Livet blant pappesker

Da har vi kommet oss ut av leiligheten og inn i nytt hus, og det føles både fantastisk og stressende.

Jeg er seriøst imponert over meg selv, over hvor mye jeg har klart å få plass til – spesielt på kjøkken og i klesskap – i min lille leilighet. Flere søppelsekker med klær er gitt til bedre formål, og kjøkkenet har fått en real opprydding. Vi bor blant pappesker og søppelsekker, og hverken matlaging, trening eller blogg blir prioritert akkurat nå. Selv ikke hygiene står høyt på lista, jeg tusler rundt usminka med grorudpalme i joggings og vest – som hun i Døden på Oslo S.

Det gjenstår mye å vaske, rydde, pakke ut og ikke minst kjøpe nytt – men det blir så bra til slutt!

Jeg har ikke helt kontroll på hvor alt er, så det er best å komme med litt tidligere matinspirasjon til dere. Jeg får heller ikke svart så mye på mail, så de som etterspør treningsprogram, generelle tips e.l får dessverre ikke svar på en god stund.

Denne vil sikkert mange kjenne igjen fra boka mi!

Baconsurret svin med røstipoteter og guacamole

Svinefilet surres i bacon og stekes i panne først for en sprø stekeskorpe, deretter i en ildfast form i ovnen på 200 grader i ca 20 min.

Røstipoteter (eller hash browns) lages ved å raspe poteter og klemme ut all saft/væske. Finhakk løk og bland i potetene, ha i salt, pepper og eventuelt litt parmesan. Bre utover i en panne og stek på middels varme, de kan være vanskelige å snu så skjær gjerne i fire biter før du snur. Ca 10-15 min på hver side.

Guacamole lagde jeg ved å blande sammen en avokado med litt majones, salt og pepper.

Og apropos det, den jeg valgte ut som vinner av en signert utgave av Sunn og sterk med protein er:
Miriam Ping – gratulerer!

Det blir mer fra meg når bosituasjonen er litt mer på plass. Håper dere har det fint!

13 kommentarer til “Livet blant pappesker

 1. fast leser

  Grattis med nytt hus! Har nettopp kjøpt boken din og jeg elsker den!!Endelig en bok med forståelige oppskrifter:)) Gleder meg til å teste ut ALLE oppskriftene,så mye godt!!Og du har gitt meg inspirasjon til å trene med frivekter,kjenner at jeg trenger ny inspirasjon etter 1 år med saltimer. Vil bli sterk:) Fortsett å blogge som du gjør og håper du kommer med flere bøker etter hvert!

 2. Elisabeth Vega

  Så gøy! Gratulerer med nytt hus! 😀 Blir bra når dere får orden på ting 😀 maten så fantastisk ut som vanlig! Nam <3 ha en fin kveld videre vakkre deg! 😀

 3. Fantasia

  Så hyggelig å høre fra deg:-) Ikke stress med bloggen – vi venter! Håper du har gode følelser oppi det hele. God natt. Sov godt og drøm søtt:-)

 4. Ida Bethina

  Gratulerer med hus, og lykke til med alt som må gjøres fremover! 🙂 Røstipotetene ser gode ut 🙂

 5. Eva

  Gratulerer masse med nytt hus, 🙂 De røstipotetene så virkelig fantastiske ut, må prøves i morgen!

 6. Julie

  Haha, ja du flytter med stil høres det ut som! Har ikke engang begynt og pakke, kaaaanskje jeg får gjøre noe med det sart, for det er som du sier – man får plass til overraskende mye i en liten leilighet!

  Laget forresten denne rette for et par dager siden, og resultatet er oppe på bloggen! Sinnsykt godt ble det, og resten av nøffen laget jeg kinesisk one-pot av neste dag 😀

  Håper utpakkingen går bra, høres ut som du har alt på stell på tross av pappeskefort!

  xJ

 7. Julie

  PS. måtte ha en eggehvite i mine røsti poteter ettersom den pannen jeg har ikke er det som den sikkert en eller annen gang var 😛 Post-eggehvite så funket det som en drøm!

 8. Kristine

  @Lovelyliller.com: Det gjør vi til slutt vet du 😀

  @fast leser: Tusen takk!
  Tenk om jeg hadde fått tid og mulighet til å få skrevet flere bøker, det hadde vært stas 😀

  @Elisabeth Vega: Tusen takk, det kommer til å bli kjempebra! 😀

  @Fantasia: Jeg har vært igjennom hele følelsesregisteret i helgen, men det føles til syvende og sist bare bra midt oppi alt stresset 😀
  Håper du får en fin dag!

  @Ida Bethina: Tusen takk for det!
  Røstipoteter er fantastisk godt!

  @Eva: Tusen takk! Ja, disse burde du prøve! 😀

  @MrsCzi: Ja, det er verdt alt strevet til slutt – må bare se litt fremover, forbi pappeskene :mrgreen:

  @Charlotte Mariell: Jeg veet, og ikke minst kjøpe masse nye fine møbler og innrede (hoho) 😎
  Tusen takk!

  @Julie: Her kjører vi stil ja – leker ikke flytting :mrgreen:
  Oi to sjeler samme tanke, det så jo fantastisk godt ut! Jeg har en super teflonpanne, men eggehvitte er uansett kjekt – ekstra protein!
  Takker, ha en fin dag!

 9. Michelle

  Masse lykke til med utpakkingen, blir deilig når ting begynner å falle på plass vil jeg tro 😉 Håper vi får se noen bilder når dere har kommet på plass 😛

Det er stengt for kommentarer.