Ny treningsjakke og vafler etter trening

Jeg har vist dere et par treningsjakker før, jeg tar alltid på meg en før og etter trening nå som det er så kaldt.
(Denne fra Craft er så utrolig fin, min favoritt)

Denne gangen er det en jakke fra Kari Traa jeg vil vise dere;
IMG_8617-horz
Den er veldig feminin med skrukkete effekt både ved brystpartiet og skuldrene, og ikke minst veldig behagelig. Den går litt ned over stumpen og heter faktisk «Svalestjert» – tihi.
En utrolig fin lillafarge og (alt må ikke være rosa, bare nesten).

Jakken finner du hos HER.

Disse jakkene er en liten investering, men samtidig så har de mange flere bruksområder enn bare trening. Nå er det jo straks vår (lov å håpe), så da kommer den også til å bli flittig brukt som turjakke.

Trening i dag ble en times rask gange på mølla, og da jeg kom hjem lagde jeg vafler!
IMG_8645
Proteinrike og sunne, nystekte og varme!

IMG_8652
Nytes med det du måtte ønske (se Todd koser seg på kjøkkenet med meg)

IMG_8646
Jeg har brukt oppskriften i boka mi.

IMG_8654
Litt hverdagsluksus – sunt og godt for kropp og sjel.

Ha en fortsatt fin mandag!

22 kommentarer til “Ny treningsjakke og vafler etter trening

 1. Trine

  Hei!

  Jeg har kjøpt boken din, og har allerede prøvd ut flere av oppskriftene dine. Tusen takk for en super bok!!!! Jeg er veldig inspirert av deg og vil gjerne takke deg for at du har hjulpet meg og hele familien min til et sunt og proteinrikt kosthold! Det faktum at du deler så mye med oss, gjør at jeg blir ekstra motivert til å spise sunt og trene regelmessig. 😀

  En ting jeg lurte litt på: Jeg testet ut fiskekakene i boken din, og jeg syntes det var litt vanskelig å steke de siden det var vanskelig å holde de sammen. Deigen delte seg, om du skjønner? Kan jeg bruke xantan gum som bindemiddel i disse? Eller fiberhusk? Jeg lurer også på om det er et annet alternativ enn mandelmel, som det er brukt i mange av oppskriftene dine, siden jeg ikke tåler mandler. Sesammel? Tenker bla. på oppskriften med løkringene. Det ser så godt ut!

  Igjen, tusen takk for at du blogger og håper du fortsetter med det en evighet 😀 😀

  Ha en fin kveld!

 2. Lovelyliller.com

  Mmmm vafler! Har selv spist et fjell av pannekaker idag etter sprøstekte torsketunger til middag, så vaflene får vente til jeg blir sulten igjen. hehe 😀

 3. Elisabeth Vega

  SE PÅ DET VAKRE SMILET DITT DA! Herlig! 😀 Jakka var utrolig fin på deg! Hvordan får du vaflene til å se slik ut? 😀 Er det et type vaffeljern eller noe? 😀 De så sinnsykt gode ut! Har sikla en del etter dem i boka!
  Ha en fortsatt fin kveld! 😀

 4. Kari G

  Så fine vafler du får til, mine blir så slappe, ser mindre delikate ut 🙄 …

  Endelig har jeg fått boka di, gjennomført og nydelig å se på, med utrolig mye snadder innhold. Supert at det ikke kreves så lang tid å lage rettene :mrgreen: !

  Ønsker deg en riktig så fin kveld!

 5. Janne

  Hei.
  Kristine, eller noen andre, vet du/dere noe om sukrin/stevia og barn? Kan barn trygt spise det, eller bør bare ha ekte sukker? Og proteinpulver. Kan min sønn spise det jeg lager av dine oppskrifter? 😉

 6. Yv

  Flotte, friske farger! Så gøy med innflytting i nytt hus forresten – gratulerer så mye 😀 Og jeg gleder meg til å få litt glimt inn i forbredelser til bryllupsplanleggingen, om du vil dele 🙂

 7. Sara

  Åh våfflorna låter väldigt goda, ska testa imorgon. Idag gjorde jag en ugnspannkaka på ägg och kokosmjöl, också väldigt god, åt med tinade hallon och kesam. Namnam!

 8. Kathrine Louise

  Ååå! Vafler er så godt! Lagde noen litt sunnere selv i går kveld! De ble veldig gode! Men jeg brukte ikke noe proteinpulver i dem siden jeg bare hadde med sjokoladesmak…
  Begge treningsjakkene var råfine!

 9. bakekona

  Nå føler jeg snart at jeg har lest igjennom hele bloggen din, og har en forferdelig lang må lage veldig snart-liste!
  Men jeg lurte på en liten ting (kommer sikkert til å lure på mer etterhvert). Den alt mulig-lefsa. Har du prøvd å fryse den? Kjenner den lefsa er noe jeg har lyst til å ha lett og raskt tilgjengelig!
  Takk for mange fantastiske oppskrifter 🙂

 10. Kristine

  @Trine: Hei Trine! Så hyggelig å høre, tusen takk!
  Om man ikke smører panna (eller har en teflon) så kan det være litt vanskelig å snu de, men om selve deigen er for porøs kan du prøve med litt fiberhusk/xanthan gum ja 🙂
  Sesmammel kan du definitivt bruke!

  @Lovelyliller.com: Haha, pannekaker og vafler er jo (nesten) like godt da 😀

  @Elisabeth Vega: Ja, et belgisk vaffeljern! Men de blir like gode i et vanlig altså 😆

  @Kari G: Jeg smurte vaffeljernet litt ekstra, og det hjalp!
  Tusen takk! Ting skal helst være raskt og enkelt ja 😀

 11. Kristine

  @Janne: Jeg ville nok ha sagt ja takk begge deler om man skal lage kake eller noe annet søtt i helgene da for mye sukrin/stevia kan føre til magevondt. Begge søtningstyper er for øvrig helt naturlig, og er i hvert fall ikke noe verre for barn enn sukker.
  Proteinpulver blir på samme måte, ikke noe de (eller vi) trenger hver dag – men heller ikke farlig, det er tross alt bare melk i pulverform 🙂
  Så mitt svar er ja, alt med måte!

  @Maire: Nam, jeg og!

  @Yv: Elsker lillafargen!
  Tusen takk for det, kanskje jeg deler litt på veien – blir sikkert vanskelig å la være 😆

  @Cecilie Lykke: Jeg hadde i en ekstra eggeplomme og smurte vaffeljernet godt. Droppet også kokosmel, synes vafler og pannekaker blir ekstra grøtete og myke av det 🙂

  @Toyni (:: Skikkelig gode! Craft er best til trening, og Kari Traa er best til tur – synes jeg.

  @Sara: Ja kjempegodt, jeg har for øvrig en ovnsbakt karamellpannekake i boka mi 😀

  @Kathrine Louise: Sjokoladevafler er godt det og 😀
  Takk! De er kjempefine – og ikke minst myke og gode.

  @bakekona: Hehe, det tar jeg som et stort kompliment!
  Jeg har aldri prøvd å fryse den nei (jeg spiser alltid opp alt jeg lager, og vet aldri hva jeg vil ha dagen i forveien), men tror det skal gå fint. Det eneste som kan skje er at den blir litt for bløt ved oppvarming igjen.
  Tusen takk!

  @Maja Nordic: Ja, og nå er det flere som har salg på vaffeljern! 😀

 12. Merete

  Haha, så akkurat at vi skal gifte oss på samme dag:)

  Blir det nytt bloggnavn (Kri…) eller blir du å beholde navnet?:)

 13. Trude

  Disse var kjempegode! Jeg ser selvfølgelig at jeg skulle lagt kommentaren i innlegget over her istedet, men sånn ble det 🙂 Favorittkokeboka! 🙂

 14. christine

  Hei:)
  Kan man kjøpe boka di i vanlige bokhandler?
  Hvor raskt går du når du rener rask gange å hvor mye stigning?

 15. Kristine

  @christine: Ja, i enkelte bokforhandlere – men jeg har hørt at det er utsolgt flere steder. Vet at de har den på lager i nettbutikkene i hvert fall 🙂
  Det kommer litt an på, stigning på ca 10 og hastighet på alt fra 6,5 – 6,8

Det er stengt for kommentarer.