Feirer med mini-donuts

Jeg må bare dele dette med dere, selv om dere sikkert begynner å bli lei av å høre om det – men nå er 4.opplaget av boka bestilt!

I følge Wikipedia er den å regne som «en salgsmessig suksess».
I mine øyne var det suksess allerede da første opplaget ble utsolgt, og ikke minst alle tilbakemeldingene jeg har fått fra dere både her, på fb og instagram. Det er det som virkelig betyr noe, at dere faktisk setter pris på det jeg har jobbet med og laget.
Om jeg søker opp #kriweb blir jeg så rørt og stolt, av både meg selv og dere.

Hva vil jeg med dette innlegget, bare skryte?
Vel, egentlig så prøver jeg å takke dere. Tusen takk til alle som har kjøpt boka og gjort denne drømmen både god og virkelig ♥

La oss feire med noen godsaker fra boka;

Mini-donuts
Mini-donuts
Foto: Synøve Dreyer

Oppskrift:
2 egg
2 eggehvitter
30g kokosmel
30g vaniljeprotein
1 ts fiberhusk
3 ss melk
20g sukrinmelis
3-4 dråper stevia vanilje
1-2 ts kanel
1 ts kardemomme

Visp sammen alle ingrediensene utenom 2 eggehvitter – de skal stivpiskes og vendes inn i røra til slutt. Helles i donuts- og/eller muffinsformer og inn i ovnen på 180 grader i ca 15-20 min.
(Eggeplommene du får til overs kan du bruke til vaniljekrem, majones/aioli eller til å tykne sauser og supper).

Ha en strålende onsdag!

24 tanker om “Feirer med mini-donuts

  1. avatarkristine

    Boka di er super, laget muffins med banan i forrige uke, og rullakaken i går kveld, gode alternativer når man er litt matlei eller har lyst på noe godt 😀

  2. avatarHanne

    Gratulerer!! 😀
    Håper flyttingen fortsatt går bra! Husker hvor slitne vi var under flyttingen fra en leilighet til en annen for snart to år siden..puh! Alt for mange pappesker, dårlig tid, rot og IKEA-besøk halv elleve om kvelden.. 😯 😆

  3. avatarChristine Abrahamsen

    Heisann Kristine.

    De ser kjempe gode ut. Men nå har jeg ikke fått kjøpt meg Stevia Vanilje enda – får nøytral Stevia i posten straks, sammens med boka di. Er det evt noe annet jeg kan bruke når jeg ikke har Stevia vanilje (og ikke vanlig stevia enda.) ?

    Ha en nydelig dag 🙂

    Hilsen fra Nord 🙂

  4. avatarSiri

    Heihei 🙂 Har kjøpt boka de og er kjempe fornøyd med den 🙂 men lurte på i en del av oppskriftene har du protein tilsatt. Er det veldig viktig for at resultatet skal bli bra? Eller kan man droppe å bruke det?

    Hilsen Siri 🙂

  5. avatarLene

    Åh disse så gode ut! De skal jaggu meg prøves!
    Hvor mange får du av en røre, og hvor mye kcal er det i de? 🙂

    Ønsker deg en flott dag videre!

  6. avatarFantasia

    Åh, så gøy 🙂 Gratulerer så utrolig mye! Føler meg stolt og rørt på dine vegne<3

  7. avatarHelene

    Å så flott! Gratulerer så mye, jeg trykket akkurat på bestill knappen! Jeg gleder meg så mye wiiiii 🙂 🙂

  8. avatarMari

    Gleder meg allerede til neste bok jeg 😀 Takk for at du dele din matglede med oss! Det jeg savner til neste gang må være litt bedre fremgangsmåte på noen oppskrifter.. må noen ganger google og finne frem på bloggen din for å finne ut hvordan jeg skal få laget det. F.eks hvordan rulle sammen kjøttrullen på en god måte, og hvordan gelantinen på best måte skal smeltes inn i sjokolademoussen til karamell/sjokoladepaien. Jeg la det i bløt i kaldt vann, men hva så? Jeg er dårlig på gelantin! 😛 Ble litt mislykket, men godt alikevel! 😀 Stor klem fra meg

  9. avatarKristine

    @kristine: Så flink du er da! 😀 Takk for det!

    @Hanne: Takk!
    Ja, det tar på.. og man føler at man ikke får gjort halvparten av det man skal noen dager, tiden flyr 😯 Ikea ja, vi har vært der én gang og fant ingenting av det vi trengte, så vi prøver å unngå dem – men kudos for lang åpningstid :mrgreen:

    @Christine Abrahamsen: Hei! Ja, du kan bruke vanlig vaniljeessens eller litt mer sukrinmelis/sukrin (merk at det blir litt «isete» smak av det).
    Ha en fin dag du og!

    @Siri: Ja, for hele poenget med de sunne dessertene er at de skal være proteinrike – men du kan fint erstatte det med annen tørrvare om det ikke er så viktig for deg med høyt proteininnhold 🙂

    @Lene: 10 små (men med donutshull i, så kanskje færre i muffinsform) – ca 35 kcal per stk.
    Takk i like måte!

    @Fantasia: Veldig moro! Tusen takk ♥ 😀

    @Helene: Tuusen takk! 😀

    @Maire:
    Ja! Disse er kjempegode, jeg spiser de gjerne med noe fyll i midten 😎

    @Mari: Tusen takk for det, og takk for tilbakemelding! Om det var selve smeltingen av gelatin du mener så regner jeg med at folk følger bruksanvisningen på pakken – det skal stå der.
    Men jeg noterer det bak øret – mer info vedr. fremgangsmåte 😀 Klem tilbake

    @Lovelyliller.com: Ja, de har mange fine og billige på e-bay i hvert fall 😀

  10. avatarNadine

    Fikk boken min i går å har snart lest igjennom hele 😯
    Kjempe bra bok med myyyye inspirasjon, gleder meg ihjel til å få starte 😀
    Gleder meg spessielt til lørdag for da skal jeg lage vaniljefugde! :mrgreen: :mrgreen:

  11. avatarIda

    jeg må spørre, hvordan får du så fin fomr på de i muffinsform??
    Sikkert jeg som er litt fjern, men tar liksom ikke helt tegninga :/
    For har GLEDA meg til å prøve denne, men vil jo ha søte små sånne runde, med hull i ^^!
    Gratulerer med 4. opplag!

  12. avatarElisabeth Vega

    STEIKE!! Det er utrolig bra, Kristine! Jeg er stolt eiger av boka di <3 og denne oppskrifta skal prøves ut en dag! Ha en fiin dag videre vakre deg 😀

  13. avatarTrude

    Jeg fikk boka i posten denne uken og jeg er superfornøyd! Så bra at den selger så godt, men det skjønner jeg virkelig for her er det masse god inspirasjon. Skrev om boken på bloggen i dag og har allerede fått tilbakemeldinger fra lesere som er nysgjerrige.

    Lykke til!
    Gleder meg allerede til neste bok 🙂

  14. avatarHænni

    Du er god til å være på skjermen 😉 Veldig seriøs 😎
    Får man kjøpt den sirupen i helsekosten forresten? Så hun kokka på TV hadde den 😉
    Anbefaler også neste gang du er i Sverige å stikke innom Skjeldtorp gård og kjøpe eeeeegg!!! og masse digge grønnsaker :mrgreen:
    Må se å få bestilt den boka jeg ass…. Tudelu :mrgreen:

  15. avatarIda Skivenes

    Gratulerer så mye Kristine, det er velfortjent! Jeg har fulgt bloggen din fra sidelinjen lenge, og synes både du skriver godt og har mange inspirerende oppskrifter. Lykke til videre!

  16. avatarKristine

    @Nadine: Så hyggelig at du liker den! Og kos deg på lørdag – til tross for at det egentlig er en hverdagsdessert 😉

    @Ida: Da fikk du jo både svar og et lurt tips på fb 😀 Takk!

    @Elisabeth Vega: Tusen takk ♥ Ha en fin torsdag, snart helg!

    @Tina i New York: Tusen takk!
    Ikke at jeg forventer at du skal betale ekstra frakt for det, men disse selger til det store utland:
    http://www.ark.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=8030858&rom=AR
    Så da vet du det i hvert fall 😀
    Kos deg masse videre i NYC!

  17. avatarKristine

    @Trude: Som jeg akkurat skrev til deg, dette var utrolig hyggelig! Takk!
    Det er nesten så jeg vurderer å ta pennen fatt igjen 😀

    @Siri: Ja, da kan du bruke mer av tørrvarer som mandelmel, kokosmel (helst en blanding) – eventuelt havremel, bokhvete osv 🙂

    @Hænni: Jeg blir litt seriøs og alvorlig når jeg er nervøs – livredd for å si noe feil og drite meg ut 😳
    Ja, Yaconsirup er nå tilgjengelig i Norge!
    Ligger gården ved grensa?
    Tudelu!

    @Ida Skivenes: Åh så hyggelig! Og bloggen din har jeg jo vært innom og, utrolig fin og inspirerende!
    Takk i like måte!

  18. avatarMadde

    Boka di er kjempefin og veldig lett å følge, så jeg er ikke forundret over at den selger bra. Håper du kommer m flere bøker m tiden, om enn ikke akkurat i neste mnd da. Jeg er ikke ferdig m den første… :mrgreen:

  19. avatarHænni

    Tar av avkjøring nr 4 og kjører RV 110 mot den andre byen (Fredrikstad ) 😎
    Null stress å finne 🙂 google 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *