Dobbel hamburger

Bygg muskler med muffins – her har dere dagens muskelnyhet fra TV2 Sporty! :grin:

Det er jo liksom guttas dag i dag.. dere vet hva den kalles? Om mulig enda mer harry enn overskriften brukt i artikkelen over her, men uansett – her er en passende middag for gutta (og tøffe jenter);

Dobbel hamburger
IMG_8635
Burgeren lages av karbonadedeig og krydder, formes og stekes i litt 1 kcal-spray. Legg en (cheddar)osteskive over som smelter på hver burger.

IMG_8629
Servert med agurkmix, ketchup og ferdigkjøpt brød smurt med philadelphiaost.

Og en frisk dessert;

Mango- og eplesalat med bringebær og krem
IMG_8723

Sånn ellers går det fortsatt en del tid til å hente møbler og kaste søppel, men nå er flytteprosessen egentlig bare koselig. Nå er det jo shopping og innredning!

Vi har lagt oss på en litt røffere, landlig stil nå, ikke så mye shabby chic – jeg er litt lei etter så mange år. Men, jeg må bare ha dette lille konsollbordet mitt med arvegods fra bestemor og diverse.
IMG_8734
Jeg fikk for øvrig bokstaven S i posten i dag, så nå er samlingen komplett.
IMG_8732
IMG_8730

Og forresten – hurra!
417750_10152651832150532_1931243534_n

P.S Tusen takk for mange gode tips til core-trening i forrige innlegg!

19 kommentarer til “Dobbel hamburger

 1. Siri

  Så utrolig godt ut! Nam 😀
  Hadde bare et lite spm ang iherb. Når man bestiller der får man 3 alternativer om hvordan man skal sende pakken. Hva er det best å velge av de tre?

 2. Jeanette m

  Mmmm så godt ut blir nok det til middag på lørdag 😀 ja hva er best og sende med fra iherb?? jeg fikk aldri pakken jeg bestilte med airmail og de kunne ikke sende ny og jeg fikk ikke penger igjen… har ikke bestilt noe mer ennå pga dette. gleder meg til å få kjøpt boka di…

 3. Dalia

  Heei:)
  Første gang jeg er innom bloggen din og må si at du ser hely amazing ut kvinne!!
  Du har sikkert hørt dette mange ganger før:)
  Jeg vil bare spørre deg om et par tips og litt hjelp om du har tid og mulighet til å svare.
  Jeg har sliti med vekta i litt over 2år, gått opp 14kg pga div hendelser i livet. Så nå har jeg endelig bestemt meg for å trene og blir jo bare enda mere motivert ettet å titte på bloggen din.
  Har du noe tips til et treningsprogram?
  Påforhånd takk for tips og svar:)

 4. Nina Bakke

  Jeg leste boken i går, og kikket, kikket og kikket i boka så har skrevet opp ett par ingredienser jeg må ha så skal jeg prøve noen desserter og middager etterhvert 🙂

  Burgeren så nydelig ut

 5. Elisabeth Vega

  Guuuuuri de burgerene så saftige ut! YUM 😀 Jeg synes sånn stil i hus er så utrolig fint!!
  Ha en fin helg vakre deg! 😀

 6. Hanne

  Oooh, jeg elsker slike middager! Nå er det jammen snart helg!
  Det du har vist av stilen så langt (spisebordet bl.a.) ser knallbra ut. Kos deg masse med shopping, miss muffins! 😀

 7. Kristine

  @Lovelyliller.com: Det er jo burgeren(e) og osten som er best 😀

  @Dalia: Hei! Ja! Du finner både tips, råd, motivasjon, sunne oppskrifter og mitt treningsprogram i boka mi 😀

  @Maire: Tihi, takk!

  @Nina Bakke: Så hyggelig, nysgjerrig på hva du prøver først – håper maten faller i smak 😀

  @Elisabeth Vega: Takk, ha en riktig fin helg! ♥ 😀

  @Hanne: Kun noen timer igjen nå!
  Haha, ikke noe muffens her nei :mrgreen: God helg!

  @Fitness Vibeke: Kult da 😆 Men de har den på nett da! Tar bare et par dager så er den hos deg.

  @Ane: Den kjøpte jeg på Meny i sin tid, men lurer på om de sluttet å ta den inn. Skal undersøke litt 🙂

 8. Michelle

  Den burgeren så heftig og god ut og det var den vel også :mrgreen: Utrolig koselig du har fått det! må vel gå lov å gratulere deg med nytt hjem! Hvordan går det med planleggingen til den store dagen da? Spennende
  Ha en fin fredag Kristine, klem <3

 9. Vilde Sofie

  Oh. Den så seriously farlig god ut. Så god at jeg nesten(!) fikk lyst til å lage den i stedet for pannekaker til middag, men jeg er i søtmomshumør i dag 😉 Det høres morsomt ut å innrede, forresten! Selv om det nok også er litt slitsomt (å flytte er jo som kjent det). Jeg gleder meg til å «innrede» «barnerommet» (som er knappe 2 kvm stort) med barnesenga selv 😀

  God helg!

 10. Trine F

  Hei 🙂

  Du inspirerer stort Kristine! Blir sånn karbonadedeig rull med blomkål og brokolimos, salat og grove speltlomper på hele familien i dag. Gleder meg til å prøve!

  Angående bekkenlåsninga di har jeg selv erfaring med dette. Jeg har tidligere hatt mange låsninger i iliosacralleddet. Dette har vært invalidiserende smertefullt, og jeg har bokstavelig talt ikke vært gangfør. 2 av gangene gikk jeg med krykker i flere dager.. Jeg er fysioterapeut med norsk utdanning og 6 års erfaring, dermed måtte jeg adressere problemet og gjøre noe med grunnen til at låsningene kom. Nemlig styrke core. problemet var bare at låsningene kom så fort jeg prøvde å trene området. Begynte med kettlebells for et år siden. Lette vekter i starten for å sikre god teknikk. Kraften skal komme fra bena med hælene godt plantet i underlaget, stram setemuskler til rompa rett og slett blir usexy, og skyt kraft fra hofta. La kulas egenvekt føre den tilbake til utgangsposisjon. Mange ulike øvelser som du sikkert er kjent med? Men uansett gir alle øvelser meget god coretrening, samt utholdenhet og global styrke. Etter første økta var jeg nærmest invalid, ryggstrekkerne på begge sider var skikkelig hovne og irriterte. Her var det nok en del fibre som hadde røket.. Men etter en uke tok jeg fatt igjen med litt lettere vekter enn jeg på forhånd hadde trodd. Og siden da har jeg trent KB 2 x ukentlig. Jeg har blitt råsterk i core!Faktisk skikkelig definert tross en fettprosent på 20,2 😉 Både de små finmotoriske musklene nærmest leddene, og de store grovmotoriske som ligger utenpå får kjørt seg i KB. Men det viktigste av alt er at bekkenlåsningene, og de lave korsryggsmertene er helt borte! Dette har vært meget verdifullt for meg både mtp hverdag med løft av egne barn, egen trening, jobb og generell hverdagsaktivitet. Finnes ikke stiv lengre heller!

  Mange gode tips i kommentarfeltet til forrige innlegg! Flinke folk som leser bloggen din! Om KB blir for utfordrende er det et meget godt triks å alltid passe på at korsryggen har kontakt med underlaget i ulike coreøvelser.

  Ellers har jeg også et tips man kan prøve om låsningen kommer snikende: Legg de på ryggen på et hardt underlag, bøy kneet på den siden du tror låsningen sitter, roter i hofta så kneet peker litt ut og fatt begge hender over kneet. Trekk så kneet mot magen ca 10 ganger. Dette kan «låse» opp bekkenet igjen.
  P.s. Denne har jeg ikke hatt behov for etter å ha kommet i gang med KB.

  Og så et viktig tips: Bestill time hos Osteopat for å finne ut nøyaktig hvor låsningen sitter. Her får du behandling og råd / tips ifht hvordan man skal eliminere årsaken til låsningene.

  Og sist men ikke minst er kroppsholdning essensielt! Ikke stikk ut rumpa for mye! Tenk at du skal trekke halebenet mer inn og frem under deg, slik får du retta ut svaien. Bli bevistt dette både når du står, går og sitter 🙂

  Lykke til, uansett hvilke tips og råd du går for av alle de gode som kom inn! Stå på, vi er mange som ser på deg som et forbilde!

 11. Dalia

  Boken er visst utsolgt, men jeg la inn en bestilling på xlife da jeg så dem hadde boka di:) koster jo bare 305kr ❤
  Ser at det står at den innholder noen treningstips og råd i tillegg til oppskrifter, bare lurte på om du har noe start tips til meg til jeg får boka?
  Hva jeg kan starte med på treningssenteret så lenge? Meldte meg inn idag.
  Hadde satt stor pris på det

 12. Kristine

  @Michelle: Oh yeah 😎
  Tusen takk for det! Det har vært noen hektiske uker, men nå begynner jeg å lande – og har tid til å planlegge årets viktigste begivenhet, bryllupet. Tid, sted, gjester, kjole og sko er i boks i hvert fall 😀
  Takk i like måte, klem!

  @Vilde Sofie: Å nåmmin, så koselig å innrede barnerom ♥ Det er nesten så jeg vil ha et eget rom til Todd, men det får bli gjesterom.
  Jeg spiste pannekaker i går, så det synes jeg du skal gå for i dag! God helg!

  @Trine F:
  Tusen takk for fine råd og tips, skal absolutt testes ut. Jeg har allerede vært i flere behandlinger hos kiropraktor, så jeg vet hvor feilen/låsningen sitter. Kroppsholdning tenker jeg ofte på, spesielt i forhold til å ikke «falle» ut som Dolly Duck – jeg må bare få styrket coren bedre.
  Kos deg med deilig middag i kveld! 😀

  @Dalia: Så hyggelig, takk for bestilling ♥
  Her er mange gode tips til deg som nybegynner: http://www.kriweb.no/2011/09/03/kjaere-nybegynner/

Det er stengt for kommentarer.