Quornballs & cookiedough

(Om du ikke fikk sett meg i programmet Frisk luft på TV8 her om dagen og ønsker å se det, så finner du klippet her.)

Raske, lettvinte og gode retter i en travel hverdag;

Quornboller og brokkoli i tomatsaus
IMG_8520
Det er liksomkjøttboller fra Quorn-serien, brokkoli, hakkede tomater, krydder og ovnsbakte hvitløksfedd.

Cookiedough
IMG_8532
Kakemix, sjokoladeprotein, sukrin og sukkerfri sjokolade. Rør med litt melk og nyt!

Om det av bildene ser ut som om jeg er litt skjelven på hånda, så er det sikkert fordi jeg er det – men aller mest fordi jeg ikke har funnet et godt kameralys helt enda.

I dag fikk jeg for øvrig gått litt på mølla, det er mange dager siden forrige treningsøkt så det var godt å få samlet tankene litt. Musklene har fått kjørt seg med mye flytting og løfting, så det får vente til i morgen. Deretter bar det av gårde til leilighet og videre til hus for å fikse og ordne igjen.

Jeg er litt usikker på om jeg viste dere denne toppen med knyting i livet, men uansett – her er´n:
IMG_8068-horz
Du finner den og andre topper i Röhnisch-serien her.

bilde-11

Det er lov å gi den hedersplass på nytt kjøkken?

19 kommentarer til “Quornballs & cookiedough

 1. Elisabeth Vega

  ÅÅ for noen vakkre bilder av deg! DU ER SÅ PEN!! 😀 Og den cookiedoughen, den frista… NAM! Sitter å sygler etter den nå ._. Det så ut som et veldig koselig kjøkken da! 😀 Håper du har hatt en fiin dag!

 2. André

  Hei Kristine. 🙂

  Kom tilfeldigvis over bloggen din via fitnessbloggen.no for ett par måneder siden, og siden har jeg vært innom flere ganger i uka.

  Har trent i 2 år pluss, og begynte å slite med maten. Blir ekstremt for lei av samme type mat, så har lagd en god del av oppskriftene du er så snill å deler med oss.

  Fant tilslutt ut at her var det bare å investere i boka de med en gang. 😉

  Så ville bare si, keep up the good work og takk for at du holder på som du gjør.

  Pluss er det jo også at du er veldig søt og pen.. 😉

 3. Lene

  En evighet siden jeg spiste quorn, likte så godt de «kylling»bitene! Blir nok en tur til butikken i morgen 🙂
  Endelig har jeg fått boka! *Jippidans* Inspirerende lesning og har allerede prøvd et par oppskrifter, -ikke skuffet! Nam! 😀

 4. Malene

  Dette så godt ut! Boka di har fått hedersplassen på kjøkkenet mitt også! 🙂

 5. Catrine_C

  Så utrolig gøy å se det klippet! :mrgreen: Må si jeg er meget imponert over den roen du hadde! Selv hadde jeg garantert stått skjelven og smilende konstant uten å helt vite hvor jeg skulle gjøre av meg, hehe. 😯 🙂 Gøy med all PR du får, vel fortjent 😉

  Lykke til med flytteinnspurt! Det er et pes når det pågår, men fy søren så gøy det er når alle tingene er på plass i den nye boligen og man kan begynne å dekorere og dille som man ønsker! 😆

 6. Kristine

  @Elisabeth Vega: Åh, takk søte deg 😳 Trives veldig, mye større plass enn jeg er vant til i hvert fall 😀

  @Lovelyliller.com: Yey – takk for det 😀

  @André: Hei! Så hyggelig å få tilbakemelding fra dere gutta og! Jeg vet jo at det er et par av dere her, men det blir som oftest vi jentene som kakler her i kommentarfeltet 😀
  Tusen takk!

  @Lene: Jeg likte også godt «kyllingbitene», men «kjøttbollene» er favoritter – tror dessverre de bare finnes i Sverige 🙂 Men uansett, quorn er bra!
  Så koselig, takk!!

  @Eva: Godt å høre :mrgreen: Takk, trives godt der!

  @Malene: Har den? Takk! 😀

  @Catrine_C: Jeg kom rett fra det nervepirrende opptaket med TV2, så jeg var som en skadeskutt fugl.. litt i svime :mrgreen: Neida, jeg er alltid usikker og nervøs – men klarer tydeligvis å skjule det godt.
  Jaa, jeg gleder meg så utrolig mye til å innrede 😀

 7. Fantasia

  Fantastisk repotasje med/om deg 🙂 Du forblir bare like fin og god som du alltid har vært ❗
  Jeg vet ikke om jeg har sagt det før, men jeg synes det er veldig artig å lese når du bruker mer «slang» og «røffere» beskrivelser av ting. Du vil alltid ha et fint skrivespråk(og det var noe av det første jeg falt for da jeg kom over bloggen), men innleggene blir liksom mindre «pertentlige» og mer humor-ish med «kjerringa» og «her er´n» 😀 You see 😛 ? Hehe..

 8. Aina Litle

  Hei! Du vil ikke fortelle sånn omtrentlige hvor mye kakemix, protein og sukrin du brukte? Er nybegynner så greit med litt guiding… Hehe 🙂

 9. Julie

  Så bra at ting kommer på plass! Nydelig kjøkken du har, skulle bare mangle at ikke boken fikk sitte der 🙂

  Veldig bra klipp! Inspirerende 😛 Var det bedre og bli intervjuet utendørs?

  Håper du har en super onsdag! Klem fra over dammen ^ ^

 10. Kristine

  @Fantasia: Åh, takk 😳
  Haha! Det er det som kanskje er litt spesielt med meg, jeg er en del mer «harry» og sleivete når jeg snakker, så noen ganger lar jeg det skinne igjennom i tekstene. Men for all del, jeg foretrekker å skrive helt korrekt og pent – men det blir jo kjedelig heele tiden 😀

  @Aina Litle: Tja, selv om dette er veldig ca altså 🙂 En scoop mix, en scoop protein, 1 ss sukrin (gold er best). Og bittelitt melk, ta heller litt for lite et par ganger så du ikke ender opp med for tynn konsistens.

  @Maire: Flaks at jeg er så glad i rosa da :mrgreen:
  Takk i like måte!

  @Julie: Ja, det synes jeg var veldig hyggelig. Ble litt mindre stress uten et varmt studio med mange mennesker – dessuten var ikke dette direkte. Mia Synnøve hadde i tillegg gode spørsmål og virket genuint interessert i hva jeg svarte – så det gikk litt bedre her følte jeg 🙂
  Takk i like måte, klem sendes tilbake

 11. Maria

  Jeg tilsatte litt salte peanøtter i coockiedough mixen din idag, mmmmm:))) anbefales! 😀

 12. Kristina

  Har endelig somlet meg til å bestille boka di, det etter å ha siklet etter den aaaalt for lenge 😀 Gleder meg til å få den og hive meg rundt i matlagingen jeg og 😉

 13. Kristine

  @Maria: Oh, nice! Hadde jeg hatt noe «krønsj» så hadde jeg hatt det oppi – er ikke så lenge nøtter blir liggende i fred hos meg 😆

  @Kristina: Tusen takk! Håper boka faller i smak 😀

 14. Tonje

  Hvor kan boken kjøpes? Står fast på matveien, blir fort kjedelig!! Tusen takk for svar 😀

 15. Silje Grytbakk

  Klart den skal ha hedersplassen på kjøkkenet!;)
  Jeg fikk endelig kjøpt den i dag! Fant den her hjemme i trøndelagen, et eksemplar igjen! Lucky me. Så nå blir det kokkulering frammover! Fant jo meg selv tidlig i boken der også, en liten linselus i en så flott bok da gitt!;)
  Du har vært utrolig flink, flott at så mange jenter (inkludert meg) har et så flott forbild og en frisk, sunn rollemodell å se opp til!=)

Det er stengt for kommentarer.