en cookie dough og strawberry cheesecake-type jente 😉

 8. bakekona

  Ser ut som om du har hatt en smakfull avslutning på helga 🙂
  Jeg har ostekaka med karamellbunn fra boka di ventende på meg i kjøleskapet! Og til kaffen i dag koste jeg meg med sjokoladekjeks hvor jeg brukt en av dine oppskrifter som inspirasjoner, bare med små endringer. Jeg elsker smaken det blir med brunt sukker i cookies, så jeg tilsatt blant annet også sukrin gold i røra 🙂
  Jeg fikk endelig tak i yaconsirupen i går etter mange bomturer til forskjellig helsekoster! Så nå blir det mye godsaker laget på kjøkkenet her hjemme fremover 🙂

 9. anna

  Hei 🙂
  At i dag leste jeg at det var farlig å få i seg for mye proteiner. Hvor mye er det og hva tenker du om det? er jo ofte folk er negative mot kosttilskudd (o.l.) og derfor sier at det er farlig…

 10. Kristine

  @Lovelyliller.com: Det er viktig å nyte helgene! :mrgreen:

  @Eva-Kristine: Hm.. jeg mener at det var rundt 6 stk – det stemmer greit med kcalinnholdet totalt sett i hvert fall 🙂

  @Elisabeth Vega: Det var en veldig fin helg! Takk, håper du får en fin mandag 😀

  @Vilde Sofie: Seven-eleven hadde de ikke, vi var så «heldige» å finne dem på Menyen et steinkast unna der vi bor :mrgreen:
  De var meget gode alle tre, men holder en knapp på peanutbutter-cup (om man liker peanøttsmør og sjokolade-komboen). Ellers vil jeg faktisk tro at din favoritt er core blondie brownie, prøv den 😉

  @Eva: Jeg vet faktisk ikke om jeg kan kåre en vinner av de to – de var de beste. Liker du peanøttsmør/sjokolade så er helt klart peanutbutter-cup vinneren – er du mer karamell/sjokolade så gå for den andre. Eller, gå for begge to – de er jo så små 😀

  @Kristin: Jeg storkoste meg!
  Takk i ilke måte! 😀

  @Anja Holt: Helt enig! 😉

 11. Kristine

  @Lene: Da synes jeg du skal unne deg sushi denne uka 😀
  Ja, her hadde jeg virkelig en threesome x3 :mrgreen: Tror nesten peanutbutter-cup ble min favoritt, men så liker jeg det veldig mettende og fullt av sukker og fett 🙄

  @Maire: Jeg hadde en veldig fin helg 😀 Ha en strålende mandag!

  @Kristina: Det kommer an på hva du liker, jeg ville ha gått for peanutbutter-cup eller core blondiebrownie 😀

  @bakekona: Så hyggelig – og den så veldig god ut. Flink du er 😀

  @anna: Proteinpulver er tørket melk, så det er ikke farlig 😀
  For å være helt ærlig så tenker jeg ikke noe særlig over det, jeg bruker kun proteinpulver i desserter en gang i ny og ne.

  @Kristine: Manglet bare brødskiver med smør og nugatti 😆
  Håper du får en fin mandag!

 12. Helene

  Det er masse fine turveier i Oppegård – Golfbanen er ett bra utgangspunkt! Jeg har en løperute som er ca 6 km – begynner ved golfbanen og går over lysløypa bort til Sofiemyr, og Tverrveien/Skiveien tilbake til Greverud. Det er skogsveier her som går fra Grønmo og helt til Siggerud – på kryss og tvers 🙂
  Når snøen forsvinner så finner du helt sikkert en fin løype!

 13. Vilde Sofie

  Da skal jeg sjekke på Meny i morgen tidlig etter trening! Det ligger en Meny-butikk rett ved treningssenteret, så en tur innom der for å spontan-shoppe litt (og spise smaksprøver!) er et must etterpå 😉 Jeg skal definitivt prøve både peanutbutter-cup og blondie brownie! Sååå mye av det jeg liker aller best 😀

 14. Kristine

  @Helene: Ja, så bra! Det er der jeg ser for meg at jeg kan finne en fin rute – jeg har ofte gått fra Sofiemyr – Golfbanen, så det burde være enkelt å bare snu den strekningen og stikke innom lysløypa og 😀

  @Vilde Sofie: Krysser fingrene for at du finner de (ja, begge to bør smakes) – ellers vet jeg at mange butikker er behjelpelige med å bestille inn ønsker man måtte ha, hvem kan si nei til en søt gravid ei liksom 😀

  @MrsCzi: Det er kjempedeilig, og smånaiv som jeg er går jeg og håper å få se et dyr i skogen 😀

 15. Ana

  Visste ikke at den fantes i peanut smak engang. Den MÅ jeg smake. Jeg er blant dem som kan spise peanøttsmør med skje fordi det er så digg.:P

 16. Eva-Kristine

  Takk for svar:-)
  Noe av det jeg setter pris på med deg Kristine er at du svarer på alle spørsmål! Tusen takk!!

 17. Michelle

  Kjekt å se at det var flere enn meg som koste meg i helgen med skikkelig søtsaker :mrgreen: Så kjempe godt ut alt sammen!

 18. Kristine

  @Linn: Så deilig da! Ha en flott uke du/dere og 😀

  @Ana: Da må du definitivt smake denne! Den er ny 😀

  @Eva-Kristine: Det er det som gjør bloggen hyggelig, at jeg får en slags dialog med dere som leser 😀

  @Michelle: Mhm :mrgreen: Det var det!

Det er stengt for kommentarer.